A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blat de tort cu cacao

Postat de: mitinita in Torturi

Preaincalzim cuptorul. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare. Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si apa. Se pune un...Citeste continuarea

Briose din aluat dospit cu...

Postat de: simona72 in Pui

Aluatul, l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in cuva masinii in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Lasam aluatul la dospit la loc caldut aproximativ 30 minute....Citeste continuarea

Budinca de panettone cu banane si...

Postat de: Catalinaflorea in Dulciuri

Panettonele se taie felii si se inmoaie in laptele batut cu galbenusuri si coaja de portocala Bananele se taie felii se pudreaza cu scortisoara si cu lingura de miere. Albusurile se bat spuma...Citeste continuarea

Blat de pandispan pentru tort

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se face spuma, apoi se adauga treptat cate o lingura de apa clocotita amestecand mereu pana se termina apa. Pe urma se pune faina apoi se adauga...Citeste continuarea

Broccoli cu carnati proaspeti de porc

Postat de: Adele in Mancaruri de legume

Pentru inceput punem o oala cu apa si o lingurita de sare pe foc,cand da in clocot adaugam broccoli taiati si spalati,se fierb pentru maxim 10 minute. In timp ce se oparesc intr-o tigaie punem la...Citeste continuarea

Burgeri de post

Postat de: Camy_gby in Mancaruri de post

Se fierb fulgii de ovaz intr-o cana de apa pana fulgii absorb tot lichidul si se aduna ca un aluat. Se lasa deoparte la racit. Se incinge o cratita in care se pun cele 2 linguri cu ulei, se...Citeste continuarea

Bors cu perisoare de somon

Postat de: privatelaura in Somon

Eu am pus la treaba cookerul de la Philips, m-am obisnuit sa gatesc la el. Curatam si spalam legumele. Pestele il spalam si il curatam de piele si eventuale oase, apoi il tocam rapid la...Citeste continuarea

Blinii cu avocado si somon

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Incepem prin a pregati aluatul . Intr-un vas amestecam faina de hrisca  cu cea de soia si praful de copt. Separat batem ouale impreuna cu zaharul si incepem sa adaugam treptat faina....Citeste continuarea

Briose cu mure si crema de unt cu...

Postat de: daniastefania in Prajituri

Facem prima data siropul de mure. Punem murele intr-un vas pe foc impreuna cu zaharul si lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute. Strecuram apoi prin sita sa nu ramana seminte, apoi lasam la...Citeste continuarea

Biscuiti cu seminte - biscuiti...

Postat de: RataciriCulinare in Dulciuri

– Amestecam ingredientele uscate. – Untul si uleiul le incorporam in amestecul de seminte si faina. – Se adauga apa si se framanta pana se formeaza un aluat cu o...Citeste continuarea

Briose cu nuca si merisoare

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri. Peste cele 6 albusuri + cele 4 de la separarea anterioara adaugam 150 gr. zahar pudra + un praf de sare. Mixam pana obtinem albusurile batute spuma....Citeste continuarea

Briose cu biscuiti

Postat de: Catalinaflorea in Prajituri

Desfacem biscuitii in 2, bucata cu crema o punem in forma si celalta o taiem cu un cutit. Amestecam faina, faina de malai, praful de copt, zaharul si cacaoa intr-un bol apoi adaugam laptele,...Citeste continuarea

Biscuiti cu ness si crema de alune

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Toate ingredientele trebuiesc scoase inainte de folosire, pentru a fi la temperatura camerei. Untul, untura, zaharul le mixam spuma, adaugam oul. Incorporam coaja rasa de portocala, praful de...Citeste continuarea

Braciole di maiale impanate al forno

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Pesmetul se amesteca cu usturoiul tocat marunt,coaja de lamaie rasa,patrunjelul tocat marunt si parmezanul ras. Bucatiile de care se condimenteaza pe ambele parti,se trec prin ou si prin...Citeste continuarea

Biscuiti economici

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Intr-un castron se amesteca uleiul, zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt, alternand cu laptele. Se framanta aluatul, dupa care se...Citeste continuarea

Baclava

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Mai intai am pregatit SIROPUL : apa si zaharul le-am pus pe foc si le-am lasat sa fiarba cca. 15 minute. Cand a inceput sa se formeze un sirop, am stors lamaia si am adaugat-o peste. Am mai lasat...Citeste continuarea

Batoane cu susan, seminte de...

