O mancare pentru toata lumea, pentru orice ocazie si orice ora.
Se poate prepara in orice cuptor.
In cazul de fata aripioarele sunt gatite in cuptorul cu microunde.
Se spala bine aripioarele, se taie varfurile, iar copanelul se detaseaza de restul aripioarei. Se lasa sa se scurga bine apa. Bucatile de aripioare se cufunda in sos de soia ( 10 - 15 secunde ), apoi se tavalesc prin pesmet amestecat cu jumatate de lingurita de condimente pentru carne de pui ( nu pui mult, deoarece sosul de soia e suficient de sarat ).
Se aseaza intr-o tava fara ulei ( daca le pregatesti in cuptor pe gaz pui hartie de copt ), se acopera cu servetele de bucatarie si se pun la cuptor, pana capata culoare aurie. ( 40 min. in cuptor de aragaz sau 15 min. in cuptor cu microunde )
Se servesc cu mujdei de usturoi .
1
Pregatite in cuptorul aragazului ies usor crocante.
2
La microunde ies pufoase, datorita sosului de soia, care le fragezeste.