Desert inimioare cu ciocolata

de Rahela Velicu in Prajituri, 15 Feb 2018 | 2590 vizualizari

 

Reteta cu dragoste.
Inimioare ce se fac rapid si sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 150-170 g faina
  • 1 lingura cu varf de untura ( sau unt)
  • 2 linguri cu zahar
  • 100 ml apa calduta
  • 60 g ciocolata cu lapte
  • 3-4 nuci
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inimioare cu ciocolata:

Punem faina intr-un bol, adaugam untura, zaharul si apa calduta si framanta alatul. Trebuie sa fie moale si nelipicios alatul.

Punem folie alimentara sau hartie de copt pe blatul de lucru si presaram faina din abundenta. Intindem alatul intr-un dreptunghi subtire si presaram ciocolata, apoi nuca date pe razatoare. 

Rulam dreptunghiul din ambele parti si le unim la jumatate. 

Taiem felii de maxim un centimetru grosime si cu degetele unim partea de jos sa iasa o inimioara.

Punem inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 10-12 min.

TIPS-URI

1

Daca lasati mai mult la cuptor, vor deveni crocante cand se racesc.

2

Rulati cat mai strans cele 2 rulouri ca sa nu curga toata umplutura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inimioare cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat