Se taie ceapa verde rondele.
Se indeparteza capetele pastailor de fasole.
Ceapa rosie se taie juliene, usturoiul se toaca marunt si bucatile de pui in cuburi nu foarte mici.
Intr-un bol se amesteca usturoiul, carnea de pui, otetul si sosul de soia. Se lasa la marinat 10 minute in frigider.
Daca se folosesc frigarui din lemn, acestea se hidrateaza cateva minute in apa.
Intr-un castronel, se amesteca sucul de lime cu sosul de peste si sosul dulce de chili.
Ceapa rosie se amesteca cu faina, sare si piper si se prajeste in 2 linguri de ulei, la foc mare pana devine crocanta. Se transfera pe prosoape de hartie.
Intre timp, se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.
Se infig bucatile de pui pe frigarui. Se gatesc pe toate partile pe un gratar fierbinte, 10 minute, pana sunt gatite complet.
Intre timp, se soteaza pastaile de fasole in 2 linguri de ulei timp de 6 minute; in ultimele 30 de secunde se adauga partea alba a tijelor de ceapa verde. Se adauga taiteii in tigaie, impreuna cu sosul obtinut anterior si 2 linguri din apa in care au fiert taiteii. Se gatesc toate inca 1 minut.
Se servesc cu frigaruile de pui si presarate cu restul de ceapa verde si ceapa rosie crocanta.