Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

de katty in Mancaruri de legume, 18 Mar 2018 | 2950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 400 gr ciuperci proaspete
  • 300 gr naut fiert in prealabil sau din conserva
  • 300 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • oregano
  • patrunjel verde pentru decor
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci:

Spalam carnea si o taiem cuburi mai mari.

In uleiul incins punem carnea si o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional in ea pana se albeste pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin si mai lasam pana aceasta incepe sa se inmoaie. Stingem cu apa calda cat sa acopere carnea, adaugam foile de dafin si fierbem 15-20 de minute, acoperita cu un capac. Adaugam ciupercile curatate si taiate felii si mai lasam 10 minute. Adaugam rosii, nautul, ardeiul gras taiat cuburi, sare, piper, cimbru si oregano si fierbem pana sosul scade. Servim tocanita cu patrunjel verde presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu naut