lilik

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 07.08.2010

RETETE365
PRIETENI202
Retete / Mancaruri cu carne

Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella

In Vita la 18 Oct 2015

Batem oul cu sare si piper. Intr-un bol amrstecam pesmetul cu parmezanul ras. Mozzarella o taiem felii.  Pe jumatatea feliei de carne punem sunca si felii de mozzarella, apoi punem cealalta jumatate deasupra si inchidem la capete cu scobitori. Procedam astfel si cu celelalte felii de...

Iepure cu sos de rosii

In Mancaruri cu carne la 4 Iul 2013

Spalati bucatile de carne si le uscati cu un prosop de hartie,apoi le puneti cu untul si 3-4 linguri de ulei de masline pe foc potrivit pana carnea se albeste si scade apa pe care o lasa. Intre timp curatati legumele si le tocati marunt,apoi le puneti in cratita peste carne si le innabusiti...

Escalop de vita cu ciuperci

In Vita la 17 Dec 2012

Prima data amesteca,m putina faina cu sare si piper,apoi daca feliile de carne sunt prea groase le batem putin cu ciocanul de snitele,le condimentam dupa plac si le trecem prin faina. Ceapa si usturoiul le tocam marunt si rosiile cherry le taiem bucatele mici. Intr-o tigaie larga punem 6-7...

Chiftelute cu parmezan in aluat de bere.

In Vita la 19 Noi 2012

Prima data pregatim compozitia pentru chifteleute: amestecam toate ingredientele de mai sus pana obtinem o compozitie omogena,apoi cu mana umeda formam chiftelute(avem nevoie de 18-20 de bucati),pe care le punem pe o farfurie si le dam la rece pana in momentul folosirii. Aluatul:...

Hachis Parmentier.

In Vita la 4 Noi 2012

Curatam cartofii,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare pana intra usor furculita in ei. Intre timp pregatim umplutura: curatam legumele si le spalam,apoi le tocam marunt si le punem in tigaie cu cele 25 gr unt si uleiul de masline.Le calim putin apoi adaugam carnea tocata si...

Cotlet de porc la cuptor cu sos de legume

In Porc la 1 Noi 2012

Curatam legumele,le spalam si le taiem bucatele. Bucata de cotlet o masam bine cu sare si paprika,apoi cu condimentele pentru fripturi. In tava in care o vom pregati punem untul si uleiul de masline,apoi punem pe foc potrivit si cand untul s-a topit punem bucata de carne sa se rumeneasca pe...

Piept de pui marinat la gratar

In Pui la 22 Oct 2012

Intr-un vas lunguiet punem vinul,uleiul,zeama de lamaie,sare,piper,paprika si cu o furculita le batem putin ca pe oua. Pieptul de pui il taiem felii,pe care le punem in marinada,apoi peste punem ace de rozmarin si usturoiul taiat feliutze,dupa care le intoarcem putin. Acoperim vasul cu...

Rulouri din piept de pui invelite in bacon.

In Pui la 3 Oct 2012

Daca feliile de piept sunt prea groase le batem putin. Luam cate o felie de piept de pui,presaram deasupra sare si piper,apoi punem o feliuta de cascaval,rulam si invelim ruloul in bacon si fixam cu o scobitoare. Procedam astfel cu fiecare felie de piept. Intr-o tigaie punem untul sa se...

Rulouri din ardei copti cu carne tocata.

In Mancaruri cu carne la 18 Sep 2012

Coacem ardeii pe plita si ii lasam  in folie de aluminiu sa se inmoaie. Intre timp pregatim carnea. Amestecam carnea tocata cu parmezan ras,sare,piper,patrunjel verde tocat marunt,ou si cu painea inmuiata si data pe razatoare.Amestecam bine si lasam deoparte. Scoatem ardeii din...

Ciuperci umplute (3)

In Vita la 15 Sep 2012

Luam coditele la ciuperci si stergem palariile cu un prosop. Carnea o amestecam cu painea inmuiata in lapte(stoarsa si data pe razatoare),oul,parmezan ras,sare,piper si usturoi dupa gust si patrunjel verde tocat. Luam din compozitie cu mana umeda si umplem palariile ciupercilor. Punem...

