A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tarta pufoasa cu caise

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Galbenusurile se freaca cu zaharul ,zaharul vanilat si uleiul pana se albesc -albusurile se bat spuma cu un praf de sare si praful de copt si se adauga peste galbenusuri -se adauga faina...Citeste continuarea

Tort de spaghete la tigaie

Postat de: Corina33 in Spaghete

Se spala se se taie cubulete rosiile. Se amesteca cu spaghetele intr-un bol. Patrunjelul se spala, se zvanta si se toaca marunt. Cascavalul se rade fin.Se adauga patrunjelul si cascavalul peste...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: laylalala in Prajituri

Pentru aluat, amesteca faina cu zaharul, praful de copt si bicarbonatul.Se incorporeaza apoi untul urmat de ou.Aluatul obtinut se da la rece 30 minute. Intre timp se prepara umplutura.Se curata...Citeste continuarea

Tort cu biscuiti

Postat de: danamatei in Torturi

Blat 1: Se separa ouale, albusurile se bat bine cu zaharul, galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se rastoarna peste albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus usor. Se adauga...Citeste continuarea

Tarta racoritoare cu piersici

Postat de: biancas76 in Dulciuri

  Biscuitii se zdrobesc cu sucitorul si se pun intr-un castron. Untul se topeste pe aragaz, se adauga zaharul vanilat si se pune peste biscuiti. Se amesteca bine sa rezulte o masa...Citeste continuarea

Tarta racoroasa cu piersici

Postat de: Julie in Torturi

Pentru blat:  Pisam biscuitii. Fierbem doua- trei clocote compotul cu untul si zaharul,apoi il turnam peste biscuiti. Adaugam cacao si esenta de vanilie. Amestecam bine, pana...Citeste continuarea

Tort cadou 2

Postat de: pusikmea in Torturi

Pregatim blatul astfel: Batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem   faina, praful de copt , esenta de rom si cacaoa,...Citeste continuarea

Tort Barbie

Postat de: miha in Torturi

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare,ca la bezea.  Galbenusurile se amesteca cu uleiul si esenta de rom. Se toarna totul peste...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei, mazare si...

Postat de: laylalala in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incorporeaza untul urmat de ou.Aluatul obtinut se da la rece 30 minute.Dupa 30 minute se scoate de la rece, se ruleaza si...Citeste continuarea

Tarta cu nectarine

Postat de: bitza in Prajituri

Aluat fraged: toate ingredientele se pun in robot si intr-un minut rezulta un aluat frumos:D.Se impacheteaza in folie alimentara si se pune aprox 30 min la frigider.Masa se infaineaza,deasupra...Citeste continuarea

Tarta racoroasa de lamaie

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se framanta faina cu untul, 2 linguri de apa rece si sarea. Se acopera aluatul si se lasa cca. 30 de minute la rece. Se incinge cuptorul la 225 grade. Se intinde aluatul pe o suprafata...Citeste continuarea

Tort cu frisca si branza dulce

Postat de: jolygina in Torturi

am facut pandispanul in felul urmator: am batut albusurile separat ,adaugam zaharul ,galbenusurile ,uleiul si la final zaharul vaniliat ,praful de copt si faina ,amestecam bine cu mixerul...Citeste continuarea

Tort

Postat de: gaby_d in Torturi

Blatul: Mixam spuma albusurile. Galbenusurile le mixam cu apa, zaharul si uleiul pana obtinem o crema moale,fina. Peste galbenusuri adaugam faina, cacaua, praful de copt si amestecam usor....Citeste continuarea

Tort Diplomat

Postat de: ela in Torturi

Se taie cubulete fructele si se pun la scurs cele din compot,intr-o sita. Intr-un vas se amesteca praful de sarlota cu 200ml suc din compotul de ananas si mandarine si se lasa la inmuiat...Citeste continuarea

Tort-sarlota de iaurt cu caise

Postat de: dentistutza in Torturi

Checul se taie felii potrivite care se aseaza pe tava rotunda pentru servit pe care am pregatit un inel de la forma cu fund detasabil. Gelatina se dizolva in 200 ml.apa rece si se lasa cam...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Se pune intr-un bol plicul de mix pentru 9 torturi. se adauga oul si se amesteca. peste se pune si untul taiat cubulete. se amesteca cu mana pana ce untul este bine incorporat. se ia o...Citeste continuarea

Tarta cu mere si stafide

Postat de: dentistutza in Prajituri

Untul se freaca cu zaharul pudra si apoi se incorporeaza faina,praful de sare si coaja de lamaie. Trebuie sa rezulte un aluat fraged care se da cam 15-20 minute la frigider. In acest timp merele...Citeste continuarea

Tagliatelle cu sos de ardei copti

Postat de: miha in Paste

Paste: Se amesteca oul cu faina si putina sare . Trebuie sa obtinem un aluat compact si tare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, acoperit, apoi se intinde foaie subtire, pe masa...Citeste continuarea

Tort Andutu

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul,  faina, praful de copt ,...Citeste continuarea

Tochitura din organe de porc -...

