vero_closca

1

Bucataras
incepator

TULCEA

Bucataras din 17.03.2010

RETETE260
PRIETENI80
Retete / Mancaruri cu carne

Cordero con pimiento verde (miel cu ardei verde)

In Mancaruri cu carne la 30 Aug 2010

se spala carnea si ardeiul,se usuca si se taie: carnea cubulete iar ardeiul julian.se incalzeste uleiul intr-o tigaie,se adauga usturoiul si se caleste pana devine auriu apoi se inlatura.se adauga carnea si se amesteca des pana isi schimba culoarea apoi se adauga si ardeiul.se calesc impreuna cam...

Mancarica de pui cu dovlecei

In Pui la 10 Aug 2010

se curata bine puiul,se portioneaza,se spala si se pune la fiert intr-o craticioara cu apa cat sa-l acopere. se spumeaza si se lasa pe foc mic. cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga dovleceii curatati de coaja si taiati cubulete,apoi rosiile curatate de pielita si taiate felii....

Cartofi noi si aripioare "usturoiate"

In Pui la 13 Iul 2010

Se curata si se spala carnea si cartofii. Cartofii se taie felii, aripioarele se usuca cu un servet de hartie. Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu piper si sare. Se toarna peste cartofi si aripioare acest amestec si se "tavalesc" bine ca sa se condimenteze pe toate partile....

Mancarica de cartofi cu dovlecei si salam

In Mancaruri cu carne la 12 Iul 2010

se curata legumele si se spala.ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei apoi se adauga cartofii taiati cuburi sau felii ,se calesc putin apoi se adauga si dovleceii taiati dupa preferinta.se toarna apa fierbinte cat sa le acopere si se fierb la foc mediu.cand sunt patrunse se...

Orez cu dovlecei si carnati

In Mancaruri cu carne la 9 Iul 2010

cureti,speli si tai legumele cuburi sau rondele. incalzesti supa de legume. pui intr-o cratita uleiul si legumele sa se caleasca putin apoi adaugi orezul si rand pe rand,cate o ceasca de supa fierbinte,amestecand mereu sa nu se prinda orezul. dupa ce scade toata supa,sarezi si pui piper...

Pachetele de pui cu sunca si telemea

In Pui la 23 Iun 2010

Pieptul se portioneaza in 8 felii ca pt snitel. Pe fiecare felie de piept se pune cate o felie de sunca si o bucatica de telemea,dupa care se indoaie pe mijloc (asa cum pliezi o foaie in doua), se presara cu condiment pt pui si se impatureste in folie de aluminiu. Pachetelele astfel formate...

Costite de porc cu spanac si rosii

In Porc la 19 Iun 2010

se spala si se sterg cu un servet costitele,rosiile si spanacul.intr-o cratita se pun 2 linguri ulei de masline si se rumenesc usor costitele taiate cat mai subtiri,se presara cu sare si piper,se toarna si vinul,se acopera cu un capac si se inabusesc pe foc mediu.celelalte 2 linguri de ulei de...

Piept de pui cu legume si galuste

In Pui la 5 Iun 2010

se taie pieptul si legumele cuburi sau rondele. se caleste puiul in ulei pana devine alb,se adauga ceapa si morcovul si dupa cateva minute restul legumelor. se adauga o ceasca de apa sau supa de pui si se fierbe la foc mediu pana se patrund,fara a se sfarama. se adauga sare si piper si...

Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie

In Porc la 2 Iun 2010

se spala si se usuca cu un servet carnea,se taie cubulete mai mici ,se condimenteaza cu sare,piper si chilli si se pune intr-o tigaie teflonata sa se friga fara a adauga ulei. se rumenesc cubuletele de carne,apoi se scot intr-o farfurie,se amesteca cu patrunjelul tocat nu prea fin,se stropeste...

Varza umpluta

In Porc la 29 Mai 2010

Se amesteca carnea tocata cu ceapa si verdeturile tocate fin,cu oul,sare,piper si cimbru. Varza se curata,se spala si i se scoate cu grija miezul,se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper, apoi se umple cu amestecul de carne. Se aseaza intr-o tava,se toarna o cana de supa de legume si...