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita pana devine auriu (daca il lasati prea mult va deveni amar), iar cand zaharul e complet topit se adauga semintele de floarea-soarelui, susan si nuca. Se...Citeste continuarea

Bulete din cartofi, branza si...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Spalam cartofii foarte bine sub jet de apa rece si ii fiebem in coaja pana patrunde furculita usor in ei. Ii trecem apoi sub set de apa rece din nou, ii curatam de coaja si ii dam pe...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si crema...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Briosele: Ouale le mixam spuma impreuna cu zaharul. Incorporam uleiul treptat, apoi iaurtul. Cernem faina si cacaoa. Adaugam in compozitia de mai sus cacaoa, praful de copt si faina, treptat,...Citeste continuarea

Briose cu blue cheese si masline

Postat de: madab in Aperitive / Garnituri

Se separa albusurile de galbenusuri.  Albusurile se bat spuma cu sare. Se adauga galbenusurile,sarea, piperul si untul moale. Se amesteca bine cu mixerul si se adauga faina impreuna...Citeste continuarea

Briose cu mere

Postat de: katty in Prajituri

Curatam merele de coaja si cotoare, le taiem cubulete mici si le stropim cu zeama de lamaie. Intr-un castron amestecam faina cu scortisoara, praful de copt si bicarbonatul. Intr-un vas mai inalt...Citeste continuarea

Braduti cu aluat de biscuiti si nuca

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un vas, punem laptele, untul si le incalzim usor. Apoi adaugam mierea si amestecam pana se topesc si untul si mierea si obtinem un laptic mai dens. Biscutii si nuca le tocam la robot sau...Citeste continuarea

Baba Ghanoush

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Vinetele le coacem pe un grătar la flacără pe toate părțile. Se lasă un pic la răcit, apoi se curăță de coajă. Se pun pe un fund înclinat să se scurgă amăreala. Vinetele se pot...Citeste continuarea

Brioche cu crema de patiserie

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se dizolva mai intai drojdia in lapte impreuna cu zaharul,apoi se adauga untul topit. Peste se adauga ouale batute,sarea si faina.Se incorporeaza toate bine. Se framanta aluatul bine si se...Citeste continuarea

Budinca clasica de ciocolata

Postat de: daniastefania in Dulciuri

Se cerne intr-un vas faina si cacao. Se adauga zaharul si un praf de sare. Se pune vasul pe foc si se adauga treptat laptele. Se amesteca sa se ingroase. Se adauga untul si se amesteca pana se...Citeste continuarea

Bezele cu nuca de cocos

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Albusurile trebuie sa fie la temperatura camerei. Le batem spuma cu praful de sare si zaharul (farin si tos in acelasi timp) pana obtinem o spuma ferma. Adaugam fulgii de cocos si mixam pana la...Citeste continuarea

Briose cu cacao si cafea

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Untul se topeste intr-un vas si se da deoparte. Se adauga 50 ml lapte si se amesteca usor. Zaharul( facut pudra in casa la masina de cafea),  impreuna cu vanilia se mixeaza 5 minute cu...Citeste continuarea

Briose de post cu fructe, seminte...

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Scoatem pulpa din fructele kiwi cu ajutorul unei lingurite, o mixam apoi in robot impreuna cu semintele de floarea soarelui si cu stafidele. Adaugam apa minerala, zaharul,uleiul, apoi punem...Citeste continuarea

Bomba de ciocolata cu zmeura si rodie

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 170 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga zaharul in doua transe si...Citeste continuarea

Buzunar de vitel cu mozzarella si...

Postat de: raluca95 in Vita

Eu am inceput prin a intinde bine feliile de carne si a le condimenta cu sare si piper, dupa care am taiat mozzarella si cascavalul. Odata terminate, am inceput "asamblarea" fiecarui...Citeste continuarea

Briose cu scortisoara

Postat de: Andra_h in Dulciuri

Intr-un bol amestecam ingredientele uscate:faina,zaharul,praful de copt,bicarbonatul,scortisoara si sarea.Intr-un alt vas batem oul adaugand laptele si uleiul, iar peste acestea adaugam...Citeste continuarea

Banane prajite in aluat de clatite...

