A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bomboane cu quinoa

Postat de: andaoana in Vegan / Raw vegan

Quinoa fiarta si racita am pus-o in vasul robotului. Peste ea am pus mierea, curmalele, migdalele, scortisoara, 50 g fulgi de cocos si untul de cocos. Am pornit robotul si lasam sa mearga pana...Citeste continuarea

Beignets - gogosi frantuzesti

Postat de: TAB1TA in Dulciuri

Am incalzit putin apa si am pus-o intr-un bol. Am adaugat drojdia si zaharul si am amestecat bine. Separat am incalzit putin laptele, am adaugat ouale si esentele si le-am amestecat. Am pus...Citeste continuarea

Biscuiti si briose cu lamaie si mac

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Mixam ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana cand se spumeaza, apoi adaugam uleiul, apa minerala si treptat, faina amestecata cu praful de copt. Adaugam faina pana cand obtinem un aluat...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Untul se topeste intr-un vas  la foc mic. Ciocolata se topeste intr-un vas pe baie de aburi. Ouale se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul  si vanilia si se mixeaza 5...Citeste continuarea

Budinca de orez cu branza

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Spalam orezul in doua-trei ape, il punem la scurs. Laptele il punem la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot, adaugam orezul, il fierbem pana este patruns cam pe 3/4. Il luam de pe foc...Citeste continuarea

Briose cu visine

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Am scos visinele de la congelator cu o seara inainte si le-am pus intr-o strecuratoare sa se dezghete si sa se scurga zeama din ele. Intr-un castron am pus ouala, am adaugat zaharul si vanilia...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: e_Delicios100 in Dulciuri

1. In bolul unui mixer se bat albusurile spuma cu un pic de sare. 2. Intr-un alt vas se mesteca faina cu praful de de copt. 3. Peste cacao se toarna 1-2 linurite de ulei si se mesteca pina...Citeste continuarea

Budinca de gris cu lapte si afine

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Se pune laptele la fiert,se adauga zaharul si se lasa sa dea in clocot. Se adauga grisul in ploaie si se amesteca cu un tel pentru a nu forma cocoloase. Cand e gata se lasa sa se...Citeste continuarea

Budinca cu caramel

Postat de: Georgiana_Miti in Dulciuri

Se prepara budinca dupa reteta ei, ca sa fie mai pufoasa bateti un galbenus de ou in amestecul de zahar, budinca si 6 linguri de lapte. Laptele rarmas se pune la fiert,cand fierbe se ia de pe...Citeste continuarea

Brioșe de ovăz cu scorțișoară

Postat de: elucubratiiculinare in Dulciuri

Se încălzește cuptorul la 180 grade C. Amestecăm bine până la omogenizare toate ingredientele într-un bol. Lăsăm compoziția să se odihnească pentru minim 10 minute....Citeste continuarea

Biscuiti vanilati fragezi

Postat de: eumimi in Prajituri

Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze. Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie si...Citeste continuarea

Budinca de oua cu piscoturi

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

Ungem o forma cu margarina si pudram cu zahar tos pe toate laturile, imbracand forma cu zahar tos.Dam deoparte. Pune,m la fiert laptele cu coaja taiata de portocala si lamaie si vanilia, ca sa...Citeste continuarea

Briose cu sos de cirese

Postat de: katty in Dulciuri

 Intr-un vas punem faina, cacao, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si piperul roz macinat. Intr-un vas inalt mixam oul, iaurtul si uleiul si turnam amestecul peste ingredientele solide....Citeste continuarea

Biscuiti cu ciocolata

Postat de: eumimi in Prajituri

Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze. Adaugam faina, praful de copt si coaja de portocala si framantam. Va...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si migdale

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Mixam bine ouale intregi cu un praf de sare.Adaugam zaharul si mixam pina isi dubleaza volumul si se topeste zaharul. Adaugam si uleiul mixand in continuare,apoi iaurtul, smantana,  faina si...Citeste continuarea

Bagheta umpluta cu piept de pui si...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Am pus legumele la fiert. Pieptul de pui se fierbe sau se prajeste in putin unt. Am taiat partea de jos a baghetei si am scos miezul. Am uns cu unt partea exterioara a baghetei. Am batut ouale cu...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: claudiaO in Dulciuri

Ouăle se freacă cu praful de sare și cu zahărul câteva minute,apoi punem uleiul. După ce terminăm uleiul turnam laptele și la final făină amestecată cu praful de copt. La final...Citeste continuarea

