Camara bucatarasilor. Cine ma ajuta?
Postat de: Bucataras in Cu de toateDragii mei, a venit timpul sa ma ajutati din nou pentru a aduce in Camara ce va doriti. Pentru aceasta, va invit sa vizitati siteul www.decorix.ro, partenerul nostru, pentru a-mi da sugestii...Citeste continuarea
10 informații interesante despre căpșuni
Postat de: ella49 in FructeAmfost surprinsa sa aflu cite beneficii poti avea de pe urma unei cure cu capsuniCiteste continuarea
5 alimente sanatoase
Postat de: ella49 in AlimenteIata 5 alimente sanatoase si citeva din beneficiile lorCiteste continuarea
Pensiunea Cheile Rasnoavei
Postat de: Bucataras in Bucataras hai huiAm petrecut un week end in zona Bran - Rasnov si am descoperit un colt de Rai. Departe de lumea dezlantuita ...Citeste continuarea
Junii Brasovului
Postat de: Ramonica in Bucataras in orasPentru cei care nu au auzit de ei sau nu i-au vazut, m-am gandit sa pun cateva poze.Citeste continuarea
Tarhonul
Postat de: lili in CondimenteEu deja am taiat tarhonul....dar iata ce am citit despre el:Citeste continuarea
Cum se extrage clorofila din spanac
Postat de: Cristi_Roman in TehniciClorofila se gaseste in special in legumele frunzoase, iar spanacul este ingredientul care are cea mai mare cantitate de clorofila, aproximativ 1%.Citeste continuarea
Restaurant Karishma
Postat de: susu in RestauranteChiar daca am fost cu mult timp in urma am fost foarte multumita de mancare si servicii. Am ales pentru ziua mea acest restaurant datorita faptului ca iubesc mancarea indiana.Citeste continuarea
Cum sa mananci sanatos in 7 pasi simpli!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasGazeta Sporturilor va distribui in fiecare joi, impreuna cu ziarul, 7 carti despre alimentatie care nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca:“Adevarul despre alimentatia romanilor”, primul...Citeste continuarea
Ce mâncăm şi gătim _glutamat de sodiu E 621
Postat de: gratziela in AlimenteSufletul îmi spune că există un mare adevăr în simţirea ta, pe care, fără să vrei,îl ignori, sau poate că nu l-ai perceput incă. Este medicul din tine, ale cărui limite tind spre...Citeste continuarea
CIOCOLATA: Puţină istorie
Postat de: Ade200 in AlimenteOriginea cuvântului e controversată. Pentru unii provine din choco ” (zgomot) şi ” alte ” : apă, derivând din cuvintele aztece ” tchoco ” şi ” lattle ” semnificând zgomotul...Citeste continuarea
Sat traditional corean
Postat de: mitinita in Bucataras hai huiParca de mult nu v-am mai dus hai hui...Citeste continuarea
Concursul "Kotanyi te provoaca" si-a desemnat cistigatorii!
