cristeena20

6

Bucataras
Chef

Oradea

Bucataras din 23.07.2012

RETETE526
PRIETENI299
Retete / Mancaruri cu carne

Carne de porc á la Portuguesa

In Porc la 26 Oct 2012

-Taiem carnea cubulete si le asezonam cu sare, piper , ulei, dafin, usturoi pisat, pasta de ardei rosu si vinul alb. - intr-o tigaie adanca punem la incins untura cu ulei de masline si prajim carnea in aceasta baie de grasime pana devine rumena. Adaugati apoi marinata in care a stat carnea si...

Pulpe de pui umplute

In Pui la 20 Oct 2012

Alegem pulpele intregi si le dezosam cu grija, astfel incat sa ramana intregi. Le saram, piperam si le lasam asa 30 min la rece. Intre timp preparam umplutura (sa fie sub forma de pasta. ). Eu am folosit Farinhera - e un carnat special facut doar din faina cu grasime de porc. Daca nu aveti e...

Bifana

In Porc la 25 Sep 2012

- Bucatile de carne se sareaza, pipereaza si se presara cu praf de usturoi sau cu usturoi pisat. Se tin asa cateva ore inainte de a se gati  - intr-o tigaie se incinge untura si se adauga bifanele, se prajesc bine pe ambele parti (dar sa ramana suculente) - cand sunt aproape gata se...

Rata cu castane

In Rata la 25 Sep 2012

- Portionam rata in bucati potrivite - Tocam ceapa marunt si o punem in cratita la calit cu ulei de masline. Cand devine aurie adaugam ardeiul taiat cubulete mici, rosia rocata marunt si dupa 2 minute adaugam pasta de rosii si pasta de paprika.  - Adaugam carnea sa se patrunda putin,...

Ficat de curcan cu mamaliguta

In Ficat la 27 Aug 2012

Portionam ficatul de curcan  si il tinem in sare, piper, si putin vin alb (se poate face marinata si cu lapte) - intr-o cratita se toaca marunt o ceapa mare si se caleste cu ulei de masline. Adaugam apoi fasiile de ardei gras si dupa ce s-au calit putin adaugam ficatul. Se calesc toate 3...

Iepure cu orez

In Mancaruri cu carne la 29 Iul 2012

- Portionam iepurele si il punem la marinat inainte cu o zi de a-l gati - Marinata: sare, piper, usturoi (zdrobit doar), dafin,vin, ulei de masline, pasta de paprica. Ca si ierburi e la alegere: ierburi de provence (e foarte bun ) sau cuisoare (3-4 buc) sau cimbru. - Intr-o cratita punem...

Afisate 121 - 126 din 126 retete    

Postari recente

publicat la 20.03.2024

Reteta de supa de gulii

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]