Articole

Acasa la Mos Craciun

Postat de: Bucataras in Craciun

I se spune Lappi, in finlandeza, tinutului magic care porneste din Rovaniemi si se opreste în Oceanul Arctic si care il gazduieste, de secole, pe Mos Craciun. Acolo se afla si fabrica lui de...Citeste continuarea

Cum sa faci friptura frageda

Postat de: Bucataras in Craciun

Festinurile copioase si gustoase din zilele de Craciun si de Revelion nu vor ramane fara urmari asupra siluetei daca nu veti avea grija ce si cum mincati.Citeste continuarea

Mos Craciun, inceputurile

Postat de: Bucataras in Craciun

Mos Craciun. Legendarul Mos Craciun. Simpaticul batrinel care mingiie sufletul copiilor, care ne face pe noi adultii sa mai credem in vise. Are o poveste interesanta, iar in lumina de acum a fost...Citeste continuarea

La multi ani bucataras Nyana!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

In week end, bucataras Nyana a implinit "o virsta". Sa-i uram la multi ani si sa-i dorim tot ce-si doreste!Citeste continuarea

Tips pentru rinichii de porc preparati de Craciun

Postat de: Bucataras in Craciun

Inainte de a-i prepara trebuie sa-i curatati de grasime si sa-i tineti 30 minute in apa cu otet (sau cu lamiie) pentru a-si lasa mirosul…Citeste continuarea

Bucataras, cel mai activ si eficient site culinar din .ro!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Profilul demografic al bucatarasilor este pe masura. Studiul a fost realizat de www.trafic.ro, cel mai vechi sistem de monitorizare din .ro. Incepind cu 18 martie 2010, www.bucataras.ro a intrat cu...Citeste continuarea

Idei de sandwich-uri de la Harrods Londra :)

Postat de: Bucataras in Bucataras hai hui

Deci, daca esti in pana de idei pentru sandwich-ul de dimineata, te poti inspira din fotografiile realizate in Food Halls a celebrului Harrods din LondraCiteste continuarea

Ce se pune pe masa de Craciun in Polonia

Postat de: Bucataras in Craciun

Adinuta ne scrie din Varosovia citeva detalii despre masa de Craciun a plonezilorCiteste continuarea

Portocale luminarele

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Daca vrei sa-ti infrumusetezi masa de Craciun, atunci portocalele luminarele iti vor fi de mare ajutor ...Citeste continuarea

El Mir, restaurantul libanez de la Marriott

Postat de: Bucataras in Restaurante

Intr-una din seri am vrut sa testam mincarea libaneza de la unul dintre restaurantele din Bucuresti. Am ales "El Mir" din incinta hotelului Marriott.Citeste continuarea

Mmmm! Sau cum a fost la restaurantul "Bazar" (Amsterdam)

Postat de: Catalin in Bucataras hai hui

Amsterdam nu inseamna doar canale, Rembrandt, biciclete, Red Light District si coffe-shop-uri. Inseamna si mincare excelenta. N-am tinut sa testam bucataria locala pentru ca pusesem deja ochii pe o...Citeste continuarea

Cum folosim citricele

Postat de: miha in Tipsuri

Daca ai nevoie doar de cateva picaturi dintr-o lamaie n-o taia in doua, ci doar strapunge coaja cu un bat de chibrit sau cu o scobitoare. Dupa ce storci picaturile de care ai nevoie "sigileaza"...Citeste continuarea

Ketchup

Postat de: miha in Alimente

Se spune ca lui Richard Brigg, un bucatar englez, i-a venit ideea de a inlocui pestele cu rosii. De atunci a inceput sa se fabrice ketchupul de rosii si fiecare companie pastreaza secreta metoda de...Citeste continuarea

Sos Worcestershire

Postat de: miha in Alimente

In anul 1835, lorul Sandys a dat comanda unor farmacisti sa prepare un sos asemanator cu acelea gutate de el in timpul sederii in India.Citeste continuarea

Produsele Zepter Home Art

Postat de: Bucataras in Ustensile de bucatarie

In vasele Zepter gatesti fara grasime si fara adaos de apa ...Citeste continuarea

Cum preparam cu vasele Zepter?

Postat de: Bucataras in Ustensile de bucatarie

Vasele Zepter sint vestite pentru modul sanatos in care se prepara la ele mincarurile. Impartasiti din experienta voastra de lucru cu vase Zepter si bucatarasilor ...Citeste continuarea

Excalibur, locul cavalerilor

Postat de: Bucataras in Restaurante

Prin mijloc de iulie, cind inserarea se lupta cu arsita zilei, am purces la drum, 3 cavaleri si 3 domnitze, catre Excalibur. Locul ospatzului!Citeste continuarea

Hanu' berarilor

Postat de: Bucataras in Restaurante

Un restaurant cochet, intr-o casa veche superba, in care te simti foarte bine in clipele in care chelnerii isi fac meseria cum trebuie. Sint insa si momente in care acestia rateaza ...Citeste continuarea

Aranjarea meselor festive

Postat de: miha in Tipsuri

Asezarea mesei se face in functie de tipul mesei, numarul musafirilor si importanta (obisnuita sau festiva), spatiul disponibil.Citeste continuarea

Sosul de soia

Postat de: miha in Alimente

Dateaza de multi ani in bucataria asiatica. In afara de sosul de soia chinezesc si japonez, aproape orice tara din Asia are sortimentul sau de sos.Citeste continuarea

Alcatuirea meniurilor

Postat de: miha in Tipsuri

La intocmirea meniului se va avea in vedere valoarea nutritiva a alimentelor, numarul si varsta persoanelor ce vor servi masa, timpul de preparare al retetei, costul ingredientelor.Citeste continuarea

Mustarul pasta

Postat de: miha in Alimente

Exista mai multe tipuri de mustar: dulce, iute sau foarte iute.Citeste continuarea

Vanilia

Postat de: miha in Condimente

I se mai spune si orhideea de vanilie.Citeste continuarea

Concurs fabulos cistigat de Miha!

Postat de: Bucataras in Concurs

Atentiune bucatarasi. Premiul de 250 lei pentru bucatarasul care scrie reteta cu numarul 2.500 a fost adjudecat de Miha!Citeste continuarea

Mustarul

Postat de: miha in Condimente

Planta de mustar este originara din regiunea mediteraneeana. Este cultivata in toata Europa, in special in Germania si Franta.Citeste continuarea

Testam forumul?

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Haideti sa testam impreuna forumul Bucataras.roCiteste continuarea

Susan

Postat de: miha in Condimente

Susanul este printre cele mai vechi plante cultivate din lume. Este originar din Mesopotamia, dar si din India si Africa. astazi este cultivat in Turcia, India, China.Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]