lilik

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 07.08.2010

RETETE365
PRIETENI193
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de salata verde cu afumatura.

In Ciorbe la 17 Iul 2013

Curatam ceapa si morcovii si ii tocam marunt,apoi ii punem la fiert impreuna cu afumatura in 3 litri de apa(aproximativ asa) si lasam sa fiarba la foc mic 15-20 de minute. Intre timp desfacem salata foaie cu foaie,o spalam,indepartam impuritatile si o rupem bucatele mici,cat sa nu iasa...

Supa-crema de legume

In Supe la 9 Iul 2013

Curatam toate legumele,le spalam si le taiem cubulete. Intr-o oala punem ulei de masline si punem la calit ceapa,morcovul,telina si ardeiul,iar cand s-au inmuiat punem restul legumelor si acoperim de 3 degete cu apa. Lasam sa fiarba la foc potrivit pana toate legumele sunt fierte,apoi dam...

Supa crema de linte cu legume

In Supe la 17 Dec 2012

Curatam legumele si le spalam. Cartoful si rosiile le taiem cubulete,buchetelele de conopida le taiem pe jumatate. Ceapa,morcovul,patrunjelul si telina le tocam marunt si le punem intr-o oala cu ulei de masline si le calim la foc mic pana se inmoaie,apoi punem lintea,o calim putin dupa care...

Supa crema de spanac cu cartofi.(de post)

In Supe la 25 Noi 2012

Curatam ceapa si o tocam marunt impreuna cu usturoiul,apoi le punem la calit cu cele 4 linguri de ulei de masline.Cand devin usor maronii punem spanacul si cartofii taiati cubulete,mai calim putin si acoperim cu apa(sau supa vegetala). Lasam sa fiarba la foc mic pana cartofii sunt fierti,apoi...

Supa de vita cu taitei de casa.

In Supe la 24 Noi 2012

Punem carnea de vita taiata bucati si osul intr-o oala cu apa rece(cica 3,5-4 litri) si o punem pe foc.O lasam sa fiarba 10-15 minute si spumuim de cate ori este nevoie,dupa care punem in oala si legumele curatate si spalate. Lasam sa fiarba la foc mic pana carnea este fiarta,apoi punem...

Supa de legume cu taitei de casa.

In Supe la 18 Noi 2012

Curatam toate legumele si le spalam. Un  morcov il dam pe razatoarea mare si il punem in oala unde vom pregati supa cu cele 3 linguri de ulei de masline.Il lasam la foc mic pana se inmoaie putin,apoi punem 3 litri de apa si cand incepe sa fiarba punem celelalte legume. Cand legumele...

Supa-crema de cartofi cu afumatura si tarhon

In Supe la 8 Noi 2012

Curatam ceapa si morcovul,apoi le tocam impreuna cu telina si le punem intr-o oala cu uleiul sa se caleasca putin,dup care punem afumatura si o lasam putin sa se innabuseasca,dupa care punem 1 litru(circa) de apa. Lasam sa fiarba la foc mic 25 de minute,timp in care curatam cartofii,ii spalam...

Supa de pui cu galuste de gris

In Supe la 5 Noi 2012

Curatam legumele si le punem intr-o oala cu apa (3,5-4 litri apa,eu pun la ochi),pe care o punem pe foc.Cand incepe sa fiarba punem si carnea de pui. Lasam sa fiarba la foc mic (luam spuma de cate ori este nevoie) 1 ora si 30 de minute circa.Dupa 1 ora punem sare si boabe de piper si punem...

Supa-crema de naut cu afumatura

In Supe la 4 Oct 2012

Punem de seara nautul la inmoi intr-un vas incapator cu apa. A doua zi il clatim in mai multe ape si il mai lasam in apa pana avem totul pregatit. Curatam ceapa,morcovii si telina si le tocam marunt,apoi le punem cu 3-4 linguri de ulei de masline la innabusit. Cand s-au inmuiat...

Ciorba de curcan

In Ciorbe la 19 Sep 2012

Am curatat si tocat zarzavaturile,inclusiv rosiile,apoi le-am pus intr-o oala incapatoare cu 2 litri si jumatate de apa(aproximativ) si am pus pe foc. Intre timp am spalat bine carnea de curcan si cand apa a inceput sa clocoteasca am pus bucatile de carne in oala,am pus putna sare si am...

