Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

de Bucataras in Dulciuri, 15 Apr 2024 | 3036 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Descoperă o rețetă gustoasă de pască fără aluat, cu fistic și fulgi de ciocolată care te va cuceri de la prima bucățică. 
      Este o rețetă simplă de pască fără aluat, dar îmbogățită cu fistic și ciocolată. 
      Pentru a pregăti Rețeta gustoasă de pască fără aluat, cu fistic și fulgi de ciocolată ai nevoie de următoarele ingrediente: brânză de vaci, ouă, zahăr, smântână, fistic și fulgi de ciocolată.
      Dacă încerci rețeta de pască, dă-ne de veste ca să vedem cum ți-a ieșit.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata:
      • 800 g brânză de vaci
      • 4 ouă
      • 150 g zahăr
      • 2 lingurițe esență de vanilie
      • Coaja rasă de la 2 lămâi
      • 300 g smântână pentru frișcă
      • 100 g făină
      • Unt pentru uns forma
      • 1 lingură de făină pentru forma
      • 50-60 g fistic mărunțit
      • 50 g fulgi de ciocolată
      Portii: 3
      Timp de preparare: sub 90 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata:

      Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata:

      Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius.

      Într-un castron mare, amestecă brânza de vaci, ouăle, zahărul, esența de vanilie și coaja rasă de lămâie până când compoziția devine omogenă. Adaugă smântâna și făina treptat, amestecând continuu până când se încorporează bine.

      Unge forma cu unt și presară o lingură de făină în ea, apoi toarnă compoziția în formă. Presară deasupra fisticul mărunțit și fulgii de ciocolată.

      Coace pasca în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute pentru forme mici sau 1 oră pentru o formă mare, sau până când devine aurie și fermă la atingere.

      După coacere, lasă pasca să se răcească în formă, apoi servește-o feliată sau în cuburi.

      Bucură-te de această pasca delicioasă și ușor de preparat alături de cei dragi! Poftă bună! 🍰🍫

      Pentru sarbatorile pascale, iti recomandam sa incerci si reteta de Pasca cu branza si vanilie sau Pasca cu ciocolata. Nelipsita din meniu de Paste este si reteta de Cozonac pufos.

       

      Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

      ieri la 08:41

      Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

      pe 24.04 la 08:46

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Cozonac pufos cu ciocolata