Copanele in bacon crud

In Pui la 12 Sep 2012

Punem sarea mare cu piperul boabe,rozmarinul si usturoiul in blender si le mixam impreuna pana piperul si rozmarnul s-au faramitat. Spalam copanelele si le dam pielea jos,apoi cu un prosop de hartie le uscam. Trecem copanelele prin amestecul obtinut din sare,piper,rozmarin si...

Rosii umplute cu carne si orez

In Mancaruri cu carne la 6 Sep 2012

Spalam rosiile si le taiem capacele,apoi le golim de miez si le lasam cu gura in jos sa se scurga. Miezul scobit din rosie il punem in blender si il facem suc,pt a-l folosii mai tarziu. Tocam ceapa marunt si o punem cu putin ulei de masline la innabusit,iar cand devine sticloasa punem...

Snitele de pui cu parmezan.

In Pui la 30 Aug 2012

Taiem pieptul de pui felii si daca sunt prea groase le batem putin. Amestecam faina cu putina sare,batem ouale cu sare si piper,pregatim pesmetul cu patrunjel tocat,sare,piper si parmezan ras.(de exemplu la 5 linguri de pesmet punem 2 linguri de parmezan ras) Trecem feliile de piept prin...

Mini-vinete umplute in sos de rosii

In Vita la 1 Sep 2011

Tocam marunt ceapa,morcovul si tija de telina,apoi le punem cu putin ulei de masline la innabusit.Cand sunt moi stingem cu vinul si lasam la foc iute pana se evapora,apoi punem passata de rosii si apa,amestecam si lasam sa fiarba la foc mic. Intre timp scobim vinete si le presaram cu sare in...

Spezzatino

In Vita la 14 Aug 2011

Preparare Spezzatino Tocam ceapa si o punem la innabusit cu ulei de masline,cand s-a inmuiat destul punem carnea(spalata si uscata) si o lasam pana devine alba pe toate partile,apoi stingem cu vinul. Lasam pana vinul se evapora,apoi punem sucul de rosii si supa cat sa acopere carnea de 2...

Ficatei in sos aromat

In Ficat la 11 Aug 2011

Mod de preparare Ficatei in sos aromat : Spalam bine ficateii si ii lasam la scurs. Intre timp curatam ceapa si o facem julienne,apoi o punem la calit cu ulei de masline,cand s-a inmuiat bine bine punem ficateii si ii saltam cateva minute cu ceapa,apoi stingem cu vin si lasam pe foc...

Varza calita cu ceafa de porc,la cuptor.

In Porc la 6 Iul 2011

Tocam varza fideluta si o frecam cu sare,apoi o lasam 5-10 minute. Intre timp tocam ceapa marunt si o punem la calit cu putin ulei.cand incepe sa se rumeneasca punem sucul de rosii si varza,amestecam cat sa se inmoaie dupa care punem apa pana la nivelul verzei. Lasam sa fiarba 20-25 de...

Iepure de camp la cuptor

In Mancaruri cu carne la 30 Iun 2011

 Spalam  iepurele bine,apoi il punem,intreg,cateva ore(eu l-am lasat o noapte) in apa(apa trebuie sa il acopere) cu cele 3 lamai taiate in 4. A doua zi scoatem iepurele din apa il mai spalam o data si il portionam,apoi frecam fiecare bucata cu sare,rozmarin si salvie. Curatam...

Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).

In Pui la 15 Iun 2011

Tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei. Ciupercile le stergem cu un prosop uscat si le feliem,iar cand ceapa incepe sa se rumeneasca le punem in tigaie si le lasam cateva minute,pana se inmoiaie,apoi le lasam sa se raceasca. Cand sunt reci punem cascaval taiat...

Sarmalute in foi de vita de vie

In Porc la 12 Iun 2011

Incepem prin a pregati frunzele de vita: alegem frunzele,le spalam si le taiem cozile.punem pe foc o oala cu apa,punem sare si cand clocoteste punem cate 10 frunze si le intoarcem pe ambele parti apoi le scoatem imediat si le punem intr-o strecuratoare la racit. Tocam varza fideluta si o...

