Bomboane cu quinoa
Postat de: andaoana in Vegan / Raw veganQuinoa fiarta si racita am pus-o in vasul robotului. Peste ea am pus mierea, curmalele, migdalele, scortisoara, 50 g fulgi de cocos si untul de cocos. Am pornit robotul si lasam sa mearga pana...Citeste continuarea
Beignets - gogosi frantuzesti
Postat de: TAB1TA in DulciuriAm incalzit putin apa si am pus-o intr-un bol. Am adaugat drojdia si zaharul si am amestecat bine. Separat am incalzit putin laptele, am adaugat ouale si esentele si le-am amestecat. Am pus...Citeste continuarea
Biscuiti si briose cu lamaie si mac
Postat de: merisor67 in DulciuriMixam ouale cu un praf de sare si cu zaharul, pana cand se spumeaza, apoi adaugam uleiul, apa minerala si treptat, faina amestecata cu praful de copt. Adaugam faina pana cand obtinem un aluat...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata
Postat de: RuxyRux in DulciuriUntul se topeste intr-un vas la foc mic. Ciocolata se topeste intr-un vas pe baie de aburi. Ouale se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si vanilia si se mixeaza 5...Citeste continuarea
Budinca de orez cu branza
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriSpalam orezul in doua-trei ape, il punem la scurs. Laptele il punem la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot, adaugam orezul, il fierbem pana este patruns cam pe 3/4. Il luam de pe foc...Citeste continuarea
Briose cu visine
Postat de: Constelatialeu in DulciuriAm scos visinele de la congelator cu o seara inainte si le-am pus intr-o strecuratoare sa se dezghete si sa se scurga zeama din ele. Intr-un castron am pus ouala, am adaugat zaharul si vanilia...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata
Postat de: e_Delicios100 in Dulciuri1. In bolul unui mixer se bat albusurile spuma cu un pic de sare. 2. Intr-un alt vas se mesteca faina cu praful de de copt. 3. Peste cacao se toarna 1-2 linurite de ulei si se mesteca pina...Citeste continuarea
Budinca de gris cu lapte si afine
Postat de: gurita_ta2005 in DulciuriSe pune laptele la fiert,se adauga zaharul si se lasa sa dea in clocot. Se adauga grisul in ploaie si se amesteca cu un tel pentru a nu forma cocoloase. Cand e gata se lasa sa se...Citeste continuarea
Budinca cu caramel
Postat de: Georgiana_Miti in DulciuriSe prepara budinca dupa reteta ei, ca sa fie mai pufoasa bateti un galbenus de ou in amestecul de zahar, budinca si 6 linguri de lapte. Laptele rarmas se pune la fiert,cand fierbe se ia de pe...Citeste continuarea
Brioșe de ovăz cu scorțișoară
Postat de: elucubratiiculinare in DulciuriSe încălzește cuptorul la 180 grade C. Amestecăm bine până la omogenizare toate ingredientele într-un bol. Lăsăm compoziția să se odihnească pentru minim 10 minute....Citeste continuarea
Biscuiti vanilati fragezi
Postat de: eumimi in PrajituriSe mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze. Adaugam faina, praful de copt si esenta de vanilie si...Citeste continuarea
Budinca de oua cu piscoturi
Postat de: cristeena20 in DulciuriUngem o forma cu margarina si pudram cu zahar tos pe toate laturile, imbracand forma cu zahar tos.Dam deoparte. Pune,m la fiert laptele cu coaja taiata de portocala si lamaie si vanilia, ca sa...Citeste continuarea
Briose cu sos de cirese
Postat de: katty in DulciuriIntr-un vas punem faina, cacao, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si piperul roz macinat. Intr-un vas inalt mixam oul, iaurtul si uleiul si turnam amestecul peste ingredientele solide....Citeste continuarea
Biscuiti cu ciocolata
Postat de: eumimi in PrajituriSe mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze. Adaugam faina, praful de copt si coaja de portocala si framantam. Va...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata si migdale
Postat de: GeorgianaGrigorescu in DulciuriMixam bine ouale intregi cu un praf de sare.Adaugam zaharul si mixam pina isi dubleaza volumul si se topeste zaharul. Adaugam si uleiul mixand in continuare,apoi iaurtul, smantana, faina si...Citeste continuarea
Bagheta umpluta cu piept de pui si...
