Vyoleta

1

Bucataras
incepator

Rm. Sarat

Bucataras din 16.08.2011

RETETE6
PRIETENI4
Retete / Dulciuri

Crema Catalana

In Dulciuri la 22 Aug 2011

Punem laptele la incalzit la foc mic. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu 5 linguri de zahar si cu amidonul,pana obtinem o crema fina. In continuare vom adauga crema peste laptele din vas treptat si amestecam constant pt a nu se inchega galbenusurile. Lasati sa fiarba 5 minute la foc...

Tort cu crema de zahar ars

In Torturi la 16 Aug 2011

Cum se prepara reteta de tort cu crema de zahar ars 1) Caramelizezi zaharul(1 cana) intr-o cratita de 2-3 l si rotesti vasul,sa fie imbracati peretii.Lasati la racit 2) Amesteci ingredientele pentru crema apoi le torni in vasul tapetat. 3) Apoi o bagi in cuptorul preincalzit,la foc...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 06.09.2011

Salata cu dresing de iaurt

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Retete preferate
Maioneza de post

Voturi:29

Vinete pane

Voturi:20

Frigarui aperitive

Voturi:11

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]