Visinele si sanatatea
Postat de: Bunica in FructeAm gasit in revista "Taifasuri " un articol foarte interesant despre benaficiile visinelor asupra sanatatii. Sunt informatii interesante si m-am gandit ca sunt multi ca mine care ar fi bucurosi sa...Citeste continuarea
Verdeturi pentru iarna
Postat de: Ina in CondimenteDesi nu este o reteta propriuzisa, tin sa dezvalui metoda mea de conservare a verdeturilor, in ideea de a convinge ca este o metoda ce nu da gres .Citeste continuarea
Alergiile alimentare
Postat de: Sidy in Cu de toateAlergiile alimentare sunt reactii ale sistemului imunitar care creeaza anticorpi pentru a ataca substantele din alimente pe care le considera daunatoare organismului. In acest proces, sunt...Citeste continuarea
Bucataras pentru o zi numarul 1 in SATI!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasBucataras.ro - Numarul 1 in SATI pentru o zi! Si ne mindrim cu acest lucru. SATI este clasamentul oficial al siteurilor romanesti, iar pe nisa culinar sint concurenti cu mult mai multi ani de...Citeste continuarea
Duminica, GoodFood te invita la masa in AFI Cotroceni
Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPRUn nou comunicat delicios in sectiunea de Food PR a bucataras.ro. De data aceasta este vorba de o invitatie la masa ...Citeste continuarea
Un pahar de sanatate
Postat de: Ina in BauturiPatrunjelul = un remediu pentru rinichi, la indemana tuturor.Citeste continuarea
Doua emisiuni marca Gordon Ramsay la TV Paprika!
Postat de: Chello_Networks in Bucataras FoodPRCelebrul bucataras ne incinta cu doua emisiuni delicioasa incepind din iulie, seara de searaCiteste continuarea
Sănătate la ceaun - MĂMĂLIGA
Postat de: Ina in AlimenteMălaiul este un înlocuitor de nădejde al produselor de panificaţie, numit de specialişti „prietenul intestinului subţire“. Un aliment tradiţional, caruia nu i s-a gasit nicio...Citeste continuarea
FoodPR: Canalul TV Paprika si-a lansat propria revista: TV Paprika Magazin
Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPRMarti, 5 iulie, canalul TV Paprika impreuna cu Corporate Media Publishing a lansat revista culinara TV Paprika Magazin. Inserata o data la doua luni in revista Domus, ea poate fi gasita la...Citeste continuarea
Cel mai activ bucataras revine. De data aceasta cu 5 premii pe saptamina!
Postat de: Bucataras in ConcursDragii mei, incepand de luni 4 iulie, cartile de bucate oferite de revista Felicia vor ajunge din nou pe rafturile celor mai activi bucatarasi.Citeste continuarea
Senzational audiobook-ul cu retete "Golătatea înconjură, iar foamea dă de-a dreptul", de Draga Olteanu matei
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasVineri, indreptindu-ma spre Piatra Neamt, am oprit la benzinaria OMV de la intrarea in Adjud. In raftul cu cd-uri mi-a sarit in ochi unul cu retete in versuri si proza, culese, scrise si povestite...Citeste continuarea
O vizită în centrul vechi al Târgoviștei
Postat de: carmenvlad in Bucataras hai huiÎn anii '70 am urmat cursurile liceului Ienăchiţă Văcărescu din Târgovişte. A fost o perioadă deosebit de frumoasă din viaţa mea, aşa că mi-au rămas întipărite în memorie o...Citeste continuarea
Pepenele galben
Postat de: alexandrinapop in FructeContinutul bogat in vitamine, mai ales cele din complexul B, precum si cel in minerale, care au fost completate de unele noi principii active, benefice sanatatii, au atras atentia biochimistilor...Citeste continuarea
Pepenele verde
Postat de: alexandrinapop in FructeCultivat pentru prima data in Egipt, pepenele verde este unul dintre cele mai vechi fructe recunoscute pentru proprietatile sale extraordinare, atat din punct de vedere nutritiv, cat si curativ.Citeste continuarea
Merele
Postat de: alexandrinapop in FructeExcelente surse de fibre, aceste fructe favorizează scăderea în greutateMerele sunt de departe unele dintre cele mai consumate fructe din România. Nu toată lumea ştie însă care sunt...Citeste continuarea
Bananele
Postat de: alexandrinapop in FructeBanana este una dintre cele mai vechi si mai cunoscute fructe din lume. Este delicioasa, nu are samburi si poate fi gasita in orice sezon. Coaja sa groasa este o excelenta protectie impotriva...Citeste continuarea
Piersicile
Postat de: alexandrinapop in FructePiersicile au un gust dulce, aromat, sunt zemoase, deosebit de gustoase si hidrateaza organismul (87% din continut este apa). Mai mult, acestea reprezinta o sursa bogata de vitamine si minerale, cu...Citeste continuarea
Buna ziua dragi colegi bucatarasi,
Postat de: nico15 in Bucataras in orasA trecut ceva vreme de cand nu am mai atasat nici o reteta si evident nici un articol dar am fost intr-o criza totala de timp, acum as dori sa ma revansez si sa va impartasesc din experienta mea...Citeste continuarea
Concurs Taginiada pe blogul Laurei Laurentiu!
