A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocanita de cartofi cu carnat

Postat de: lacrimioara in Mancaruri cu carne

Punem uleiul la incalzit ,punem carnatul putin la prajit dupa care adaugam ceapa, lasam la calit pana se sticleaza adaugam ardei si morcovi lasam putin la calit si apoi punem 1 lingurita de boia...Citeste continuarea

Tartă cu mere

Postat de: Gouda in Dulciuri

  Se călesc merele, nucile, seminţele, 250 g zahăr, scorţişoara într-o cratiţă la foc mic undeva 15 minute pînă cînd merele se înmoaie.   Se amestecă...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: adriana_bobu in Torturi

Se tapeteaza cu unt o forma si se presara 100 g zahar, apoi se aseaza merele intregi (curatate cu cutitul special de samburi si cotor) in interiorul carora se pune cate un miez de nuca...Citeste continuarea

Tort diplomat cu struguri

Postat de: diaconta in Dulciuri

Blat: Se separa galbenusurile de albusuri.Galbenusurile se bat spuma cu 7 linguri zahar si 7 linguri apa.Se adauga vanilia,coaja de lamaie si praful de copt. Albusurile se bat spuma tare....Citeste continuarea

Tort de branza cu piersici

Postat de: nadina73 in Torturi

Se pregateste aluatul , se amesteca bine untul cu oul si zaharul dupa care se pune faina si praful de copt.Se unge o tava rotunda de tort cu diametru de 26cm  cu putin unt dupa care se...Citeste continuarea

Turtite cu chimen

Postat de: gaby_d in Piine

Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar, chimen si apa calda adaugata putin cate putin . La urma adaugam uleiul si framantam aluatul 5 minute. Trebuie sa va iasa un aluat nici tare...Citeste continuarea

Turte crocante cu mălai

Postat de: ionix in Piine

Se pune malaiul, amestecat cu cimbrul, sarea si pudra de chilli,  intr-un vas si se amesteca cu apa. Se pune uleiul si otetul, amestecand intruna. Se toarna faina, putin cate putin, si se...Citeste continuarea

Tagliatelle cu busuioc si pastrama

Postat de: mihaelar63 in Paste

pastele se fierbin apa clocotita cu sare si 1 lingura de ulei, sa nu se prinda , se scurg si se clatesc cu apa rece . in restul de ulei incins se prajeste pastrama  [ desarata...Citeste continuarea

Tarta cu carne

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Aluat: Se amesteca faina cu sare, praful de copt si cimbru. Untul moale si oul se adauga peste faina si se framanta un aluat elastic, nelipicios. Umplutura: Pieptul de pui se toaca....Citeste continuarea

Tarta cu coacaze rosii si kiwi

Postat de: housy in Prajituri

separat se amesteca faina, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si praful de sare -se adauga apoi galbenusurile batute bine cu uleiul -se amesteca folosind mixerul...Citeste continuarea

Tarta cu ricotta

Postat de: lilik in Dulciuri

cernem faina pe masa si in mijloc facem o fantana unde punem celelalte ingrediente,apoi amestecam totul cu vf degetelor.aluatul obtinut il invelim in folie transparenta si il dam la frigider cel...Citeste continuarea

Tarta de mere si budinca de lamaie

Postat de: Michelle in Prajituri

Intindem foaia in tava ,curatim 2 mere si le taiem feliute le punem peste foaie,3 lg zahar si scortisoara,dam la cuptor Preparam budinca din lapte,4 lg zahar si cele 2 plicuri de budinca....Citeste continuarea

Tarta cu piept de pui

Postat de: lacrimioara in Aperitive / Garnituri

Drojdia se amesteca cu putina apa calduta si zaharul si se lasa la dospit 10 minute. Intr-un bol punem faina sarea si uleiul, drojdia si restul de apa si framantam pana ce devine un aluat elastic,...Citeste continuarea

Tarta cu fructe/ Minitarte

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

PREPARARE: 1. Se lasa untul la temperatura camerei, apoi se taie in bucati mici, se amesteca cu zaharul si cele doua galbenusuri de ou, pana obtinem o consistenta spumoasa ( putem folosi...Citeste continuarea

Tocanita de porc mistret

Postat de: nadina73 in Mancaruri cu carne

Se taie carnea cubulete dupa care se lasa la marinat 24 ore. Marinata: Se taie ceapa pestisori,morcovul rondele si telina bucatele. Se pun toate zarzavaturile taiate cu carne , vinu,apa,...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu cartofi

Postat de: burdulea56 in Porc

Intr-o cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, calim la foc mic pana devine sticloasa, adaugam boiaua, amestecam, apoi imediat adaugam carnea taiata bucatele mici, calim...Citeste continuarea

Tort cu mere

Postat de: alinutza1983 in Torturi

1. Se pun la inmuiat stafidele in rom, pentru cca 3o min.Merele se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu zaharul si 500 ml apa. 2. Cand merele sunt fierte se adauga budinca ( topita...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata

