Articole

Camara bucatarasilor. Cine ma ajuta?

Postat de: Bucataras in Cu de toate

Dragii mei, a venit timpul sa ma ajutati din nou pentru a aduce in Camara ce va doriti. Pentru aceasta, va invit sa vizitati siteul www.decorix.ro, partenerul nostru, pentru a-mi da sugestii...Citeste continuarea

10 informații interesante despre căpșuni

Postat de: ella49 in Fructe

Amfost surprinsa sa aflu cite beneficii poti avea de pe urma unei cure cu capsuniCiteste continuarea

5 alimente sanatoase

Postat de: ella49 in Alimente

Iata 5 alimente sanatoase si citeva din beneficiile lorCiteste continuarea

Pensiunea Cheile Rasnoavei

Postat de: Bucataras in Bucataras hai hui

Am petrecut un week end in zona Bran - Rasnov si am descoperit un colt de Rai. Departe de lumea dezlantuita ...Citeste continuarea

Junii Brasovului

Postat de: Ramonica in Bucataras in oras

Pentru cei care nu au auzit de ei sau nu i-au vazut, m-am gandit sa pun cateva poze.Citeste continuarea

Tarhonul

Postat de: lili in Condimente

Eu deja am taiat tarhonul....dar iata ce am citit despre el:Citeste continuarea

Cum se extrage clorofila din spanac

Postat de: Cristi_Roman in Tehnici

Clorofila se gaseste in special in legumele frunzoase, iar spanacul este ingredientul care are cea mai mare cantitate de clorofila, aproximativ 1%.Citeste continuarea

Restaurant Karishma

Postat de: susu in Restaurante

Chiar daca am fost cu mult timp in urma am fost foarte multumita de mancare si servicii. Am ales pentru ziua mea acest restaurant datorita faptului ca iubesc mancarea indiana.Citeste continuarea

Cum sa mananci sanatos in 7 pasi simpli!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Gazeta Sporturilor va distribui in fiecare joi, impreuna cu ziarul, 7 carti despre alimentatie care nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca:“Adevarul despre alimentatia romanilor”, primul...Citeste continuarea

Ce mâncăm şi gătim _glutamat de sodiu E 621

Postat de: gratziela in Alimente

Sufletul îmi spune că există un mare adevăr în simţirea ta, pe care, fără să vrei,îl ignori, sau poate că nu l-ai perceput incă. Este medicul din tine, ale cărui limite tind spre...Citeste continuarea

CIOCOLATA: Puţină istorie

Postat de: Ade200 in Alimente

Originea cuvântului e controversată. Pentru unii provine din choco ” (zgomot) şi ” alte ” : apă, derivând din cuvintele aztece ” tchoco ” şi ” lattle ” semnificând zgomotul...Citeste continuarea

Concursul "Kotanyi te provoaca" si-a desemnat cistigatorii!

Postat de: Bucataras in Concurs

Kotanyi aniverseaza 130 de ani de traditie si savoare! Incepind de astazi, timp de 3 saptamini iti testezi pe bucataras.ro cunostintele culinare si poti avea sansa de a cistiga premii utile...Citeste continuarea

Uleiul de nuci – inedit, gustos, hranitor, sanatos

Postat de: Cristi_Roman in Alimente

Am descoperit de curand uleiul de nuci si tare mult m-am indragostit de el. Am mai demult un mic ghid legat de tipurile de uleiuri si de oteturi din toata lumea, asa ca atunci cand am vazut in...Citeste continuarea

Ce nu stiam despre OTET ,,,

Postat de: Dya in Tipsuri

Otetul contine taninuri naturale care contribuie la conservarea alimentelor, dar şi compusi ce combat germenii, are proprietati antibiotice si antiseptice.Citeste continuarea

Concurs cu super premii: "BlogGospodina"

Postat de: Bucataras in Concurs

Laura Laurentiu (www.retetecalamama.ro) va invita la concurs! In joc sint premii atractive...Citeste continuarea

Codul bunelor maniere in bucatarie

Postat de: Dya in Tipsuri

Sfaturi pentru gazda perfecta :D sau ma rog, aproape perfecta!Citeste continuarea

