Mazare cu pui

de MyFancyCake in Pui, 27 Ian 2012 | 3590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui,
  • 400 gr mazare inghetata,
  • 200 gr baby carotts inghetati,
  • 2 linguri zahar,
  • 2 linguri faina,
  • sare,
  • 6 linguri ulei masline,
  • 2 linguri pasta de tomate,
  • marar,
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Pulpele curatate in prealabil le prajim usor in 3 linguri ulei. Le prajim doar 3-4 minute pe fiecare parte, apoi adaugam cate un pic de apa, pana ce acestea sunt fierte.Intre timp pregatim mazarea.Intr-o tigaie teflonata incalzim 3 linguri de ulei. Adaugam zaharul si lasam pana isi schimba usor culoarea. Adaugam apoi faina si imediat turnam un pahar cu apa. Lasam 2-3 minute amestecul pe foc, apoi adaugam mazarea si morcovii. Amestecam frecvent pentru a nu se lipii. Daca este cazul mai adaugam cate putina apa. Cand mazarea este aproape fiarta punem pulpele si sosul in care au fiert acestea. Potrivim de sare si adaugam si pasta de tomate.Mai lasam pe foc 5-10 minute, apoi adaugam mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]