Tarta pufoasa cu caise
Postat de: ionela2682 in DulciuriGalbenusurile se freaca cu zaharul ,zaharul vanilat si uleiul pana se albesc -albusurile se bat spuma cu un praf de sare si praful de copt si se adauga peste galbenusuri -se adauga faina...Citeste continuarea
Tort de spaghete la tigaie
Postat de: Corina33 in SpagheteSe spala se se taie cubulete rosiile. Se amesteca cu spaghetele intr-un bol. Patrunjelul se spala, se zvanta si se toaca marunt. Cascavalul se rade fin.Se adauga patrunjelul si cascavalul peste...Citeste continuarea
Tarta cu mere
Postat de: laylalala in PrajituriPentru aluat, amesteca faina cu zaharul, praful de copt si bicarbonatul.Se incorporeaza apoi untul urmat de ou.Aluatul obtinut se da la rece 30 minute. Intre timp se prepara umplutura.Se curata...Citeste continuarea
Tort cu biscuiti
Postat de: danamatei in TorturiBlat 1: Se separa ouale, albusurile se bat bine cu zaharul, galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se rastoarna peste albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus usor. Se adauga...Citeste continuarea
Tarta racoritoare cu piersici
Postat de: biancas76 in DulciuriBiscuitii se zdrobesc cu sucitorul si se pun intr-un castron. Untul se topeste pe aragaz, se adauga zaharul vanilat si se pune peste biscuiti. Se amesteca bine sa rezulte o masa...Citeste continuarea
Tarta racoroasa cu piersici
Postat de: Julie in TorturiPentru blat: Pisam biscuitii. Fierbem doua- trei clocote compotul cu untul si zaharul,apoi il turnam peste biscuiti. Adaugam cacao si esenta de vanilie. Amestecam bine, pana...Citeste continuarea
Tort cadou 2
Postat de: pusikmea in TorturiPregatim blatul astfel: Batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem faina, praful de copt , esenta de rom si cacaoa,...Citeste continuarea
Tort Barbie
Postat de: miha in TorturiBlat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si esenta de rom. Se toarna totul peste...Citeste continuarea
Tarta cu dovlecei, mazare si...
Postat de: laylalala in Aperitive / GarnituriPentru aluat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incorporeaza untul urmat de ou.Aluatul obtinut se da la rece 30 minute.Dupa 30 minute se scoate de la rece, se ruleaza si...Citeste continuarea
Tarta cu nectarine
Postat de: bitza in PrajituriAluat fraged: toate ingredientele se pun in robot si intr-un minut rezulta un aluat frumos:D.Se impacheteaza in folie alimentara si se pune aprox 30 min la frigider.Masa se infaineaza,deasupra...Citeste continuarea
Tarta racoroasa de lamaie
Postat de: Corina33 in DulciuriSe framanta faina cu untul, 2 linguri de apa rece si sarea. Se acopera aluatul si se lasa cca. 30 de minute la rece. Se incinge cuptorul la 225 grade. Se intinde aluatul pe o suprafata...Citeste continuarea
Tort cu frisca si branza dulce
Postat de: jolygina in Torturiam facut pandispanul in felul urmator: am batut albusurile separat ,adaugam zaharul ,galbenusurile ,uleiul si la final zaharul vaniliat ,praful de copt si faina ,amestecam bine cu mixerul...Citeste continuarea
Tort
Postat de: gaby_d in TorturiBlatul: Mixam spuma albusurile. Galbenusurile le mixam cu apa, zaharul si uleiul pana obtinem o crema moale,fina. Peste galbenusuri adaugam faina, cacaua, praful de copt si amestecam usor....Citeste continuarea
Tort Diplomat
Postat de: ela in TorturiSe taie cubulete fructele si se pun la scurs cele din compot,intr-o sita. Intr-un vas se amesteca praful de sarlota cu 200ml suc din compotul de ananas si mandarine si se lasa la inmuiat...Citeste continuarea
Tort-sarlota de iaurt cu caise
Postat de: dentistutza in TorturiChecul se taie felii potrivite care se aseaza pe tava rotunda pentru servit pe care am pregatit un inel de la forma cu fund detasabil. Gelatina se dizolva in 200 ml.apa rece si se lasa cam...Citeste continuarea
Tarta cu lamaie
Postat de: rocsi_1612 in PrajituriSe pune intr-un bol plicul de mix pentru 9 torturi. se adauga oul si se amesteca. peste se pune si untul taiat cubulete. se amesteca cu mana pana ce untul este bine incorporat. se ia o...Citeste continuarea
Tarta cu mere si stafide
Postat de: dentistutza in PrajituriUntul se freaca cu zaharul pudra si apoi se incorporeaza faina,praful de sare si coaja de lamaie. Trebuie sa rezulte un aluat fraged care se da cam 15-20 minute la frigider. In acest timp merele...Citeste continuarea
Tagliatelle cu sos de ardei copti
Postat de: miha in PastePaste: Se amesteca oul cu faina si putina sare . Trebuie sa obtinem un aluat compact si tare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, acoperit, apoi se intinde foaie subtire, pe masa...Citeste continuarea
Tort Andutu
Postat de: pusikmea in TorturiSeparam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, faina, praful de copt ,...Citeste continuarea
Tochitura din organe de porc -...
