Ciorba de loboda rosie

de dakris in Ciorbe, 19 Mar 2012 | 20268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi loboda
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 telina
  • putin pastarnac
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 80 ml ulei
  • sare, delikat, bors magic
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda rosie:

Se rup coditele la firele de loboda astfel incat sa ramana numai frunzele care se spala cu apa din abudenta. Intr-o tigaie cu capac in care se pun 80 ulei se adauga loboda tocata pentru a se cali pret de cateva minute (pana se inmoaie).

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta. Se pun la fiert intr-o oala cu 5 l apa si, cand sunt aproape fierte, se adauga loboda calita impreuna cu care mai fierb inca 10 min. Se adauga pasta de tomate, apoi sare, delikat si bors magic. Se mai lasa 10 min sa fiarba si se adauga oul batut. Dupa 1-2 min si se adauga leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda