Supă de fasole pestriţă

de sergentlacratita in Supe, 4 Apr 2014 | 4972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe pestriţă
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă galbenă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1 lingură concentrat de legume
  • 1 ceşcuţă ulei
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • pătrunjel proaspăt pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de fasole pestriţă:

Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de roşii, uleiul, concentratul de legume, ceapa verde şi cimbrul, am lăsat pe foc încă 30 minute, am stins focul, am acoperit oala şi am lăsat supa să se odihnească 15 minute, înainte de a o servi.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de fasole pestriţă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole , mazare verde si smantana