Postat de: Bucataras in ConcursKotanyi aniverseaza 130 de ani de traditie si savoare! Incepind de astazi, timp de 3 saptamini iti testezi pe bucataras.ro cunostintele culinare si poti avea sansa de a cistiga premii utile...Citeste continuarea
Uleiul de nuci – inedit, gustos, hranitor, sanatos
Postat de: Cristi_Roman in AlimenteAm descoperit de curand uleiul de nuci si tare mult m-am indragostit de el. Am mai demult un mic ghid legat de tipurile de uleiuri si de oteturi din toata lumea, asa ca atunci cand am vazut in...Citeste continuarea
Ce nu stiam despre OTET ,,,
Postat de: Dya in TipsuriOtetul contine taninuri naturale care contribuie la conservarea alimentelor, dar şi compusi ce combat germenii, are proprietati antibiotice si antiseptice.Citeste continuarea
Concurs cu super premii: "BlogGospodina"
Postat de: Bucataras in ConcursLaura Laurentiu (www.retetecalamama.ro) va invita la concurs! In joc sint premii atractive...Citeste continuarea
Codul bunelor maniere in bucatarie
Postat de: Dya in TipsuriSfaturi pentru gazda perfecta :D sau ma rog, aproape perfecta!Citeste continuarea
Masina de feliat, electrica
Postat de: Ina in Ustensile de bucatariePentru cei ce doriti acest produs, nu ezitati sa-l achizitionati. Vi-l recomand cu toata increderea! >:D<Citeste continuarea
Sfaturi practice in bucatarie - partea a II -a
Postat de: Dya in TipsuriO serie de sfaturi adunate din diverse ghiduriCiteste continuarea
Sfaturi practice in bucatarie - partea I
Postat de: Dya in TipsuriVa prezint o parte din sfaturile "furate" de la cei prin preajma carora am stat in bucatarie dar si adunate din diverse reviste. Poate ca le stiati sau nu, insa doresc sa le impartasesc si celor...Citeste continuarea
Varza ornamentala
Postat de: Mihaela11_jo in Bucataras hai huiCati dintre noi nu am fost pacaliti cand am vazut pentru prima oara aceasta varza ornamentala?Citeste continuarea
Cum să pregăteşti Friptură de miel, pentru masa de Paşte
Postat de: panacris in TipsuriAm primit de la prietena mea pe mail un "Tratat privind mielul cum ar trebui ales si gatit". Tratatul are vreo 105 pagini cu multe si variate retete din carne de miel. Voi experimenta si eu...Citeste continuarea
Baharat turcesc
Postat de: mitinita in CondimenteUn amestec interesant de condimente,folosit la condimentarea carnii de miel,peste,pui,vita si a supelor. In Orientul Mijlociu, sunt intalnite mai multe feluri de baharat. Mai multe informatii...Citeste continuarea
Din gradina inimii mele , din gradina mea .
Postat de: mihaelar63 in Cu de toateDin gradina inimii mele ofer cele mai alese sentimente insotite de imagini din gradina mea , cu ocazia zilei de Florii , tuturor sarbatoritelor -sarbatoritilor, tuturor prietenelor bucatarase .Citeste continuarea
Primul meu cooking session
Postat de: alice_ciobanu in Cu de toateWeekendul ce tocmai a trecut (adică 15-16-17 aprilie 2011) am participat la primul meu cooking session :))...Yupiii!!!Citeste continuarea
Celebrul Robert Rainford ne vorbeste despre carnea de miel
Postat de: Bucataras in TehniciUn bucataras celebru, Robert Rainford, ne invata cum putem folosi mai bine pentru masa de Pasti carnea de miel pentru a prepara retete de Pasti din miel ...Citeste continuarea
De ce mancam oua rosii de Pasti?
Postat de: rocsi_1612 in Bucataras in orasAm gasit acest articol intr-o revista culinara si m-am gandit sa il impartasesc cu voi.Mie mi se pare interesant.Citeste continuarea
Un vierme mic
Postat de: gaby_d in Cu de toateAm gasit-o intamplator pe un blog pe care-l citesc frecvent. E atat de frumoasa si cu miez. Cititi-o si voi.Citeste continuarea
Student in bucatarie (4): Printre calcani, somoni si pastravi
Postat de: Cristi_Roman in TehniciUn alt modul important al cursului culinar pe care il urmez a fost legat de pesti: filetare, portionare, preparare. Am gasit ca material de lucru un calcan de 12 kilograme (turbot), mai multi...Citeste continuarea
Sarbatoarea Floriilor
Postat de: carmenvlad in Cu de toateVreau ca odata cu celebrarea aceastei minunate sarbatoare sa urez tuturor Florilor de pe Bucataras.ro multa sanatate si “La multi ani!” si sa va ofer cateva imagini cu flori din casa si...Citeste continuarea
Ciuperca tibetana sau ciuperca de iaurt
Postat de: jolygina in Legumenu am stiut unde sa trec aceasta zisa reteta (ii spn zisa pentru ca nu prea este greu de preparat)Citeste continuarea
Dr. Mihaela Bilic: Cum sa mancam de Pasti
Postat de: Bucataras in DietaSpecialistul revistei Ciao in nutritie este dr Mihaela Bilic. Cititi sfaturile acesteia despre cum trebuie sa mincati de Pasti pentru a nu avea probleme cu greutateaCiteste continuarea