Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci

de katty in Mancaruri de legume, 18 Mar 2018 | 2852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 400 gr ciuperci proaspete
  • 300 gr naut fiert in prealabil sau din conserva
  • 300 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • oregano
  • patrunjel verde pentru decor
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci:

Spalam carnea si o taiem cuburi mai mari.

In uleiul incins punem carnea si o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional in ea pana se albeste pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin si mai lasam pana aceasta incepe sa se inmoaie. Stingem cu apa calda cat sa acopere carnea, adaugam foile de dafin si fierbem 15-20 de minute, acoperita cu un capac. Adaugam ciupercile curatate si taiate felii si mai lasam 10 minute. Adaugam rosii, nautul, ardeiul gras taiat cuburi, sare, piper, cimbru si oregano si fierbem pana sosul scade. Servim tocanita cu patrunjel verde presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din ghebe