Cordon bleu

In Pui la 27 Mai 2010

Se invelesc fileurile cu folie alimentara si se bat usor cu ciocanul ca sa se intinda.se presara cu sare si piper fiecare bucata. Se aseaza deasupra cate o felie de cascaval si cate o felie de sunca(eu am pus bastonase de cascaval si sunca ramase de la micul dejun) si se ruleaza strans. Se...

Mancarica de cartofi noi cu carne

In Porc la 26 Mai 2010

Se curata cartofii si ceapa. Se spala.carnea, se usuca si se taie cuburi. Se pune sa se rumeneasca usor intr-o cratita cu ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt. Se calesc impreuna pana devine ceapa sticloasa,se adauga cartofii apoi se toarna apa fierbinte cat sa acopere carnea si cartofii....

Aripioare si cartofi picanti

In Pui la 18 Mai 2010

Se curata,se spala si se usuca cartofii si aripioarele. Se pun separat, in 2 tavite aripioarele si cartofii,se presara cu condimente,se amesteca si cu uleiul si se dau la cuptor pt 45 minute. Sunt delicioase! Pofta mare!

Sarmalute de pui in frunza de stevie

In Pui la 13 Mai 2010

se trece prin masina de tocat pieptul de pui impreuna cu ceapa apoi se amesteca cu orezul,oul,pasta de tomate si condimentele. din acest amestec se formeaza sarmalute care se invelesc in foi de stevie oparite inainte, se aseaza sarmalutele intr-o cratita,se toarna borsul,se completeaza cu...

Mix de legume uscate cu carne

In Porc la 13 Mai 2010

Se taie carnea cubulete si se pune sa se caleasca intr-o cratita cu ulei. Cand s-a patruns carnea,se adauga ceapa tocata marunt si se calesc impreuna pana se inmoaie si ceapa apoi se toarna supa de legume si se adauga pasta de tomate,foile de dafin,sare si piper si se lasa pe foc pt 15 minute....

Omleta tricolora cu muschiulet de porc

In Porc la 7 Mai 2010

 se caleste ceapa,se adauga ardeiul tricolor taiat fasii, se calesc impreuna pana se inmoaie ardeiul apoi  se pun ouale batute cu sare si piper. se amesteca cu grija si se intoarce cu si mai multa grija. separat se prajeste muschiuletul taiat rondele, condimentat cu sare si piper....

Piept de pui cu garnitura de spanac cu ceapa

In Pui la 6 Mai 2010

pieptul de pui se spala,se usuca,se unge cu ulei, se condimenteaza cu sare si piper si se frige pe ambele parti pe grill sau intr-o tigaie teflonata. spanacul se spala si se pune sa se inabuse intr-o cratita cu 2-3 linguri de apa,acoperit cu un capac pt 5-10 minute. apoi se scurge si de...

Pui cu sos de ceapa

In Pui la 6 Mai 2010

se curata,se spala si se usuca puiul apoi se presara cu sare si piper si se pune  intr-o tigaie sa se rumeneasca usor pe ambele parti. ceapa se curata,se spala si se taie pestisori apoi se adauga peste carne. se calesc cateva minute impreuna,dupa care se sting cu supa si vinul rosu....

Orez cu pui si legume

In Pui la 5 Mai 2010

speli si usuci pulpele de pui,le condimentezi cu sare si piper si le asezi intr-o tava unsa cu putin ulei,torni vinul si o cescuta de supa si dai la cuptor la foc mediu pt 45 minute.speli,cureti si tai legumele dupa preferinta,si le pui la calit intr-o cratita impreuna cu uleiul pt 5 minute apoi...

Piept de pui cu spanac si portocale

In Pui la 5 Mai 2010

se spala si se usuca fileurile de piept de pui,se condimenteaza cu sare si piper,se ung cu ulei de masline si se frig pe grill sau intr-o tigaie. spanacul se spala si se pune la inabusit intr-o cratita cu 2-3 linguri de apa si acoperit cu un capac pt 5-10 minute.apoi se scurge si se pune sa se...