Biscuiti pentru Mos Craciun

Postat de: Xandrinne in Dulciuri

Am amestecat faina cu untul rece, taiat cuburi. Intr-un bol am amestecat oul cu zaharul, apoi am pus si colorantul. Am amestecat cele doua compozitii. Am format o minge din aluatul rezultat; am...Citeste continuarea

Briose cu visine si caise

Postat de: aliliana in Dulciuri

Ouale si zaharul se mixeaza bine pana ce devin o crema si cresc ca volum. Se adauga uleiul, se omogenizeaza si iaurtul si se incorporeaza si el. Faina impreuna cu praful se copt se amesteca si...Citeste continuarea

Baclava înghețată

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Intindem o foaie de prospetime, scoatem inghetata din cutie si trebuie sa ii dam o forma dreptunghiulara. Inainte sa ii dam o forma dreptunghiulara, trebuie sa lasam inghetata la temperatura...Citeste continuarea

Barcute cu fructe

Postat de: AlexandraOrdean in Prajituri

Spalati bine fructele, curatati-le si feliati-le potrivit. Pregatiti budinca conform instructiuniilor de pe plic. Lasati-o la racit, amestecand din cand in cand.  Bateti...Citeste continuarea

Budinca de zahar ars cu lapte...

Postat de: ela in Dulciuri

Punem intr-o cratita pe care o putem baga la cuptor,zaharul cu apa,la foc mic.Rotim continuu cratita pentru a nu se arde zaharul si pentru a a  tapeta peretii cu zaharul ars.Avem grija sa nu...Citeste continuarea

Biscuiti aperitiv cu cimbru

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

In vasul robotului punem faina , sarea, cimbru, nucsoara si amestecam putin . Adaugam restul ingredientelor si pornim robotul ,lasam sa mearga pana cand avem o bila de aluat. Pe o folie...Citeste continuarea

Briose cu inima calda

Postat de: anuta in Prajituri

1.Se amesteca si se cern faina, amidonul si bicarbonatul. Separat, in alt bol se amesteca ouale cu zaharul, cu laptele, uleiul si iaurtul. Acest amestec se toarna peste ingredientele uscate si se...Citeste continuarea

Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se amesteca toate ingredientele pentru sos si se pastreaza la frigider.  Se amesteca nautul cu sosul BBQ, piperul Cayenne, pudra de usturoi si cea de ceapa si cimbrul. Se gateste intr-o...Citeste continuarea

Budinca de portocale cu foi de...

Postat de: sufletista in Dulciuri

Foile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte ingrediente. Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce se dizolva zaharul....Citeste continuarea

Biscuiti cu ciocolata

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Mixăm untul cu zahărul până se omogenizează. Adăugăm oul și mixăm până se încorporează în aluat iar apoi adăugăm laptele, smântâna lichidă pentru...Citeste continuarea

Budinca aperitiv cu legume...

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Mai intai fierbem legumele mexicane, pentru 10 minute, direct congelate, in apa clocotita cu putina sare. Apoi le scurgem bine si le lasam sa se raceasca usor. Taiem sunca presata in cuburi...Citeste continuarea

Bulz "Taci si înghite"

Postat de: gicuta69 in Mancaruri cu carne

Din apa, lapte, malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit. Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie carnatii taiati...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol amestecam faina, zaharul, coaja de portocale, praful de copt. In alt bol mixam ouale cu un praf de sare, adaugam uleiul si laptele treptat. Incorporam amestecul de faaina si...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si aroma de...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Faina se amesteca cu praful de copt. Oul se bate bine cu un praf de sare si Green Sugar-ul. Se toarna uleiul si laptele si se omogenizeaza. Se adauga faina cu praful de copt si se amesteca...Citeste continuarea

Budinca cu branza si sos de capsuni

Postat de: Irina in Dulciuri

Intai am pus pastele la fiert cu un praf de sare si am pregatit compozitia pentru budinca: intr-un castron am amestecat branza cu zaharul, stafidele ouale si esenta de rom.  Am uns vasele...Citeste continuarea

Bors de peste

Postat de: ianculubita in Ciorbe

Pestele portionat, spalat, pudrat cu putina sare, se lasa deoparte intr-un vas. Toate legumele curatate, spalate, taiate marunt sau radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mari, dupa cum...Citeste continuarea

Burgeri Vegani, cu sfecla

Postat de: AlexTeacher in Vegan / Raw vegan

Taie sfecla cuburi si pune-o in dispozitivul de tocat, impreuna cu orezul si fasolea kidney; Toaca ingredientele putin si pune-le intr-un bol incapator;...Citeste continuarea

