Tocanita de pui cu kapia

de Rocsi in Pui, 1 Feb 2011 | 5907 vizualizari

 

Este o mancare grozav de buna..cu ocazia asta am inaugurat si serviciul de masa ce l-am primit de ziua mea si al mamei....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 300 gr rosii decojite in sos tomat
  • 1 ceapa
  • 4-5 ardei kapia in otet
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu kapia:

Pulpele de pui se spala si se taie in doua.

se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.

presaram peste ele putina sare si piper.

ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.

ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai mari.

rosiile le taiem bucatele.

intr-o tigaie punem putin ulei la incins.

adaugam ceapa si o canita de apa.

lasam cam 5 minute ceapa la inmuiat,apoi punem rosiile si ardeiul kapia.

lasam sa inceapa ca fiarba .

dupa ce puiul a fiert ,il adaugam in acest sos.

curatam si usturoiul si il pisam apoi il punem peste pui.

mai condimentam cu sare si piper,dupa gust.

mai lasam cam 5 minute sa fiarba tocanita,acoperita cu un capac.

apoi oprim aragazul si ne punem pe farfurii pentru a servi!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ceapa verde si pulpe de pui