Postat de: laylalala in Prajituri

Incinge cuptorul la 190˚C.Unge cu grasime o tava de tarta. Pentru aluat amesteca ingredientele uscate.Adauga untul si amesteca pana obtii un aluat sfaramicios. Adauga oul si amesteca pana...Citeste continuarea

Turte integrale

Postat de: miha in Piine

Drojdia amestecata cu zahar se dizolva in putina apa calduta. Toate cele 3 tipuri de faina se amesteca impreuna cu taratele si sarea. Se toarna in mijloc drojdia dizolvata si restul de apa. Se...Citeste continuarea

Tort "Amandina"

Postat de: Criss in Torturi

Galbenusurile se freaca cu zahar, vanilie, apa si ulei pana devin albe si spumoase. Se adauga faina amestecata cu cacao si praf de copt si in final, cu lingura amestecand de sus in jos se adauga...Citeste continuarea

Tocana de legume

Postat de: lacrimioara in Mancaruri de legume

Se prajeste ceapa cu morcovul razalit,dupa care se adauga ardei, dovlecelul, parstanacul si orezul care in prealabil a stat in apa, se lasa la calit 15 minute dupa care se adauga sosul de...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa

Postat de: burdulea56 in Mancaruri de post

Ceapa se curata, se spala, se taie pestisori. Intr-o cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa, rosiile taiate felii subtiri, ardeiul taiat bucatele (se curata de samburi). Se fierbe...Citeste continuarea

Testoasa ciocolatoasa

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se face o budinca din praful de budinca, lapte si zahar conform cu instructiunile de pe ambalaj. Intr-un castron pe care l-am udat putin turnam budinca, apoi o dam la rece.  Dupa...Citeste continuarea

Tort Saint-Honorè

Postat de: bitza in Torturi

1. Aluat tarta: 200 g faina se pun intr-un castron cu praful de sare,se pune peste untul rece taiat bucatele si incepem sa framantam.Adaugam treptat apa rece pana devine un aluat omogen care...Citeste continuarea

Tarta cu prune si branza de vaci

Postat de: postavaru in Prajituri

Pentru umplutura de prune: Se spala prunele, se taie pe jumatate si se scot samburii. Se pun intr-un vas pe foc impreuna cu zaharul si se fierb la foc mic pana se inmoaie. Se amesteca...Citeste continuarea

Tocana de legume

Postat de: miha in Mancaruri de legume

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei de masline. Morcovul si telina se dau pe razatoarea cu ochiuri mici si se adauga la ceapa. Rosiile se oparesc, se curata de pielita, se dau prin blender...Citeste continuarea

Tarta cu piept de pui si ciuperci

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Aluat: Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva cu putina apa calduta.Lasam 10 minute la dospit. In vasul masinii de paine punem faina, sarea si uleiul. Adaugam maiaua si restul de apa...Citeste continuarea

Tarta de orez cu dovlecei

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

facem un aluat din ingredientele de mai sus ,il framantam bine apoi il invelim in folie si il dam la frigider 20-30 min.intre timp spalam dovleceii,ii curatam si ii dam pe razatoarea mare;ii punem...Citeste continuarea

Tort ,,24,,

Postat de: madi_marin in Torturi

Blatul : se bat albusurile spuma tare cu zaharul. Galbenusurile se freaca cu uleiul si apa. Se amesteca ambele compozitii, apoi se adauga cacaoa, faina si praful de copt. Se toarna aluatul in...Citeste continuarea

Tarta cu branza, piept de pui si...

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Se fierbe conopida si se lasa la scurs. Pieptul de pui se pune la fiert timp de 10 minute. Se scurge si se toaca bucatele mici (asa cum as toca-o io pe medi :)))) Intr-o tava de tarta asezam...Citeste continuarea

Tort cu piscoturi

Postat de: pusikmea in Torturi

Mixam cremele de ciocolata cu 300 ml frisca si 300 ml lapte rece pana se omogenizeaza compozitia. La fel procedam si cu cele de capsuni. Tapetam o forma de tort cu fundul detasabil cu folie...Citeste continuarea

Trandafiri din Sugus

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Pentru inceput vom taia carameaua in 4-6 bucatele ( depinde cat de mari vreti sa iasa petalele), apoi asezam fiecare bucatica intre 2 folii de plastic si cu ajutorul sucitorului intindem foarte...Citeste continuarea

Tartute ciupercite

Postat de: epurasha2bb in Pizza

Am pregatit aluatul din faina in care am adugat drojdia inmuiata in putina apa calduta, o cescuta mica, in care topisem si zaharul si sarea, apoi am adaugat si uleiul si untul si am framanatat. Nu...Citeste continuarea