Postat de: Julie in PorcCum se prepara Tochitura din organe de porc - Mancare traditionala plina de savoare Organe si pulpa de porc folosim cate vrem si de care avem preferinta. Dupa ce am spalat si am lasat sa se...Citeste continuarea
Tort camasa de politist
Postat de: pusikmea in TorturiSeparam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, apa si galbenusurile pe care le-am frecat inainte cu uleiul, adaugam...Citeste continuarea
Turta dulce a bunicii
Postat de: Brindusa in PrajituriIntr-o cratita caramelizeaza zaharul. Adauga laptele si mierea si lasa pe foc, amestecand, ca sa se topeasca zaharul caramel. Lasa la racit. Omogenizeaza ouale si adauga-le in...Citeste continuarea
Tort racoros de lamaie
Postat de: nadina73 in DulciuriSe ia laptele rece si se mixeaza foarte bine cu praful din cutie apoi se pune zaharul si se mai mixeaza pana devine ca o budinca groasa,dupa care se ia o forma de chec sau un vas asemanator o...Citeste continuarea
Trandafiri cu visine
Postat de: Brindusa in PrajituriPune visinele intr-o strecuratoare deasupra unui castron, ca sa se scurga sucul. Amesteca drojdia cu 2 lingurite de zahar (din cele 200 g) si 50 ml din lapte. Lasa 15 minute. In timpul asta...Citeste continuarea
Tarta cu piersici
Postat de: mena29 in PrajituriSpalam piersicile,le oparim si curatam pielitele(operatie pe care eu nu am facut-o si mi-a parut rau),scoatem samburii,le stropim cu coniac si le lasam asa putin.Framantam un aluat din toate...Citeste continuarea
Tort de vara
Postat de: mena29 in TorturiTortul se pregateste in forma cu inel detasabil.Pe fundul tavii eu pun hartie de copt cu toate ca nu-l dau la cuptor.Masuram inaltimea tavii cu un piscot si capatul ce trece peste il...Citeste continuarea
Tort cu mousse de visine si ciocolata
Postat de: Oana in TorturiSe prepara maiintai blatul . Se incalzeste cuptorul la foc mic si se tapeteaza cu hartie de copt o forma de tort cu pereti detasabil de diametru 24 cm. Se topeste ciocolata, separat se topeste...Citeste continuarea
Tiramisu reţeta adaptata
Postat de: silvi0ara in PrajituriTiramisu reţeta adaptata Crema Mascarpone se amesteca cu 8 linguri de zahar si 2 pliculete de zahar vanilat pana se dizolva zaharul,apoi se adauga smantana si se se amesteca totul cu...Citeste continuarea
Tort caramel 400
Postat de: nadina73 in TorturiBlatul: Se separa albusul de galbenus .Se bat albusurile spuma apoi se pune zaharul si se mai bat bine dupa care se pun galbenusurile amestecate cu 2 linguri de apa si se amesteca usor cu o...Citeste continuarea
Tocana de linte
Postat de: cristinne in Mancaruri de postSe spala lintea si se pune la oparit. Se scurge dupa ce se opareste si se caleste in ulei impreuna cu morcovul, telina, ceapa si ardeiul taiate marunt, cuburi, rase, cum va place (eu le-am taiat...Citeste continuarea
Tarta cu caise(rasturnata)
Postat de: bitza in Prajituri1. Galbenusurile se bat cu zaharul pana ce acesta se topeste,apoi se adauga apa(inclusiv cele 2 lg)vanilia si uleiul si se omogenizeaza!In compozitie se incorporeaza faina amestecata cu praful...Citeste continuarea
Tagliatelle cu piftele by J.Oliver
Postat de: ana in PastePreparam chiftelele :Carnea tocata o amestecam cu condimente si formam bilute mici , le prajim in ulei incins.Le scoatem pe un prosop de hartie si le lasam sa se raceasca. Sosul...Citeste continuarea
Tagliatelle cu sos de busuioc
Postat de: ana in PasteIntai preparam sosul ,apoi pregatim pastele ,pentru ca trebuie servite fierbinti . Sosul :Punem toate ingredientele in blander si le mixam pana obtinem o pasta fina . Este foarte usor de...Citeste continuarea
Tort de piersici cu cacao
Postat de: Corina33 in TorturiSe bate bine margarina cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se omogenizeaza treptat ouale si sarea. Se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt, se cerne deasupra oualor cu unt si se incorporeaza...Citeste continuarea
Tort aperitiv cu carne tocata
Postat de: biancas76 in Aperitive / GarnituriCeapa se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline, dupa care se adauga ardeiul taiat cubulete. Se lasa si el un pic la foc dupa care se toarna peste carnea tocata pregatita intr-un...Citeste continuarea