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Se prepara un aluat din ingredientele de mai sus, adaugand apa minerala atat cat este necesar pentru a obtine un aluat de clatite. Bananele se curata si se taie bucati de cca 2 cm. Intr-o...Citeste continuarea

Bezele

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care se adauga zaharul si se mai mixeaza pana cand se intaresc. Jumatate din compozitie se pune...Citeste continuarea

Biscuiti vanilati cu lamaie

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Din aceasta cantitate iese o tava de biscuiti( tava de cuptor). Se cerne faina( sau nu, cum doriti) si se da deoparte, untul rece se da pe razatoarea mare, intr-un castron si se amesteca cu...Citeste continuarea

Briose aperitiv cu orez

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Mai intai fierbem pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi il maruntim in robot. Legumele mexicane le punem la fiert pentru 15 minute in apa cu sare, direct congelate, apoi le scurgem bine de...Citeste continuarea

Briose cu capsuni

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala capsunile si, daca este necesar, se taie in jumatati si se pun doua linguri de zahar peste ele pentru a se indulci. Se mixeaza ouale...Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu cas

Postat de: mitinita in Mancaruri de legume

Se curata cartofii de coaja si se taie in jumatati, apoi se fierb in apa clocotita cu putina sare. Se fierb doar pe jumatate si se scot cand inca sunt tari. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca...Citeste continuarea

Budinca de pulpe dezosate,carnati...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Pulpele dezosate si carnatul le-am taiat bucati potrivite si intr-o tigaie in care am adaugat o lingura de ulei le-am rumenit putin.Peste am adaugat si sunca si am lasat-o sa se caleasca putin....Citeste continuarea

Bezele cu ceai negru

Postat de: rhapsody in Dulciuri

Bezele: 1. Preincalzesti cuptorul la foc mediu.  2. Mixezi albusurile spuma tare cu praful de sare. Adaugi zaharul lingura cu lingura, dupa fiecare lingura adaugata mixezi pana cand...Citeste continuarea

Banana Pancakes

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Faina, zaharul, praful de copt si scortisoara se amesteca impreuna. Separat intr-un bol se mixeaza bine oul cu praful de sare, uleiul si laptele. Se adauga ingredientele uscate si se...Citeste continuarea

Bomboane de ciocolata

Postat de: GatesteUsor in Dulciuri

Ciocolata se pune intr-un bol si bolul peste o oala cu apa fierbinte.  Amestecati pana se topeste si incorporati si untul.  Puneti bolul cu ciocolata pentru 10 minute in...Citeste continuarea

Briose din aluat dospit cu lapte de...

Postat de: simona72 in Dulciuri

Pentru aluat: aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Dupa ce masina a framantat aluatul, am pus aluatul intr-un castron uns...Citeste continuarea

Budinca de orez si branza

Postat de: geoline in Dulciuri

Orezul se pune la fiert impreuna cu 300 ml apa. Cand este aproape fiert se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga branza rasa, grisul faina cu praful de copt, aromele, iaurtul,...Citeste continuarea

Briose cu budinca de vanilie

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Briose : Am pus in robot ouale,zaharul si esenta si am mixat pana zaharul s-a topit.Apoi am adaugat iaurtul si am mai mixat cca 5 min.La final am adaugat faina amestecata cu cacaoa si praful...Citeste continuarea

Bavareza de mure

Postat de: daniastefania in Dulciuri

Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece. Murele, pasate anterior, se pun la fiert impreuna cu 100 gr zahar. Le fierbem la foc mic cam 5 minute. Strecuram sosul de mure obtinut printr-o sita,...Citeste continuarea

Bastonașe de French Toast cu...

Postat de: elucubratiiculinare in Dulciuri

Se folosește de obicei pâine mai veche de 1-2 zile. Pâinea French toast este ideala, dar se poate folosi și pâine normală, numai că pentru a obține aceste bastonașe...Citeste continuarea

Breakfast englezesc

Postat de: madab in Mancaruri cu carne

Ciupercile se curata si se trag la tigaie in putin ulei si cu foarte putina sare. Carnatii ii prajesti in putin ulei. Fasolea in sos tomat se pune in tigaie sa se incalzeasca. Ouale se...Citeste continuarea

Biscuiti cu cafea

Postat de: rhapsody in Dulciuri

1. Pune intr-un bol 250 g faina. 2. Pune zaharul in cafeaua preparata si amesteca pana cand se dizolva. 3. Toarna cafeaua peste faina din bol, adauga uleiul de palmier, sarea, cafeaua...Citeste continuarea

Brokkolicremesuppe mit Garnelen-...

Postat de: Ksenya in Supe

Tragem crevetii in untul incins cam 3 min,saram ,piperam   dupa gust,ii scoatem  si-i dam deoparte,adaugam in locul lor brocoli spalat bine si rupt in bucatele. Lasam 2 minute ,oprim...Citeste continuarea

Briose cu cocos

Postat de: susu in Dulciuri

Se amesteca pana la omogenizare toate ingredientele pentru aluat. Se toarna aluatul in formele de briose si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 20 minute. In ultimele 2...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]