A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tochitura a la Gilda cu mamaliguta

Postat de: dentistutza in Mancaruri cu carne

Carnea spalata se taie cubulete mici, inclusiv muschiuletul.ceapa se taie rondele si impreuna se pun la calit ( eu am facut-o in ceaunelul de tuci) in uleiul de masline.Cand carnea se albeste si...Citeste continuarea

Tarta cu praz si 3 feluri de branza

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Se prepara blatul amestecand toate ingredientele. Se caleste apoi kaizerul taiat cubulete. Adaugam prazul taiat in ½, doar partea tare, fara frunzele verzi si calim pana se moaie. Luam...Citeste continuarea

Tort cu cremă de cafea

Postat de: ionix in Torturi

Preparare blat de vanilie: Se bat spuma ouale  impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Amestecam faina cu praful de copt si punem peste compozitia de oua. Incorporam bine amestecand de...Citeste continuarea

Tort de mere cu nuca si frisca

Postat de: Sidy in Torturi

  6 linguri zahar se caramelizeaza in cratita in care vom pregati tortul.Dupa ce zaharul s-a caramelizat( nu se lasa prea mult ca prinde un gust amar)cu miscari de rotatie il intindem pe...Citeste continuarea

Tagliatelle facute in casa

Postat de: JustLoveCookin in Paste

Punem faina pe planul de lucru ,si facem o gropita in mijloc,unde spargem ouale. Cu o furculita incepem sa batem ouale,aducand putin cate putin faina de pe margini. Cand ouale au fost absorbite...Citeste continuarea

Tocanita de telina

Postat de: elfix in Vita

intai fierb cubuletele de vitel separat (merge si alta carne ,eventual impanata cu ceva grasime ) curat telina si o pun intr-un bol de apa rece cu niste picaturi de zeama de lamaie ,iar...Citeste continuarea

Trunchi de copac

Postat de: corina241 in Prajituri

Blatul : Albusurile se bat spuma pana se tripleaza volumul,apoi zaharul treptat si mixam pana ce se topesc toate cristalele. Galbenusurile amestecate in prealabil intr-un castron se pun incet...Citeste continuarea

Tort cu frisca si crema de trufe

Postat de: maria_claudia in Torturi

Ptr blat: albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul apoi adaugam pe rand galbenusurile,uleiul ,aromele ,faina in ploaie si amestecam usor .Compozitia o pune intr-o tava rotunda care a...Citeste continuarea

Tort "Padurea neagra"

Postat de: gaby_d in Torturi

Blatul. Se mixeaza timp de 10 minute ouale impreuna cu zaharul si sarea. Trebuie sa-si dubleze volumul , sa se deschida la culoare iar cristalele de zahar sa fie complet topite. Se adauga...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu fructe

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Tiramisu reţetă cu fructe Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile cu zaharul pana se deschid la culoare, apoi adaugam crema Mascarpone si omogenizam amestecul. Albusul batut spuma se...Citeste continuarea

The perfect scrambled eggs

Postat de: LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie, neincinsa, punem ouale (2 in cazul meu, pentru ca eram singurica) si o bucatica de unt + sare&piper. Punem tigaia pe foc (mic de tot!), si amestecam in continuu - daca ouale...Citeste continuarea

Tort Mihai

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Ouale le mixam spuma cu zaharul. apoi punem esenta si uleiul. praful de copt il amestecam cu faina ,apoi o punem treptat peste oua. la urma adaugam si cacao. amestecam bine toate...Citeste continuarea

Tort "Vis cu pere"

Postat de: postavaru in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Albusele se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga apoi 50 g zahar si se bate in continuare pana luceste puma, ca la bezea.. Se pune la rece. Se mixeaza...Citeste continuarea

Tort M&G

Postat de: nadina73 in Torturi

Se dizolva gelatina in apa rece,dupa care se amesteca cu laptele caldut. Ouale se separa albusul de galbenus. Albusul se bate bine spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si coaja de la...Citeste continuarea

Tort pentru bucatarasi de Sf.Mihail...

Postat de: mena29 in Torturi

Pentru blat procedam in felul urmator:-mixam bine albusurile cu un vaf cutit sare,adaugam pe rand cate o lingura de zahar,adaugam galbenusurile amestecate bine cu uleiul,faina cernuta si praful de...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnati si...

