Tochitura olteneasca

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2009 | 17509 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac ciulama cu pipote si inimi a la oana dar am inventat putin si a iesit ceva delicios...sotului nu-i plac mancarurile albe asta m-a facut sa improvizez...

 

INGREDIENTE

  • 500gr inimi si pipote de pui
  • 200g pulpa de porc
  • 500gr ciuperci
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 gogosari
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de smantana
  • un castronel bulion de rosii
  • foi de dafin,busuioc,cimbru,sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura olteneasca:

Am fiert carnea si am schimbat apa,le-am pus intr-o alta oala si le-am lasat la fiert in putina apa,un fel de prajeala aburinda:)

Am tocat legumele,ciupercile,ceapa,ardeiul iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare..le-am pus peste carne,am adaugat 2 cani de apa si le-am lasat la fiert. smantana am amestecat-o cu faina,am mestecat-o pana s-a facut ca o pasta,aceasta pasta am subtiat-o cu bulionul de rosii,am adaugat aceasta compozitie peste carne si legume...am lasat-o la foc mic pana a scazut ,am adaugat foile de dafin,cimbrul,busuiocul,sarea,usturoiul si au mai clocotic 5-10 minute...am servit cu mamaliguta si smantana...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura olteneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor