Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili

de T I M E A in Porc, 23 Sep 2012 | 3764 vizualizari

 

O mancare rapida si ideala pentru un pranz de duminica.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati piept de porc cu os
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 gogosar rosu
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • piper
  • roinita
  • oregano
  • ulei de masline
  • Pentru sos:
  • 1 lingurita mustar,
  • 2 lingurite sos chili,
  • praf de usturoi si un pic de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili:

Spalam si curatam legumele.

Ungem o tava cu putin ulei de masline apoi asezam cartofii taiati in doua, morcovii taiati rondele, ceapa taiata in 3 si gogosarii felii. Saram si piperem si stropim totul cu ulei de masline.

Carnea o spalam si o condimentem cu sare, piper si ierburile aromate tocate marunt.

Asezam carnea peste legume acoperim cu folie de Al. si dam la cuptor la 190 grade timp de aprox 1 ora.

Dupa 30 min indepartam folia de Al si lasam sa se rumeneasca carnea intorcand de pe o parte pe alta dupa 15 min.

Sosul il preparam amestecand toate ingredientele: mustarul, sosul de chili, sarea si praful de usturoi.

Servim cald cu sos. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc cu os pe pat de legume servit cu sos chili" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu orez si ciuperci