Tortilla cu cascaval si salam cu sunca

Postat de: Cristina_Vivi in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii, se taie ca pt cartofi pai, cat mai subtiri.Se pun intr-o tigaie de teflon mai adanca cu mult ulei si se lasa la fript, acoperit, pana se inmoaie. Se adauga ceapa curatata si...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: lilik in Torturi

se bat galbenusurile cu zaharul pana se albesc si se maresc in volum.adaugam faina treptat,coaja de lamaie,sucul de lamaie si vanilia.la sfarsit adaugam albusurile batute spuma cu praful de...Citeste continuarea

Tocana de legume

Postat de: ionela2682 in Conserve

Se vor toca sau rade cat mai mare legumele --se pune uleiul la incins se adauga ceapa si se caleste putin dupa care adaugam pe rand ,morcovul,ardeiul dovlecelul si vanata, si lasam pana ce se...Citeste continuarea

Tort cu smochine si frisca

Postat de: nadina73 in Torturi

Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat bine. Se pune zaharul si sucul de lamaie se bate bine dupa care se pun galbenusurile si apa, se amesteca usor cu o spatula dupa care se...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu praz si...

Postat de: nadina73 in Mancaruri de post

Se pregateste mamaliguta prima data ,se fierbe apa cu sare dupa care se pune faina de malai si se fierbe,se amesteca bine pt a nu se face cocoloase. Pentru tocanita: Se toaca prazul si se...Citeste continuarea

Tarta cu prune

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Din untura,iaurt,ou,drojdie si sare se face un aluat potrivit de tare -se intinde o foaie subtire ,cam 0,5 cm,dupa care cu ajutorul sucitorului se asaza frumos in tava, se inteapa cu...Citeste continuarea

Tort 50 pentru mama

Postat de: ionix in Torturi

Preparare blaturi: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile cu un praf de sare spuma tare, ca pentru bezea, si adaugam   zaharul. Batem in continuare spuma...Citeste continuarea

Tocanita de ficatei

Postat de: meosiris in Pui

-Spalam bine ficateii, taiem marunt ceapa si jumatatea de ardei iar morcovul il dam prin razatoarea mica. -Punem la calit ceapa impreuna cu morcovul apoi dupa ce s-au calit bine, adaugam...Citeste continuarea

Tartine cu somon afumat

Postat de: meosiris in Aperitive / Garnituri

-Taiem castravetele felii, le ornam cu pasta de branza pusa intr-un sprit de ornat apoi deasupra asezam cate o bucatica de somon afumat. -In reteta originala, era trecut si 30g unt, insa eu l-am...Citeste continuarea

Tocanita de ardei si ciuperci

Postat de: meosiris in Mancaruri de post

-Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei. -Se pun ciupercile,apoi se adauga 1/2 cana supa de legume si se lasa la fiert 20 de minute. -Dupa cele 20min se adauga ardeii taiati felii si se...Citeste continuarea

Tiramisu reţeta cu frisca

Postat de: mihaelar63 in Prajituri

Tiramisu reţeta cu frisca frisca se amesteca usor cu zaharul vaniliat , mascarpone si crema fagaras[ am preparat 2 tavi si nu am avut suficient mascarpone ,dar e ok si cu plus de crema...Citeste continuarea

Tort cu crema de trufe

Postat de: jolygina in Torturi

Frecam untul cu ouale si zaharul pana se formeaza o crema spumoasa, dupa care amestecam ingredientele fainoase : faina ,cacaoa, praful de copt le incorporam usor in compozitia de unt cu oua si...Citeste continuarea

Tort cu mousse caramel, banane si...

Postat de: Oana in Torturi

Se pregateste mai intai blatul. Se inchige cuptorul la foc mediu spre mic si se tapeteaza o forma de tort cu inel detasabil (24 cm) cu hartie de copt. Blat : Se amesteca uleiul, siropul de...Citeste continuarea

Tocana de legume pt iarna

Postat de: burdulea56 in Conserve

  Mod de preparare : se curata morcovii, se spala se pun la fiert in apa cam 20-25 minute. Intre timp fierbeti orezul cam 10-15 minute, il clatiti cu apa rece, il...Citeste continuarea

tort cu ananas si nuci

Postat de: lilik in Dulciuri

batem untul moale cu zaharul pana devine k o crema,apoi adaugam kte unul galbenusurile(separam de albusuri).adaugam siropul de ananas si sucul de lamaie apoi faina cernuta cu praful de copt.batem...Citeste continuarea

Tort choux a la creme

Postat de: gaby_d in Torturi

blatul Separam albusurile de galbenusuri. Mixam spuma albusurile, adaugam zaharul, mixam, apoi galbenusurile, faina amestecata cu praful de copt si  cacaua . La final incorporam uleiul....Citeste continuarea

Tort Diplomat cu capsuni "64 "

Postat de: nadina73 in Torturi

Se dizolva gelatina folie in putina apa ,dupa care se pune  in laptele caldut. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul ,coaja rasa de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]