Vinete umplute

de cristeena20 in Mancaruri de legume, 11 Oct 2012 | 10052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras mediu
  • 1 rosie mare sau doua mici
  • 1 morcov razuit
  • carnati afumat sau bacon
  • sos bechamel (4 linguri)
  • cascaval razuit
  • sare, piper, ulei d emasline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

- spalam vinetele si le stergem, le taiem pe lungime in jumatate si scobim interiorul . Mijlocul il taiem cubulete marunte.

- curatam si tocam marunt ceapa, ardeiul gras, si adaugam morcovul razuit si rosia taiata cubulete marunte. Intr-o tigaie larga punem la calit cu ulei de masline, adaugand si vinetele taiate marunt. Carnatul afumat de taie cubulete (sau puteti folosi bacon/ sunca/ carne tocata- eu am avut carnat in frigider).si ila daugam in tigaia cu legume. Se calesc cca 10 min. 

- umplem vinetele si deasupra punem cate o lingurA de sos bechamel (exista gata facut in comert) si deasupra presaram cu cascaval razuit (sau mozarella). Dam la cuptor cca 30 min. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]