Postat de: divainbucatarie in Mancaruri de legume

Pentru inceput curatam cartofii de coaja si ii taiem in cuburi mai mari. Tocam ceapa marunt si o calim impreuna cu baconul si carnatii taiati rondele in uleiul incins.Dupa ce s-au calit, adaugam...Citeste continuarea

Tort Kinder Pinguin

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se pregatesc blaturile: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine . Galbenusurile se amesteca cu zaharul,laptele,mierea,cacao,faina ,grisul,sarea si la final se amesteca cu...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi in vas roman

Postat de: onuta in Mancaruri de post

1.Se curata cartofii de coaja, si se taie cubulete. 2. Ceapa se taie marunt, ardeiul gras cubulete si se pun impreuna cu cartofii la fiert la foc potrivit timp de circa 30 minute, adaugand apa...Citeste continuarea

Tort ,,Mihaela,,

Postat de: madi_marin in Torturi

Se prepara blatul : se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina cernuta si esenta de vanilie. Se toarna aluatul in tava cu peretii detasabili cu diametrul de 26 cm...Citeste continuarea

Tort de mere - Maria

Postat de: nico15 in Torturi

 Se pregateste o cratita care se unge cu unt, peste care se va pune zaharul tos, merele se curata de coaja si li se scoate miezul. Se pun in cratita deja pregatita, dupa cum urmeaza, merele...Citeste continuarea

Tarta Happy Valentine’s Day

Postat de: nico15 in Prajituri

  Se face aluatul :se amesteca faina cu untul si un praf de sare, dupa ce se omogenizeaza inredientele, se face ca un bulgaras se impacheteaza in folie de plastic si se da la frigider 30...Citeste continuarea

Tarta de mere cu sos dulce acrisor...

Postat de: nico15 in Dulciuri

Se cerne faina, peste se adauga untul, se stinge praful de copt cu otet si se adauga si acesta, se adauga zaharul vanilat si cantitatea de zahar si se framanta se pune si un praf de sare, se...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecel,mozzarela si...

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

In primul rand taiem dovlecelul in felii subtiri, il saram un pic si il lasam sa se moaie. Se prepara blatul amestecand toate ingredientele. Il punem intr-o tava. Adaugam branzeturile,...Citeste continuarea

Tort cu fundita

Postat de: laylalala in Torturi

Se incinge cuptorul la 190˚C. Se ung cu grasime 2 tavi rotunde, una de 20 cm diametru iar cealalata de 15 cm diametru. Pentru blat, se bate untul cu zaharul. Se adauga ouale, cate unul pe...Citeste continuarea

Tacaud la cuptor in sos aromat

Postat de: Sylvia in Peste

 Preparare: spalam, curatam si uscam pestele si il asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste el amestecul facut din apa, ulei, vin si restul condimentelor si presaram la sfarsit...Citeste continuarea

Tort ALEX

Postat de: Sidy in Torturi

  Se fac 4 rulade , fiecare din 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina , 3 linguri apa si praful de copt.( galbenusurile se amesteca cu zaharul pina isi dubleaza volumul , apoi se...Citeste continuarea

Tort cu alune

Postat de: madi_marin in Torturi

Se prepara primul blat: se bat albusurile cu zaharul foarte bine , apoi se adauga pe rand galbenusurile  si praful de crema. Se mixeaza bine . Se toarna aluatul in tava cu peretii detasabili...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata

Postat de: nico_nico in Torturi

Pentru blat se bat albusele spuma tare cu un praf  de sare apoi adaugam zaharul si se pun galbenusurile, praful de copt dizolvat cu zeama de lamaie si la urma faina.Se coace intr-o forma...Citeste continuarea

Tarta cu dulceata si nuci

Postat de: elena1988 in Prajituri

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, cu untul topit, coaja de lamaie si faina, sarea. Se framanta aluatul si se da la rece 1 ora, nucile se dau la cuptor pentru 10 minute. Se scoate aluatul...Citeste continuarea

Trunchi de copac

Postat de: elena1988 in Prajituri

Blatul: se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja de lamaie,esenta de vanilie, se amesteca bine pana nu se mai simte zaharul la...Citeste continuarea

Taitei cu carne de pui si sos picant

Postat de: elena1988 in Paste

Se pun pastele la fiert in apa cu sare, separat se pune pieptul de pui la prajit cnd s-a rumenit, se adauga ardeii taiati fasii lungi si subtiri si ceapa la fel felii subtiri. Se adauga si...Citeste continuarea

Tocanita din carne de porc

Postat de: elena1988 in Porc

Se caleste ceapa, peste care se adauga carnea taiata cubulete, se lasa asa sa se inabusa bine, se adauga si morcovul, putina apa, sarea si piperul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se mai...Citeste continuarea

Tocana de legume

Postat de: adriana_bobu in Zacusca

Se coc gogosarii, se curata si se dau prin masina de tocat, oprind vreo cativa pe care o sa-i taiem fidelute...asa pentru aspect. Intr-o cratita pe foc se pune uleiul , apoi  ceapa...Citeste continuarea

