publicat la 26.05.2015
publicat la 05.10.2014
publicat la 31.08.2014
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza
Cernem faina intr-un castron. Facem o gaura in mijloc si punem oul, sarea, drojdia inmuiata cu putin zaharsi amestecam. Framantamaluatul pana se omogenizeaza bine. Atunci punem uleiul si mai framantampana nu se mai prinde de mana. Il acoperim cu un prosop si il lasam la dospit 30 de minute. Este...
Pizza pe blat din paine
Cuptorul se preincalzeste la 200 grade. Painea o taiem felii putin mai grosute pe care le asezam in tava si le stropim cu lapte. Ingredientele le taiem marunt, patratele sau fasii, cum doriti si le asezam peste feliile de paine. Iar deasupra am turnat un sos facut din bulion cu putina...
Paine de casa bogata in fibre
Cerne faina intr-un vas incapator. Adauga sarea, taratea, fulgii de ovaz si semintele. Amesteca drojdia cu o lingura de zahar si putina apa calduta, pana ce este complet omogenizata. Se face loc la mijloc si se pune drojdia. Adaugam apa, dar nu toata odata ci treptat in timpul framantarii....