O bunatate ovo-lacto-vegetariana...atat de gustoasa incat te lingi pe degete...pe toate! :))))) Unde mai pui ca se prepara si rapid!
Se taie ciupercile in bucati(marimea o puteti alege voi). Se razuie si cascavalul.
Se caleste usor ceapa presarata cu putina sare in cateva linguri de ulei, apoi se adauga ciupercile se mai lasa 3 sau 4 minute si se adauga apa( sau laptele), se tin pe foc in jur de 6 sau 7 minute doar cat sa scada putin.
Intre timp se amesteca ouale cu smantana si amidonul, apoi se toarna peste ciuperci si se dau cateva clocote, in jur de 3 minute. Desigur in acest moment se potriveste gustul de sare si piper, astfel incat sa va placa.
Se asaza in tava o parte din sosul cu ciuperci apoi se pune primul rand de foi. Deasupra punem cascaval , apoi din nou un rand de foi, apoi sos, din nou cascaval si procedam asa pana punem trei randuri, urmeaza deasupra cascaval si gata, punem lasagna la cuptor 30 sau 35 de minute, sau pana se rumeneste frumos!
Sa mancati cu pofta!