Tort Krem a la krem

Postat de: LALY in Torturi

Blat: Separam albusurile de galbenusuri.Batem bine albusurile cu zaharul,pana ajung la consistenta bezelei.Adaugam pe rand galbenusurile,mixand bine dupa fiecare. Cand s-au incorporat bine...Citeste continuarea

Tort de mere cu branza

Postat de: nadina73 in Torturi

Se separa ouale ,galbenusul de albus. Untul se face spuma. Se amesteca untul cu zaharul,vaniliile,romul,coaja de lamaie si se incorporeaza apoi galbenusurile, cate unul. Se pune grisul si...Citeste continuarea

Tarta cu struguri

Postat de: Oana in Prajituri

Pentru blat, se topeste untul, sa fie lichid si se lasa la racit. Se cerne faina, se adauga sarea, zaharul si laptele, apoi untul topit si se amesteca cu mana pana se obtine o bila de aluat moale...Citeste continuarea

Tort botez (2)

Postat de: pusikmea in Torturi

Cu o seara inainte pregatim fondatul astfel: Topim la baine-marine bomboanele cu o lingura de apa, apoi incepem si framantam cu zahar pudra pana devinde ca o coca, o invelim intr-o folie si o...Citeste continuarea

Tort rapid de inghetata

Postat de: dany_dumy2006 in Torturi

Intr-o forma de tort se aseaza o folie de plastic apoi discul de tort.se aseaza un strat din inghetata de cocos apoi un strat din inghetata de visine.se acopera cu folia care a ramas si se da la...Citeste continuarea

Tort / inima cu mousse de mure si...

Postat de: Criss in Torturi

Blatul: Galbenusurile cu apa, uleiul, zaharul, vanilia si coaja de lamaie se bat pana se topeste zaharul. Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si in final albusurile batute...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu frisca

Postat de: aziz in Torturi

margarina taiata cubulete si ciocolata amara se pun pe aragaz la foc mic pina se topesc. se pune paharul de zahar si se amesteca pina se topeste. adaugam cele 2 pahare de nessquick amestecam si...Citeste continuarea

Tort Rusesc

Postat de: silvi0ara in Torturi

Se prepara blatul alb cu nuca .Se freaca bine cele 3 galbenusuri cu jumatate din cantiatea de zahar si praful de sare pana isi dubleaza volumul.Apoi se bat albusurile spuma,se adauga restul de...Citeste continuarea

Taitei cu lapte

Postat de: nadina73 in Mancare copii

Se pune laptele la foc sa fiarba cu un praf de sare,cand fierbe se pun taitei ,am scris 3 maini nu stiam cat sant si asa am masurat din cei facuti in casa, se lasa sa fiarba 6-7 minute dupa...Citeste continuarea

Taitei de casa

Postat de: nadina73 in Paste

Se cerne faina(e foarte important) se face o gaura in mijloc si se pun ouale intregi  si sarea se amesteca usor dupa care se pune si apa,se framanta bine de tot la inceput cu lingura dupa...Citeste continuarea

Tarta cu prune

Postat de: maria_claudia in Dulciuri

pregatim blatul: mixam ouale impreuna cu zaharul si untul, adaugam zaharul vanilat si esenta de rom , apoi faina amestecata cu praful de copt. Compozitia rezultata se rastoarna intr-o tava ptr...Citeste continuarea

Tartine cu ciuperci

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Ciupercile taiate in bucati mici,se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc pana ce se inmoaie. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, se adauga usturoiul tocat fin si vinul. Se...Citeste continuarea

Tort "Death By Chocolate"

Postat de: postavaru in Torturi

Blatul: Se topeste untul si se adauga ciocolata bucatele. se lasa sa se topeasca, la foc mic. Se mizeaza ouale cu zaharul si praful de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga faina si...Citeste continuarea

Tort de mere cu nuca

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Merele le curatam de coaja,le scoatem cotorul si le taiem in doua. intr-o cratita rotunda punem cele 5 linguri de zahar pentru caramel. o punem pe foc ,facem caramelul si il distribuim...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si mascarpone

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se bat in continuare pana devin lucioase, ca la bezea. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul si esenta de rom, apoi...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: adasev12 in Torturi

intai se pregatesc merele: se curata si se taie in jumatati, scotandu-se cotoarele cu grija sa nu se rupa. se ia o tava sau un vas unde se va coace tortul, se caramelizeaza 4-5 lg de zahar si se...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci si piept de...

Postat de: Adinacarla in Mancaruri cu carne

Tocanita: Am cutatat ceapa si am taiat-o solzisori. ardeiul rosu l-am taiat pe acelasi principiu. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline am pus ceapa si ardeiul presarand sare si piper....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]