Varza umpluta

de Lau in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2011 | 5202 vizualizari

 

by miha cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 200 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 cani suc de rosii
  • patrunjel verde
  • cimbru si busuioc
  • 100 g kaizer
  • 1 rosie
  • 1 ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Varza curatata si spalata, se scobeste pana ne raman cateva frunze

Ceapa o calim in ulei, adaugam rosia data prin razatoare, ardeiul tocat, apoi adaugam sucul de rosii, kaizerul taiat, orezul si lasam sa fiarba pana scade sucul de rosii. Lasam la racit, adaugam patrunjel, sare, piper, busuioc si amestecam.

Cu acest amestec umplem varza, iar restul de spatiu il umplem cu varza tocata marunt

Se aseaza intr-o cratita, se adauga sucul de rosii, completam cu apa 3/4 din inaltimea verzei. Aadaugam o creanga de cimbru si o foaie de dafin

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor cca 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca din piure de cartofi cu varza si carne tocata