Legume umplute la cuptor

In Pui la 27 Apr 2010

Pieptul de pui se spala si se trece prin masina de tocat.ceapa se pune la calit in ulei si cand devine sticloasa se adauga rosiile date pe razatoare si orezul.se calesc putin si se dau la o parte sa se racoreasca putin. Se adauga pieptul de pui,patrunjelul tocat fin,oul,sare si piper dupa...

Puiut de mai

In Pui la 26 Apr 2010

pieptul de pui si legumele se curata,se spala si se usuca.se caleste puiul taiat fasii cu morcovul taiat rondele. dupa ce se coloreazqa putin puiul se adauga dovlecelul taiat cuburi mai mari,ardeiul tot cuburi,ceapa solzisori.  se calesc 5 min dupa care se adauga 1/2 cana de apa si se lasa...

Fasole rosie cu scarita afumata

In Porc la 26 Apr 2010

speli scarita,o tai in bucati potrivite si o pui sa se rumeneasca in ulei,adaugi ceapa tocata fin si cand devine sticloasa,stingi cu o cana de apa fierbinte(sau supa de legume).cand e fiarta scarita,adaugi fasolea si rosiile intregi,sare si piper dupa gust si foaia de dafin.introduci cratita in...

Piept de pui crocant

In Pui la 23 Apr 2010

se spala,se usuca si se taie in fasii subtiri pieptul de pui.se condimenteaza cu sare,boia,piper si usturoi granulat(dupa gust).ouale se bat bine cu putina sare si condimente dupa gust.fulgii de porumb se zdrobesc dar nu prea marunt.se trece carenea prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin...

Varza cu costite de porc

In Porc la 22 Apr 2010

carnea se spala,se usuca si se taie bucati potrivite.slanina se spala,se usuca , se taie cubulete mici si se pune intr-o cratita sa se prajeasca.cand e bine prajita o scoatem si in grasimea ramasa punem sa se rumeneasca costitele.cand sunt rumenite,adaugam ceapa tocata fin si lasam pe foc mic sa...

Pui cu lamaie si cartofi la cuptor

In Pui la 22 Apr 2010

pulpele se curata,se spala si se usuca cu un servet.cartofii se curata,se spala si se taie in sferturi.ceapa se spala si se taie segmente de 2 cmiar lamaia se taie felii.condimentele se amesteca cu uleiul de masline si cu aceasta compozitie se unge carnea, apoi se aseaza intr-o tava.cartofii se...

Pui pe sticla (nr.2)

In Pui la 21 Apr 2010

puiul se curata,se spala,se usuca si se unge pe exterior si interior cu untul(amestecat inainte cu sare,piper,boia si verdeturile tocate marunt) si se aseaza peste o sticla umpluta pe jumatate cu apa. legumele se spala si se taie astfel: usturoiului i se taie putin partea de sus,dovleceii se...

Pui pe sticla la cuptor(nr.1)

In Pui la 21 Apr 2010

puiul se curata,se spala si se usuca cu un servet .se unge cu ulei de masline,sare si piper si se aseaza pe un borcan sau o sticla umpluta pe jumatate cu apa.morcovul si ceapa se curata,se spala,se taie in rondele si se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu vinul,piper si cubul de gaina...

Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor

In Pui la 21 Apr 2010

Se spala si se usuca pulpele. Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Ciupercile se scurg si se clatesc cu apa rece. Se asaza cartofii intr-o tava unsa cu ulei, se pun ciupercutele, kaizerul taiat marunt si pulpele. Se presara cu sare, piper si cimbru, se toarna supa de legume in care s-au...

Mancarica mexicana

In Porc la 20 Apr 2010

se spala carnea,se usuca si se taie felii mai groase si se prajeste  usor in ulei pe ambele parti. ardeiul se spala si se taie julien si se adauga peste carne.usturoiul se curata ,se spala si se taie in segmente si se adauga peste ardei.se lasa sa se patrunda putin,apoi se pun rosiile si se...

Afisate 31 - 60 din 79 retete    

Postari recente

publicat la 04.11.2011

Orez cu carnita de porc la tigaie

publicat la 04.11.2011

Oua umplute

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]