Pulpa de curcan la cuptor

In Curcan la 8 Iun 2011

Spalam carnea si facem cateva intepaturi cu un cutit din loc in loc . In fiecare intepatura punem 1/2 de catel de usturoi,apoi frecam carnea cu sare. Tocam marunt salvia si o amestecam cu acele de rozmarin apoi presaram pe carne, pe ambele parti. Intr-o tava punem putin ulei apoi punem...

Pulpa de miel la cuptor

In Oaie la 14 Mai 2011

Spalam pulpa si cu un cutit cu varful ascutit o crestam  pe toata suprafata. In fiecare crestatura punem 1/2 catel de usturoi,frecam carnea cu sare,presaram piper,apoi in fiecare crestatura punem si putin rozmarin. Punem pulpa intr-o tava si punem deasupra ulei de...

Pilaf cu pui

In Pui la 2 Mai 2011

Spalam carnea si o punem la rumenit,o intoarcem pe toate partile apoi punem ceapa si morcovul ras si lasam pana se inmoaie dupa care punem orezul spalat si il calim putin. Stingem cu pasta de rosii si punem 4 pahare cu apa,amestecam si lasam sa dea cateva clocote pe aragaz apoi punem sare si...

Pui cu ciuperci

In Pui la 19 Apr 2011

Tocam marunt ceapa si usturoiul il dam pe razatoare(sau il pisam)si le punem la calit,apoi punem si copanelele si le rumenim pe toate partile apoi stingem cu paharelul de brandy si il evaporam la foc iute. Cand s-a evaporat punem supa de pui amestecata cu bulionul si lasam sa fiarba la foc mic...

Curcan alla cacciatora

In Curcan la 17 Apr 2011

Punem bucatile de carne la rumenit pe toate partile apoi adaugam ceapa,telina si morcovul tocate si le innabusim circa 10 minute apoi stingem cu vinul. Cand s-a evaporat adaugam rosiile maruntite si 1 pahar cu apa,acoperim si lasam la foc mic 30 de minute(amestecam din cand in cand) apoi punem...

Snitel milanez

In Pui la 14 Apr 2011

Batem feliile de piept si le presaram putina sare apoi le dam prin oul batut FARA SARE dupa care le dam prin pesmet(si acesta fara sare) pe ambele parti si presam cu mainile ca sa se lipeasca bine de carne. Snitelele le prajim in unt ,unde am adaugat si foarte putin ulei, prima data...

Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor

In Porc la 10 Apr 2011

Acoperim bucata de muschi cu baconul si o legam cu ata ca sa nu se desfaca si punem si ramurelele de rozmarin cand legam.Condimentam si punem in tava unde il vom face impreuna cu untul sa se rumeneasca pe toate partile apoi stingem cu vinul,punem si apa,sare si piper daca mai e nevoie si dam la...

Copanele cu cartofi,rosii si rozmarin(la cuptor)

In Pui la 9 Apr 2011

Spalam copanelele si le punem la rumenit in tava unde le vom baga la cuptor,le intoarcem pe toate partile,apoi punem rosiile(transformate in suc),cartofii taiati cubulete,apa,sare,piper si rozmarin. Dam tava la cuptor la 180°-200° pana puiul si cartofii sunt gata(circa 40-50de minute)...

Rulada de carne in sos de rosii

In Vita la 9 Apr 2011

Curatam morcovul si ceapa si le tocam marunt impreuna cu telina,apoi le punem la innabusit cu putin ulei in oala unde vom fierbe rulada.Cand se inmoaie zarzavatul punem passata de rosii si apa,acoperim si lasam sa fiarba la foc mic. Intre timp pregatim carnea cu cele 2 oua,parmezanul,painea...

Pulpa de vita la cuptor cu sos de legume

In Vita la 30 Mar 2011

Punem untul in tava in care pregatim carnea si o punem pe foc,apoi punem bucata de pulpa si o rumenim pe toate partile dupa care stingem cu un pahar de vin di cei 600 ml si lasam sa se evapore.Intre timp taiem legumele cubulete. Dam tava la o parte si pnem imprejurul carnii legumele,grasimea...

Afisate 1 - 30 din 49 retete    

Postari recente

publicat la 21.10.2016

Luca

publicat la 18.10.2015

Pleurotus pe gratar(la grill)

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Tu stai asa de mult in casa, incat de multe ori trupele SWAT vor interveni gândindu-se ca ai fost luat ostatic.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]