Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 4150 vizualizari

 

O gustare super delicioasă și rapidă, pentru musafiri neanunțați!

 

INGREDIENTE

  • pelete de creveți 1 cutie,
  • ulei de floarea soarelui,
  • miez de lapte,
  • somon afumat,
  • untișor.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat:

Peleții de creveți (pe vremea lui Ceașcă, erau foarte familiari!) se prăjesc în ulei fierbinte. Se scot pe un șervet absorbant, apoi se așează pe un platou de servire. Pe fiecare peletă se pune câte o rondea de miez de lapte, o bucățică de somon afumat și o frunză de untișor!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pelete de creveți cu miez de lapte și somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diana_k 1

22.04.2013, 08:24

Bya Ralu 1

05.01.2015, 15:40

super

mihaelar63 1

05.01.2015, 15:42

Ce bune !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu leurda si telemea