Masina de feliat, electrica

Postat de: Ina in Ustensile de bucatarie

Pentru cei ce doriti acest produs, nu ezitati sa-l achizitionati. Vi-l recomand cu toata increderea! >:D<Citeste continuarea

Sfaturi practice in bucatarie - partea I

Postat de: Dya in Tipsuri

Va prezint o parte din sfaturile "furate" de la cei prin preajma carora am stat in bucatarie dar si adunate din diverse reviste. Poate ca le stiati sau nu, insa doresc sa le impartasesc si celor...Citeste continuarea

Varza ornamentala

Postat de: Mihaela11_jo in Bucataras hai hui

Cati dintre noi nu am fost pacaliti cand am vazut pentru prima oara aceasta varza ornamentala?Citeste continuarea

Cum să pregăteşti Friptură de miel, pentru masa de Paşte

Postat de: panacris in Tipsuri

Am primit de la prietena mea pe mail un "Tratat privind mielul cum ar trebui ales si gatit". Tratatul are vreo 105 pagini cu multe si variate retete din carne de miel. Voi experimenta si eu...Citeste continuarea

Baharat turcesc

Postat de: mitinita in Condimente

Un amestec interesant de condimente,folosit la condimentarea carnii de miel,peste,pui,vita si a supelor. In Orientul Mijlociu, sunt intalnite mai multe feluri de baharat. Mai multe informatii...Citeste continuarea

Din gradina inimii mele , din gradina mea .

Postat de: mihaelar63 in Cu de toate

Din gradina inimii mele ofer cele mai alese sentimente insotite de imagini din gradina mea , cu ocazia zilei de Florii , tuturor sarbatoritelor -sarbatoritilor, tuturor prietenelor bucatarase .Citeste continuarea

Primul meu cooking session

Postat de: alice_ciobanu in Cu de toate

Weekendul ce tocmai a trecut (adică 15-16-17 aprilie 2011) am participat la primul meu cooking session :))...Yupiii!!!Citeste continuarea

Celebrul Robert Rainford ne vorbeste despre carnea de miel

Postat de: Bucataras in Tehnici

Un bucataras celebru, Robert Rainford, ne invata cum putem folosi mai bine pentru masa de Pasti carnea de miel pentru a prepara retete de Pasti din miel ...Citeste continuarea

De ce mancam oua rosii de Pasti?

Postat de: rocsi_1612 in Bucataras in oras

Am gasit acest articol intr-o revista culinara si m-am gandit sa il impartasesc cu voi.Mie mi se pare interesant.Citeste continuarea

Un vierme mic

Postat de: gaby_d in Cu de toate

Am gasit-o intamplator pe un blog pe care-l citesc frecvent. E atat de frumoasa si cu miez. Cititi-o si voi.Citeste continuarea

Student in bucatarie (4): Printre calcani, somoni si pastravi

Postat de: Cristi_Roman in Tehnici

Un alt modul important al cursului culinar pe care il urmez a fost legat de pesti: filetare, portionare, preparare. Am gasit ca material de lucru un calcan de 12 kilograme (turbot), mai multi...Citeste continuarea

Sarbatoarea Floriilor

Postat de: carmenvlad in Cu de toate

Vreau ca odata cu celebrarea aceastei minunate sarbatoare sa urez tuturor Florilor de pe Bucataras.ro multa sanatate si “La multi ani!” si sa va ofer cateva imagini cu flori din casa si...Citeste continuarea

Ciuperca tibetana sau ciuperca de iaurt

Postat de: jolygina in Legume

nu am stiut unde sa trec aceasta zisa reteta (ii spn zisa pentru ca nu prea este greu de preparat)Citeste continuarea

Dr. Mihaela Bilic: Cum sa mancam de Pasti

Postat de: Bucataras in Dieta

Specialistul revistei Ciao in nutritie este dr Mihaela Bilic. Cititi sfaturile acesteia despre cum trebuie sa mincati de Pasti pentru a nu avea probleme cu greutateaCiteste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]