Postat de: Julie in Porc

Cum se prepara Tochitura din organe de porc - Mancare traditionala plina de savoare Organe si pulpa de porc folosim cate vrem si de care avem preferinta. Dupa ce am spalat si am lasat sa se...Citeste continuarea

Tort camasa de politist

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, apa si galbenusurile pe care le-am frecat inainte cu uleiul, adaugam...Citeste continuarea

Turta dulce a bunicii

Postat de: Brindusa in Prajituri

Intr-o cratita caramelizeaza zaharul. Adauga laptele si mierea si lasa pe foc, amestecand, ca sa se topeasca zaharul caramel. Lasa la racit. Omogenizeaza ouale si adauga-le in...Citeste continuarea

Tort racoros de lamaie

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se ia laptele rece si se mixeaza foarte bine cu praful din cutie apoi se pune zaharul si se mai mixeaza pana devine ca o budinca groasa,dupa care se ia o forma de chec sau un vas asemanator o...Citeste continuarea

Trandafiri cu visine

Postat de: Brindusa in Prajituri

Pune visinele intr-o strecuratoare deasupra unui castron, ca sa se scurga sucul. Amesteca drojdia cu 2 lingurite de zahar (din cele 200 g) si 50 ml din lapte. Lasa 15 minute. In timpul asta...Citeste continuarea

Tarta cu piersici

Postat de: mena29 in Prajituri

Spalam piersicile,le oparim si curatam pielitele(operatie pe care eu nu am facut-o si mi-a parut rau),scoatem samburii,le stropim cu coniac si le lasam asa putin.Framantam un aluat din toate...Citeste continuarea

Tort de vara

Postat de: mena29 in Torturi

Tortul se pregateste in forma cu inel detasabil.Pe fundul tavii eu pun hartie de copt cu toate ca nu-l dau la cuptor.Masuram inaltimea tavii cu un piscot si capatul ce trece peste il...Citeste continuarea

Tort cu mousse de visine si ciocolata

Postat de: Oana in Torturi

Se prepara maiintai blatul . Se incalzeste cuptorul la foc mic si se tapeteaza cu hartie de copt o forma de tort cu pereti detasabil de diametru 24 cm. Se topeste ciocolata, separat se topeste...Citeste continuarea

Tiramisu reţeta adaptata

Postat de: silvi0ara in Prajituri

Tiramisu reţeta adaptata Crema Mascarpone  se amesteca cu 8 linguri de zahar si 2 pliculete de zahar vanilat pana se dizolva zaharul,apoi se adauga smantana si se se amesteca totul cu...Citeste continuarea

Tort caramel 400

Postat de: nadina73 in Torturi

Blatul: Se separa albusul de galbenus .Se bat albusurile spuma apoi se pune zaharul si se mai bat bine dupa care se pun galbenusurile amestecate cu 2 linguri de apa si se amesteca usor cu o...Citeste continuarea

Tocana de linte

Postat de: cristinne in Mancaruri de post

Se spala lintea si se pune la oparit. Se scurge dupa ce se opareste si se caleste in ulei impreuna cu morcovul, telina, ceapa si ardeiul taiate marunt, cuburi, rase, cum va place (eu le-am taiat...Citeste continuarea

Tarta cu caise(rasturnata)

Postat de: bitza in Prajituri

1. Galbenusurile se bat cu zaharul pana ce acesta se topeste,apoi se adauga apa(inclusiv cele 2 lg)vanilia si uleiul si se omogenizeaza!In compozitie se incorporeaza faina amestecata cu praful...Citeste continuarea

Tagliatelle cu piftele by J.Oliver

Postat de: ana in Paste

Preparam chiftelele :Carnea tocata o amestecam cu condimente  si formam bilute mici , le prajim in ulei incins.Le scoatem pe un prosop de hartie si le lasam sa se raceasca. Sosul...Citeste continuarea

Tagliatelle cu sos de busuioc

Postat de: ana in Paste

Intai preparam sosul ,apoi pregatim pastele ,pentru ca trebuie servite fierbinti . Sosul :Punem toate ingredientele in blander si le mixam pana obtinem o pasta fina . Este foarte usor de...Citeste continuarea

Tort de piersici cu cacao

Postat de: Corina33 in Torturi

Se bate bine margarina cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se omogenizeaza treptat ouale si sarea. Se amesteca faina cu cacaoa si praful de copt, se cerne deasupra oualor cu unt si se incorporeaza...Citeste continuarea

