Gulas cu carne de porc

de gaby_gabytza in Porc, 10 Feb 2013 | 4755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosi
  • 1 cutie rosii
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • foaie de dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

Carnea o taiem felii si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face gulasul prajim carnea pe ambele parti. Adaugam ceapa tocata si amestecam din cand in cand pana se inmoaie putin.

Adaugam ardeii tocati, rosiile din conserva tocate, condimentele, pasta de tomate si sucul de rosii, cartofi si apa cat sa acopere. Acoperim si lasam sa fiarba. Amestecam din cand in cand.

Adaugam patrunjel verde si condimente dupa gust la final

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas ca la Timisoara