Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii

de rivka in Pui, 16 Noi 2009 | 15478 vizualizari

 

Dupa ideea lui Bunica

 

INGREDIENTE

  • 2 caserole una de inimi, una de pipote cca 500 grame
  • 1 cutie mare de rosii pisate
  • sare
  • piper
  • 4 cepe mari
  • marar
  • patrunjel
  • 1 lingura ulei masline
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii:

Pipotele si iminile de pui se spala cu apa rece, se curata daca e cazul si se pun la fiert in apa cu sare.Cand au dat cateva clocote se spumeaza cu lingura si se muta in alt vas trecandu-se printr-o strecuratoare.

Se adauga ceapa taiata rondele , sarea si se lasa la foc mic cca 40 minute.

Apoi se adauga rosiile, mararul tocat marunt, patrunjelul tocat marunt, sare piper dupa gust , o lingura ulei masline,se acopera si se dau la cuptor cca 1 ora.

Se serveste presarata cu verdeata(dar nu e obligatoriu eu nu am pus) langa orice garnitra eu am facut langa cartofi prajiti dar e buna si cu orez sau puree de cartofi.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de inimi si pipote de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

rivka 1

17.11.2009, 19:05

da sunt foarte bune, barbatu=meu nu mai mancase niciodata pipote si inimi, a fost cam neincrezator...in fine nici eu nu mai mancasem de vreo...15 ani ? poate, dar acum tot imi spune sa-i mai fac....

liana_geicu 1

17.11.2009, 19:33

am luat si eu 2 caserole, cred ca o sa prepar dupa reteta asta....

rivka 1

19.11.2009, 17:34

azi am facut-o iar ca poza era de mai demult nu o postasem...langa fac puree de cartofi si salata si maine un orez basmati.
foarte buna si super ieftina...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana