Tocanita de ardei cu piept de pui

de margot12 in Pui, 13 Sep 2012 | 3991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ardei gras (verde,rosu, portocaliu) 10-12 buc
  • Rosii 6 buc
  • Ceapa 8 bucati
  • Piept de pui 500 g
  • Ulei 100 ml
  • Sare dupa gust
  • Boia de ardei dulce 1 lingura
  • Marar 1 legatura
  • Patrunjel 1 legatura
  • Bulion 2 linguri
  • Piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei cu piept de pui:

Se curata ceapa, se spala, se toaca marunt si se pune la calit in ulei cu putina apa si cu putina sare. Ardeii se curata, se toaca bucati si se pun peste ceapa dupa ce se mai inmoaie putin ceapa. Se lasa la calit asa 5-10 minute. Intre timp se pregateste pieptul de pui (se spala, se usuca, se taie cubulete) si se pune peste ceapa si ardei la calit. Daca este nevoie se mai adauga si apa. Dupa ce isi schimba carnea culoarea se adauga si rosiile taiate bucati mari si 1-2 cani de apa. Se lasa la fiert pana cand este carnea fiarta. Se pune si bulionul, condimentele dupa gust si la sfarsit verdeata (eu nu am avut marar verde si am pus putin marar uscat).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei