Vinete pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 11911 vizualizari

 

sunt foarte gustoase, le mananci ca pe seminte

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete mai groase
  • 3-4 oua
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se spala vinetele si se taie feliute nici foarte groase nici subtiri tare

Se sareasa si se pipereaza

Se dau prin oul batut si amestecat cu faina si apoi se pun in uleiul fierbinte.

Se servesc ca aperitiv sau ca garnitura sau cum va place... la un film! Glumeam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume si kaizer