Tort Duet
Postat de: miha in TorturiBlat: Ouale se bat cu zahar si esenta de vanilie, pana isi dubleaza volumul. Se adauga untul topit, apoi usor nuca macinata. Faina se amesteca cu cacao si praful de copt si se incorporeaza...Citeste continuarea
Tarta cu coacaze rosii
Postat de: lira in PrajituriUntul cu zaharul si zaharul vanilat se freaca pana devine o compozitie spumoasa. Adaugam pe rand galbenusurile, laptelle, praful de sare si faina in ploaie. Se framanta bine pana se obtine un...Citeste continuarea
Tagliatelle cu dovleac
Postat de: epurasha2bb in PasteSe pune apa cu putina sare la fiert si cand clocoteste se adauga tagliatellele.Se acopera si se da focul mic inca 10 minute.Apoi se scurg si se tin acoperite.Se pregateste sosul diN 200 ml apa 3...Citeste continuarea
Tort Mamaruta
Postat de: burdulea56 in TorturiPasul 1: este bine sa se inceapa cu preparatul budincii sa se racerasca pana se coace blatul. Amestecam praful de budinca cu 100 ml lapte rece, amestecam bine sa nu se faca cocoloase. Restul...Citeste continuarea
Tarta cu mure si bezea
Postat de: Corina33 in PrajituriSe pun biscuitii intr-o punga si se faramiteaza cu sucitorul. Se amesteca cu untul moale si mierea si se asaza in tava de tarta formandu-i si o margine. Se lasa la rece. Murele se spala si se...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci
Postat de: Ubulika in Aperitive / GarnituriSe taie ceapa si se caleste in ulei.Se lasa pe foc mic sa se inchida putin la culoare ,dupa care adaugam ciupercile.Se lasa la calit 5 minute..apoi acoperim cu apa..Se lasa sa fiarba cca 10...Citeste continuarea
Tarta cu dovlecei si rosii
Postat de: Corina33 in Aperitive / GarnituriSe amesteca bine toate ingredientele pentru aluat fara sa le framantati. Aluatul care s-a format se lasa 30 de minute la rece. Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Se spala si se taie...Citeste continuarea
Turnulete de dovlecei pane, rosii,...
Postat de: madi_marin in Aperitive / GarnituriDovlecelul se taie felii subtirele, se presara cu sare, apoi se dau prin faina. Se bat ouale bine cu 1 lingura de parmezan si cu 2 lingurite de faina. Se dau feliile de dovlecel prin...Citeste continuarea
Tortilla cu ciuperci si masline
Postat de: articook in Aperitive / Garnituri{cantitatile de faina sunt in functie de cate portii vrei sa faci, eu nu am masurat cantitatea folosita, am pus aproximativ 250 g din faina de porumb si 250 g faina de grau} Se amesteca...Citeste continuarea
Tort de frisca cu fructe
Postat de: adinaciosescu in TorturiUn blat din comert sau 5albusuri+5 linguri de apa rece+un praf de sare,le bati bine. Apoi adaugi10 linguri de zahar considerand fiecare lingura de apa echivalentul unui ou. Apoi cele 5...Citeste continuarea
Tort "fiert"
Postat de: adinaciosescu in TorturiBlatul un litru de suc colorat(eu am folosit galben) il fierbi,adaugi 5-6 linguri de zahar si gris cat sa fie de o consistenta tare. Umezesti cu apa rece o forma de tort,pui grisul...Citeste continuarea
Tort cu capsuni si frisca
Postat de: marieta in Torturiblatul: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat cu un praf de sare si cand se intaresc se pune praful de copt si se bate bine. Separat galbenusurile se freaca cu...Citeste continuarea
Tarta cu marmelada
Postat de: laylalala in PrajituriSe incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt dorita. Intr-un vas se amesteca Mixul pentru 9 torturi cu zaharul vanilat bourbon si oul.Se adauga...Citeste continuarea
Telina cu maioneza
Postat de: Julie in SalateCuratam si spalam partea alba de la telina. O dam pe razatoarea cu ochiuri mici. O scurgem apoi de zeama, presand-o usor. Preparam maioneza si o amestecam cu telina rasa, sare si...Citeste continuarea
Tiramisu reţeta adaptata
Postat de: LALY in TorturiTiramisu reţeta adaptata 1.Se tapeteaza o tava sau forma cu ceolofan.Gelatina se hidrateaza cu 4 linguri de apa sau suc de fructe. 2.Se pun ouale intr-un castron impreuna cu zaharul,si se...Citeste continuarea