Tort aperitiv cu carne tocata

Postat de: biancas76 in Aperitive / Garnituri

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline, dupa care se adauga ardeiul taiat cubulete. Se lasa si el un pic la foc dupa care se toarna peste carnea tocata pregatita intr-un...Citeste continuarea

Tort Duet

Postat de: miha in Torturi

Blat: Ouale se bat cu zahar si esenta de vanilie, pana isi dubleaza volumul. Se adauga untul topit, apoi usor nuca macinata. Faina se amesteca cu cacao si praful de copt si se incorporeaza...Citeste continuarea

Tarta cu coacaze rosii

Postat de: lira in Prajituri

Untul cu zaharul si zaharul vanilat se freaca pana devine o compozitie spumoasa. Adaugam pe rand galbenusurile, laptelle, praful de sare si faina in ploaie. Se framanta bine pana se obtine un...Citeste continuarea

Tagliatelle cu dovleac

Postat de: epurasha2bb in Paste

Se pune apa cu putina sare la fiert si cand clocoteste se adauga tagliatellele.Se acopera si se da focul mic inca 10 minute.Apoi se scurg si se tin acoperite.Se pregateste sosul diN 200 ml apa 3...Citeste continuarea

Tort Mamaruta

Postat de: burdulea56 in Torturi

Pasul 1: este bine sa se inceapa cu preparatul budincii sa se racerasca pana se coace blatul. Amestecam praful de budinca cu 100 ml lapte rece, amestecam bine sa nu se faca cocoloase. Restul...Citeste continuarea

Tarta cu mure si bezea

Postat de: Corina33 in Prajituri

Se pun biscuitii intr-o punga si se faramiteaza cu sucitorul. Se amesteca cu untul moale si mierea si se asaza in tava de tarta formandu-i si o margine. Se lasa la rece. Murele se spala si se...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: Ubulika in Aperitive / Garnituri

Se taie ceapa si se caleste in ulei.Se lasa pe foc mic sa se inchida putin la culoare ,dupa care adaugam ciupercile.Se lasa la calit 5 minute..apoi acoperim cu apa..Se lasa sa fiarba cca 10...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si rosii

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Se amesteca bine toate ingredientele pentru aluat fara sa le framantati. Aluatul care s-a format se lasa 30 de minute la rece. Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Se spala si se taie...Citeste continuarea

Turnulete de dovlecei pane, rosii,...

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul se taie felii subtirele, se presara cu sare, apoi se dau prin faina. Se bat ouale bine cu 1 lingura de parmezan si cu 2 lingurite de faina. Se dau feliile de dovlecel prin...Citeste continuarea

Tortilla cu ciuperci si masline

Postat de: articook in Aperitive / Garnituri

{cantitatile de faina sunt in functie de cate portii vrei sa faci, eu nu am masurat cantitatea folosita, am pus aproximativ 250 g din faina de porumb si 250 g faina de grau} Se amesteca...Citeste continuarea

Tort de frisca cu fructe

Postat de: adinaciosescu in Torturi

Un blat din comert sau 5albusuri+5 linguri de apa rece+un praf de sare,le bati bine. Apoi adaugi10 linguri de zahar considerand fiecare lingura de apa echivalentul unui ou. Apoi cele 5...Citeste continuarea

Tort "fiert"

Postat de: adinaciosescu in Torturi

Blatul un litru de suc colorat(eu am folosit galben)  il fierbi,adaugi 5-6 linguri de zahar si gris cat sa fie de o consistenta tare. Umezesti cu apa rece o forma de tort,pui grisul...Citeste continuarea

Tort cu capsuni si frisca

Postat de: marieta in Torturi

blatul: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat cu un praf de sare si cand se intaresc se pune praful de copt si se bate bine. Separat galbenusurile se freaca cu...Citeste continuarea

Tarta cu marmelada

Postat de: laylalala in Prajituri

Se incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt dorita. Intr-un vas se amesteca Mixul pentru 9 torturi cu zaharul vanilat bourbon si oul.Se adauga...Citeste continuarea

Telina cu maioneza

Postat de: Julie in Salate

Curatam si spalam partea alba de la telina. O dam  pe razatoarea cu ochiuri mici. O scurgem apoi  de zeama, presand-o usor. Preparam maioneza si o amestecam cu telina rasa, sare si...Citeste continuarea

Tiramisu reţeta adaptata

Postat de: LALY in Torturi

Tiramisu reţeta adaptata 1.Se tapeteaza o tava sau forma cu ceolofan.Gelatina se hidrateaza cu 4 linguri de apa sau suc de fructe. 2.Se pun ouale intr-un castron impreuna cu zaharul,si se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]