Biscuiti cu ciocolata

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Untul moale, la temperatura camerei, pune-l intr-un bol impreuna cu zaharul (cele 150 g) si galbenusurile. Mixeaza-le pana obtii un amestec pufos, omogen si cristalele de zahar sunt...Citeste continuarea

Briosa portugheza - Bolo Rei

Postat de: ctlina in Dulciuri

Puneti la marinat fructele uscate cu cele 3 linguri de rom. Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, 10 cl de apa calduta, o lingura de zahar si 4 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si coacaze rosii

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai topim margarina impreuna cu ciocolata si-o lasam sa se raceasca  cat timp frecam galbenusurile cu zaharul. Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare. Faina o amestecam cu...Citeste continuarea

Bulete din carne de pui

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Omogenizăm carnea cu oul, ceapa tocată mărunt, cartoful crud ras şi stors de zeamă, cibru, sare şi piper, după gust.  Formăm bulete iar în mijloc introducem o bucăţică de...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: mihasara in Dulciuri

  Amestecam faina cu zaharul si cu praful de copt. Intr-un bol amestecam laptele cu uleiul si cu oul si le rasturnam peste ingredientele uscate. Amestecam bine si...Citeste continuarea

Biscuiti cu ciocolata

Postat de: mihasara in Dulciuri

                                  Frecam untul/margarina spuma.  Adaugam restul...Citeste continuarea

Burger cu curcan

Postat de: raluca95 in Curcan

Desi timpul de gatire e mai lung, asamblarea e foarte rapida. Incepem prin a pregati carnea pe care o punem intr-o tava cu o lingurita de vegeta de gaina, piper, jumatate de pahar de vin, jumatate...Citeste continuarea

Biscuiti rustici umpluti cu mere

Postat de: Ksenya in Dulciuri

Se face un aluat  din faina proaspat cernuta, se adauga zaharul, zaharul vanilat si praful de copt, apoi oul bătut  și la final untul rece  taiat în bucăți mici. Se...Citeste continuarea

Briose cu visine

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Ouăle le mixam cu un praf de sare și zaharul pana își dubleaza volumul. Adăugăm uleiul treptat, iaurtul, faina, praful de copt și coaja de portocala.  Punem hârtia pt...Citeste continuarea

Biscuiti cu cacao

Postat de: andaoana in Prajituri

Intr-un castron frecam untul impreuna cu praful de sare si cu zaharul pana cand obtinem o crema pufoasa si nu se simte zaharul. Adaugam ouale unul cate unul omogenizand dupa fiecare. Punem cacao,...Citeste continuarea

Budinca de gris cu caramel, reteta...

Postat de: Alepaty in Prajituri

Cum se prepara Budinca de gris cu caramel, reteta delicioasa pentru un desert senzational: Se fierbe in clocot laptele cu 10 linguri de zahar si coaja de lamaie. Se adauga grisul in...Citeste continuarea

Batoane de cocos -vegan

Postat de: andaoana in Dulciuri

Untul de cocos si cel de cacao se intareste in borcanelul in care se pastreaza , asa ca pentru a le putea folosi trebuie sa le incalzim . Punem borcanele intr-un vas cu apa calda ,le putem pune...Citeste continuarea

Budinca din ovaz cu miere si banane

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancare copii

Se incalzeste laptele. Cand incepe sa fiarba, se reduce focul la mic, se adauga ovazul si sare si se lasa sa fiarba pana se ingroasa, 5-6 minute, amestecand frecvent. Se opreste focul, se...Citeste continuarea

Bostan copt aromat

Postat de: cristeena20 in Dulciuri

- Bostanul se taie in felii nu groase, sa se patrunda mai usor la cuptor. Lasam coaja la baza. - Pregatim siropul din vin de porto in care punem miere si putina scortisoara pudra. - Ungem...Citeste continuarea

Briose cu banane

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Faina se amesteca cu bicarbonatul. Ouale se bat bine cu praful de sare si zaharul, pana ce acesta din urma se topeste. Laptele si uleiul se amesteca si se toarna in fir subtire peste oua. Se...Citeste continuarea

Biscuiti "les moques"

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se pegatesc ingredientele si se cantaresc. Se pregateste mai intai crema frangipane: Cu mainile intr-un castron se inmoaie untul. Se pune 10 secunde pe aragaz fara se se topeasca prea tare....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]