Postat de: Bucataras in BucatarasiiSpecial guest pe bucataras.ro, laura laurentiu lanseaza un nou concurs pe blogul ei: www.retetecalamama.roCiteste continuarea
PepsiCo şi Ferran Adrià, “Cel mai Mare Bucătar al Lumii”, vor crea împreună concepte creative de produse alimentare
Postat de: Bucataras in Bucataras FoodPRCompania PepsiCo, una dintre cele mai mari companii de food & beverage din lume, anunţă un parteneriat inedit cu Ferran Adrià, considerat “Cel mai Mare Bucătar al Lumii”. La baza...Citeste continuarea
Croaziera bucatarasilor: Mediterana a fost doar a noastra!
Postat de: Catalin in Bucataras hai huiEpisodul trei din serialul "Vacante de vis pe mare", acum cu 4 bucatarasi in rolurile principaleCiteste continuarea
Salina Ocnele Mari- judetul Valcea
Postat de: Sidy in Bucataras hai huiDaca tot am fost in statiune la Olanesti cu mama- este pentru prima data cand reusesc sa o duc cu mine in statiune- am hotarat sa vizitam imrejurimile orasului Ramnicu Valcea.Asa am ajuns si la...Citeste continuarea
Dulce de leche
Postat de: miha in TehniciVa povesteam de curand ca am gasit de cumparat lapte condensat. E atat de bun si atat de multe deserturi si prajituri se pot face cu el..Citeste continuarea
Inapoi la marimea 38 :)
Postat de: Sylvia in DietaPregatesc de ceva vreme aceste cateva randuri speram in urma cu cateva luni sa ajung sa le scriu intr-o zi … sa imi ating obiectivul. Am intitulat articolul inapoi la marimea 38 pentru ca acesta...Citeste continuarea
Ceaiuri din cozi de cirese
Postat de: Beea in FructeDupa cum se stie, cozile de cirese au proprietati medicinale recomandate in bolile cailor urinare. De asemenea au calitati antiinflamatorii si favorizeaza diureza.Citeste continuarea
Ciresica si beneficiile ei
Postat de: Beea in FructeSimtim o deosebita plecere atunci cand savuram pulpa zemoasa si dulce a acestui fruct. Insa, dincolo de orice satisfactie a papilelor gustative pe care o creeaza ciresica, trebuie sa tinem cont si...Citeste continuarea
Student in bucatarie (6): examenul de absolvire
Postat de: Cristi_Roman in TehniciSi iata ca am ajuns si la finalul povestirilor de la cursul culinar pe care l-am inceput in februarie si care s-a incheiat saptamana trecuta. Primul curs profesional de gatit din viata mea a fost...Citeste continuarea
Student in bucatarie (5): fructe de mare, salate, miel si multe poze
Postat de: Cristi_Roman in TehniciN-am mai scris de ceva vreme despre cursul meu culinar si fiindca am avut vacanta doua saptamani, de Paste, si apoi cu mare bucurie am reasteptat iar inceperea cursurilor. Plus munca din...Citeste continuarea
Cafea bombon
Postat de: Beea in BauturiEste o cafea delicioasa specifica din Valencia (Spania), care, cu timpul, a devenit o bautura foarte cunoscuta in intreaga peninsula Iberica.Citeste continuarea
Manastirea Sfanta Maria de la Techirghiol
Postat de: carmenvlad in Bucataras hai huiAl doilea lacas de cult, pe care l-am vizitat este Manastirea Sfanta Maria de la Techirghiol. Un loc cu o arhitectura si o gradina interioara aparte, cu coloane si bolte de o frumusete cre pare...Citeste continuarea
Manastirea Sfanta Elena de la Mare
Postat de: carmenvlad in Bucataras hai huiDe multe ori pasii te indreapta spre locuri indepartate, cand de fapt langa tine se gasesc locuri minunate, incarcate de farmec si cu o multime de povesti care de care mai frumoasa si plina de...Citeste continuarea
Cum sa facem germeni de legume in casa...
Postat de: lilik in Cu de toateSigur fiecare din noi a incercat macar o data sa-i manance si daca v-au placut de ce sa nu-i faceti acasa?!Contin multe vitamine si ajuta organismul,in plus economisim ceva mai ales cu vremurile...Citeste continuarea