Ciorba de perisoare din piept de pui

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 3 Noi 2013 | 5650 vizualizari

 

30 perisoare

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe micute
  • 3 morcovi
  • 1 piept mare de pui (800g)
  • 150g orez
  • marar
  • patrunjel
  • 2 oua
  • 1 ardei gras
  • 3-4 frunze de telina
  • 6 rosii decojite
  • sare
  • 100 ml bors
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui:

Se dezoseaza pieptul de pui,se spala cu apa rece,apoi se toaca prin masina de tocat.

Curatam cepele ,le spalam , apoi 2 cepe curatate se toaca prin masina de tocat sau se dau pe razatoarea mica. Adaugam la compozitia de perisoare,sarea,mararul (spalat si tocat marunt),ouale,3 linguri de orez (75g) si putin piper .Amestecam bine compozitia.

Separat se pun intr-o oala 3 l apa cu sare(dupa gust).Adaugam pe rand ,2 cepe tocate ,3 morcovi (spalati si tocati cubulete),ardeiul gras ( curatat de seminte ,spalat si tocat cubulete). 

Separat intr-o tigaie ,calim 2 cepe tocate marunt cu putin ulei.Adaugam rosiile decojite (de preferat tocate cubulete),putina sare si lasam sa se inabuse putin.Sosul de rosii obtinut il rasturnam in oala cu legume (cand legumele sunt fierte).

Apoi spalam frunzele de telina, le tocam si le  adaugam la ciorba ,adaugam borsul strecurat,restul de orez si  lasam 5 minute sa clocoteasca .

Intr-un bol micut punem putina apa calduta si incepem sa facem perisoarele.Formam bilute de marimea unei nuci. Din cand in cand umezim mainile cu apa calduta pentru a nu se lipi perisoarele.

Punem perisoarele usor in ciorba, lasam 5-10 minute sa fiarba ,apoi oprim flacara si mai lasam 10 minute acoperit.

Se serveste calda cu putin patrunjel tocat .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:54

- Andreea - 1

04.11.2013, 10:11

O ciorba pe gustul meu

tanyapatap 1

04.11.2013, 21:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu coasta afumata si ou batut