Pui milanez

de Zamfira in Pui, 8 Aug 2012 | 7827 vizualizari

 

Un pui gustos si fraged, secretul este: macerarea in oua.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 2-3 oua
  • pesmet
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • sare, piper
  • ulei, unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui milanez:

Spalam pieptul de pui, il taiem in doua (transversal). Feliile nu trebuie batute, taierea pe transversal le va subtia. 

Batem ouale si introducem puiul in ele. Timp de macerare 30-40 minute (la frigider). Punem sare si piper in oua.

Puiul macerat in oua il dam prin pesmet, praful de usturoi si-l prajim in ulei combinat cu unt.

TIPS-URI

1

carnea devine mai frageda si moale de la macerarea in oua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui milanez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb