Vita la gratar cu piure si mozzarella

de jolygina in Vita, 17 Mar 2015 | 3799 vizualizari

 

o idee buna pentru un pranz delicios si sanatos

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de vita 4 bucati ca pentru snitel
  • cartofi 300
  • lapte 150ml
  • un cubulet de unt
  • mozzarella ,bulgari mari
  • frunze de busuioc
  • piper
  • un cubulet de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita la gratar cu piure si mozzarella:

Pregatim carnea condimentand-o numai cu piper si optional daca aveti vreun condiment preferat.

Apoi curatam cartofii si ii taiem cubulete, ii punem la fiert cu o lingura de ulei si putina sare sau delicat. Cand cartofi s-au fiert ii punem in robot dupa ce i-am scurs de apa, apoi adaugam untul prima data si amestecam dupa care adaugam laptele.

Carnea o preparam astfel pentru a iesi mai frageda: Incingem tigaia dupa care punem un varf de unt pentru a unge putin, dupa care asezam bucatile de care pregatite si le lasam 1 minut si apoi pe fiecare in parte asezam cate un varf de cutit de unt, le mai lasam un minut si o intoarcem pe partea cealalta le mai lasam inca alte 2 minute si le scoatem. Daca stau mai mult se intaresc

Asezam pe farfurie piureul il condimentam dupa placul fiecarei persoane, adaugam o bucata de carne apoi bucata de mozzarella o taiem in doua si asezam in ea o frunza de busuioc .

Pentru a garanta gustul bucatii de vita, trebuie taiata mai gros cam cat este grosimea unui deget .

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita la gratar cu piure si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu carne tocata şi caşcaval