Bucataras TV: Pulpe de pui cu ciuperci și roșii

de Bucataras in Pui, 3 Dec 2013 | 3791 vizualizari

 

Un bucătar desăvârșit nu stă ore în șir în bucătărie. Chef Roberto ne arată cum în 20 de minute se pot pregăti două feluri principale: o rețetă cu pulpe de pui și arahide și una cu coaste de porc și fructe.

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente prima rețetă:
     
    Pulpe de pui
    roșii deshidratate
    rozmarin
    arahide
    ciuperci
     
    Ingrediente a doua rețetă:
     
    coastă de porc
    măr
    ananas
    mango
    lămâie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucataras TV: Pulpe de pui cu ciuperci și roșii:

Un bucătar desăvârșit nu stă ore în șir în bucătărie. Chef Roberto ne arată cum în 20 de minute se pot pregăti două feluri principale: o rețetă cu pulpe de pui și arahide și una cu coaste de porc și fructe.
 
Se taie coasta pe lungime. Se încinge puțin ulei într-o o tigaie. Se pun coastele de porc la prăjit. Dedesubt se pune un cățel de usturoi, iar deasupra ierburile aromate. Se taie piciorușele ciupercilor, apoi se decojesc pălăriile cu un cuțit. Se toacă roșiile deshidratate. Se toacă alunele cu un cuțit. Se toacă și rozmarinul foarte fin. Toate aceste ingrediente tocate se amestecă și cu ele se umplu ciupercile. Se taie ciocănelele la un capăt și se trage toată carnea în jos de pe os.
 
Coastele de porc se întorc pe partea cealaltă și se sărează. Între timp se bat două ouă cu o furculiță într-un bol. Se rade puțin parmezan peste ouă. Se toacă puțin rozmarin și se pune în bol peste ouă. Într-o tigaie se pune ulei la încins. Ciocănelele de pui se trec prin făină de grâu, apoi se dau prin ou. Ciupercile se pun la prăjit în uleiul încins. Între timp se curăță mărul de coajă. Se curăță de coajă si o felie de ananas. Se taie apoi cubulețe de măr, papaya, mango și ananas.
 
Se întorc ciupercile pe partea cealaltă la prăjit în tigaie. Într-o oală mică se pune ulei la încins. Se verifică dacă este fierbinte cu o frunză de salvie. Se dau ciocănelele prin făină, apoi prin ou, apoi se pun la prăjit. Se scot ierburile și usturoiul din tigaia cu carne de porc. Ciocănelele de pui se scot la scurs pe un prosop de hârtie. Apoi în uleiul încins de la ciocanele se pune restul de ou cu parmezan. Pe o farfurie se pun ciupercile umplute, apoi ciocănelele, iar deasupra oul prăjit și câteva fire de arpagic.
 
Se scot coastele din tigaie și se acoperă. Se curățăcel de-al doilea măr și se taie cubulețe. Se adaugă puțin ulei în tigaia în care au fost prăjite coastele. Se pun fructele la prăjit. Se poate pune puțină sare și se adaugă suc de lămâie și piper.
 
Pe o farfurie se pun fructele prăjite, iar lângă ele coasta de porc dezosată și tăiată. Se pune puțin ulei de măsline și puțin patrunjel. Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bucataras TV: Pulpe de pui cu ciuperci și roșii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante KFC (reteta video)