Supa crema de rosii.

In Supe la 1 Sep 2012

Curatam cartofii si ii taiem cubulete.Rosiile le decojim si le taiem si pe acestea cubulete. Preatim supa de legume cu un cubulet knor(punem 1,5 litri apa pe foc si cand da in fiert adaugam cubul si il topim,apoi dam deoparte). Cand avem totul pregatit curatam ceapa,o tocam marunt si o...

Ciorba de burta

In Ciorbe la 21 Aug 2012

Punem burta intr-un vas cu apa rece si 2-3 lamai taiate felii si punem in frigider 1-2 ore,dupa care o limpezim bine. Taiem burta bucati cat palma si o punem impreuna cu adidasul de porc,osul de vita,morcovii curatati ,intregi,1 lingura buna de sare intr-o oala incapatoare si acoperim cu apa...

Ciorba de fasole cu ciolan

In Ciorbe la 4 Iul 2011

Punem fasolea la inmoi de seara(sau o punem si o fierbem 20 de minute,apoi o scurgem si continuam pregatirea).A doua zi scurgem apa,o clatim si o punem in oala. Tocam marunt ceapa,morcovii si telina si le punem peste fasole.Dam jos carnea de pe ciolan si o punem peste legume si...

Minestrone

In Supe/Ciorbe la 15 Mai 2011

Curatam legumele,le spalam si le taiem(cubulete potrivite,fasolea o rupem,rosiile le taiem in 4,varza fideluta). Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la innabusit,cand se inmoaie bine si incepe sa se rumeneasca punem restul de legume in afara de fasolea grasa si acoperim cu apa de 3-4 degete....

Ciorba de porc

In Ciorbe la 7 Ian 2011

Taiem carnea cubulete si o punem cu apa la fiert.O lasam sa dea cateva clocote,ii luam spuma si punem in oala morcovul,ceapa si telina tocate. Cand carnea e pe jumatate fiarta adaugam rosiile decojite si taiate cubulete,apoi lasam sa fiarba. Cand e fiarta subtiem smantana cu lapte si o...

Ciorba de ardei umpluti

In Ciorbe la 4 Ian 2011

tocam morcovii,ceapa si rosiile si le punem la fiert in oala unde facem ciorba. taiem capacul la ardei,ii curatam de seminte,ii spalam si ii oparim putin cat sa se inmoaie. facem o compozitie din carne tocata,orez,1 ou,sare,piper. cu compozitia obtinuta umplem ardeii si deasupra punem...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 7 Dec 2010

curatam toate legumele si le tocam marunt.le punem intr-o oala cu 3-4 litri de apa la fiert. intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul crud,sare,piper si cu mana umezita facem bilute. cand incepe sa fiarba apa cu legumele punem perisoarele si sucul de rosii si lasam sa...

Ciorba de fasole verde

In Ciorbe la 6 Dec 2010

curatam fasolea,o rupem si o spalam. intr-o oala de 4-5 L punem apa cu morcovul si ceapa taiate marunt,dupa care punem pe foc. cand incepe sa clocoteasca punem fasolea si lasam sa fiarba. cand fasolea e fiarta punem telina tocata marunt si separat intr-o tigaie punem putin ulei si 3-4...

Supa-crema de dovleac

In Supe/Ciorbe la 9 Oct 2010

curatam dovleacul si cartofii si ii taiem cubulete .curatam ceapa si o tocam marunt,o punem intr-o cratita la innabusit cu putin ulei,apoi adaugam cubuletele de dovleac si cartofi si acoperim cu apa. punem capacul si lasam sa fiarba la foc mic pana incep sa se farame. cu un tel sau in...

Afisate 1 - 19 din 19 retete    

Postari recente

publicat la 21.10.2016

Luca

publicat la 18.10.2015

Pleurotus pe gratar(la grill)

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Tu stai asa de mult in casa, incat de multe ori trupele SWAT vor interveni gândindu-se ca ai fost luat ostatic.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]