Aripioare de pui marinate in lapte

de Miha in Pui, 22 Oct 2009 | 6756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • 8 catei de usturoi
  • 500 ml lapte
  • sare si piper
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui marinate in lapte:

Aripioarele condimentate cu sare, piper, rozmarin si usturoi zdrobit se pun intr-un vas si peste ele se toarna laptele. Carnea trebuie sa fie acoperita de lapte, daca mai este nevoie mai adaugati putin lapte.

Se acopera vasul cu folie alimentara si se pune la frigider pentru cateva ore.

Se coc pe gratar sau in tigaie in putin ulei, dupa preferinta.

Eu am preferat prima varianta.

Am servit alaturi de porumb, dovlecei si rosii coapte.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui marinate in lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu aripioare de pui la tigaie