Supă cremă de legume aromatizată cu sos de stridii (Oyster sauce)

de Panacris in Supe, 3 Apr 2014 | 3735 vizualizari

 

Zilele astea am tot savurat online supe creme, așa că am executat și eu. Super bună;) Sper să reușesc să păcălesc Zmeii mici, să consume brocoli și conopidă :))

 

INGREDIENTE

  • brocoli 200 g,
  • conopidă 200 g.,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • morocov 1 bucată,
  • dovlecel 1 bucată,
  • ciuperci 200 g.,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de măline extravirgin,
  • sos de stridii.
  • Crutoane de casă.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de legume aromatizată cu sos de stridii (Oyster sauce):

Legumele se curăță, se spală, se taie grosier, se asezonează de mirodenii, apoi se așează artistic în minunatul vas Zepter de data aceasta adăugându-se cca. 200 ml apă rece, se acoperă și se lasă la foc mic până ce termocontrolul ajunge în zona verde. cca. 15 minute. În acest moment se oprește focul și se lasă la gătit, fără foc, ca. 30 de minute, până ce indicatorul de pe termocontrol, ajunge în zona maronie. Între timp se prepară crutoanele, varianta rapidă. Cca 4 felii de pâine se prăjesc în prăjitorul de pâine, apoi se taie cubulețe, apoi se trag în puțin ulei de măsline încins într-o tigaie, de preferat acoperită cu strat ceramic. Se asezonează de sare și ierburi ( rozmarin, cimbru, busuioc etc). Legumele fierte se zdrobesc fierbinți cu mixerul vertical, adăugându-se ulei de măsline și sos de stridii, după gustul fiecăruia, până ce se obține consistența dorită. Supa se servește fierbinte cu crutoane aromate și asezonată cu ulei de stridii. Spor și poftă bună!

TIPS-URI

1

în afara postului, uleiul de măsline se poate înlocui cu unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de legume aromatizată cu sos de stridii (Oyster sauce)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste din branza - in vas Zepter