Fasole scazuta cu carnati de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 29 Apr 2015 | 4039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 carnati de curcan
  • fasole pestrita
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina frunze
  • 10 rosii cherry
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb/busuioc/boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu carnati de curcan:

Fasolea se lasa in apa rece peste noapte intr-un castron cu multa apa.

Intr-o craticioara se pune fasolea la fiert in 3 ape.

Ceapa se toaca marunt,telina o taiem feliute,iar morcovul rondele si le punem la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute se adauga si carnatii taiati feliute,se calesc bine dupa care se adauga fasolea (aproape fiarta,in cele 3 ape),condimentele si se acopera cu apa.

Daca este nevoie de completeaza cu apa cand aceasta scade,pana cand toate legumele sunt fierte.

Spre final se lasa sa scada aproape toata apa,se adauga rosiile cherry taiate in bucati mici,se mai lasa cateva minute pe foc,se adauga patrunjelul toca marunt si se serveste!

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu carnati de curcan" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman