Chiftelute de peste marinate

de Rocsi in Pangasius, 21 Dec 2010 | 8168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file de pangasius
  • 1 ceapa+2 cepe
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 1 feliuta de paine
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei
  • otet
  • 5 -5 ciupercute in conservate,intregi
  • maioneza de post
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste marinate:

Fileul de pangasius il dam pe masina de tocat carne.

painea o inmuiem in putina apa si o dam tot pe masina de tocat.

 1 ceapa o curatam si o trecem prin masina de tocat.

patrunjelul si mararul verde,il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.

amestecam toate ingredientele de mai sus maruntite.

punem sare si piper dupa gust,si putin pesmet ca sa lege compozitia.

punem niste ulei la incins .

cand acesta s-a incins,formam bilute si le punem la prajit .

le scoatem pe o farfurie,pe care asezam niste servetele de bucatarie.

cele 2 cepe le curatam,le spalam si le taiem pestisor.

intr-o tigaita punem niste apa cu otet la fiert.

cand incepe sa fiarba punem ceapa,si ii dam cateva clocote sa se inmoaie putin.

cand e gata,o scoatem cu o paleta si o lasam la racorit.

ciupercutele le spalam bine si le taiem feliute subtiri.

intr-un bol adaugam chiftelutele reci,ceapa oparita racorita,ciupercutele.

apoi punem maioneza dupa gust.

incorporam bine toate .

le asezam pe un platou ,sau ce doriti si le ornati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

28.12.2010, 21:14

frumos aranjate si bune la multi ani pt 2011

Rocsi 1

28.12.2010, 22:08

miuta,mamaieelena

adry88 1

21.05.2011, 16:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]