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / GarnituriAm pus legumele la fiert. Pieptul de pui se fierbe sau se prajeste in putin unt. Am taiat partea de jos a baghetei si am scos miezul. Am uns cu unt partea exterioara a baghetei. Am batut ouale cu...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata
Postat de: claudiaO in DulciuriOuăle se freacă cu praful de sare și cu zahărul câteva minute,apoi punem uleiul. După ce terminăm uleiul turnam laptele și la final făină amestecată cu praful de copt. La final...Citeste continuarea
Biscuiti pentru Mos Craciun
Postat de: Xandrinne in DulciuriAm amestecat faina cu untul rece, taiat cuburi. Intr-un bol am amestecat oul cu zaharul, apoi am pus si colorantul. Am amestecat cele doua compozitii. Am format o minge din aluatul rezultat; am...Citeste continuarea
Briose cu visine si caise
Postat de: aliliana in DulciuriOuale si zaharul se mixeaza bine pana ce devin o crema si cresc ca volum. Se adauga uleiul, se omogenizeaza si iaurtul si se incorporeaza si el. Faina impreuna cu praful se copt se amesteca si...Citeste continuarea
Baclava înghețată
Postat de: CameliaComan in DulciuriIntindem o foaie de prospetime, scoatem inghetata din cutie si trebuie sa ii dam o forma dreptunghiulara. Inainte sa ii dam o forma dreptunghiulara, trebuie sa lasam inghetata la temperatura...Citeste continuarea
Barcute cu fructe
Postat de: AlexandraOrdean in PrajituriSpalati bine fructele, curatati-le si feliati-le potrivit. Pregatiti budinca conform instructiuniilor de pe plic. Lasati-o la racit, amestecand din cand in cand. Bateti...Citeste continuarea
Budinca de zahar ars cu lapte...
Postat de: ela in DulciuriPunem intr-o cratita pe care o putem baga la cuptor,zaharul cu apa,la foc mic.Rotim continuu cratita pentru a nu se arde zaharul si pentru a a tapeta peretii cu zaharul ars.Avem grija sa nu...Citeste continuarea
Biscuiti aperitiv cu cimbru
Postat de: andaoana in Aperitive / GarnituriIn vasul robotului punem faina , sarea, cimbru, nucsoara si amestecam putin . Adaugam restul ingredientelor si pornim robotul ,lasam sa mearga pana cand avem o bila de aluat. Pe o folie...Citeste continuarea
Briose cu inima calda
Postat de: anuta in Prajituri1.Se amesteca si se cern faina, amidonul si bicarbonatul. Separat, in alt bol se amesteca ouale cu zaharul, cu laptele, uleiul si iaurtul. Acest amestec se toarna peste ingredientele uscate si se...Citeste continuarea
Bolul Abundentei cu naut in sos BBQ...
Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legumeSe amesteca toate ingredientele pentru sos si se pastreaza la frigider. Se amesteca nautul cu sosul BBQ, piperul Cayenne, pudra de usturoi si cea de ceapa si cimbrul. Se gateste intr-o...Citeste continuarea
Budinca de portocale cu foi de...
Postat de: sufletista in DulciuriFoile de placinta le rupuem in bucati si le lasam sa se usuce putin pana pregatim celelalte ingrediente. Mixam ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce se dizolva zaharul....Citeste continuarea
Biscuiti cu ciocolata
Postat de: CameliaComan in DulciuriMixăm untul cu zahărul până se omogenizează. Adăugăm oul și mixăm până se încorporează în aluat iar apoi adăugăm laptele, smântâna lichidă pentru...Citeste continuarea
Budinca aperitiv cu legume...
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriMai intai fierbem legumele mexicane, pentru 10 minute, direct congelate, in apa clocotita cu putina sare. Apoi le scurgem bine si le lasam sa se raceasca usor. Taiem sunca presata in cuburi...Citeste continuarea
Bulz "Taci si înghite"
Postat de: gicuta69 in Mancaruri cu carneDin apa, lapte, malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit. Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie carnatii taiati...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata
Postat de: sufletista in DulciuriIntr-un bol amestecam faina, zaharul, coaja de portocale, praful de copt. In alt bol mixam ouale cu un praf de sare, adaugam uleiul si laptele treptat. Incorporam amestecul de faaina si...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata si aroma de...
Postat de: mirela0911 in PrajituriFaina se amesteca cu praful de copt. Oul se bate bine cu un praf de sare si Green Sugar-ul. Se toarna uleiul si laptele si se omogenizeaza. Se adauga faina cu praful de copt si se amesteca...Citeste continuarea
Budinca cu branza si sos de capsuni
Postat de: Irina in DulciuriIntai am pus pastele la fiert cu un praf de sare si am pregatit compozitia pentru budinca: intr-un castron am amestecat branza cu zaharul, stafidele ouale si esenta de rom. Am uns vasele...Citeste continuarea
Bors de peste
Postat de: ianculubita in CiorbePestele portionat, spalat, pudrat cu putina sare, se lasa deoparte intr-un vas. Toate legumele curatate, spalate, taiate marunt sau radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mari, dupa cum...Citeste continuarea
Burgeri Vegani, cu sfecla
Postat de: AlexTeacher in Vegan / Raw veganTaie sfecla cuburi si pune-o in dispozitivul de tocat, impreuna cu orezul si fasolea kidney; Toaca ingredientele putin si pune-le intr-un bol incapator;...Citeste continuarea
Biscuiti cu ciocolata
Postat de: gaby_d in DulciuriUntul moale, la temperatura camerei, pune-l intr-un bol impreuna cu zaharul (cele 150 g) si galbenusurile. Mixeaza-le pana obtii un amestec pufos, omogen si cristalele de zahar sunt...Citeste continuarea
Briosa portugheza - Bolo Rei
Postat de: ctlina in DulciuriPuneti la marinat fructele uscate cu cele 3 linguri de rom. Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, 10 cl de apa calduta, o lingura de zahar si 4 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata si coacaze rosii
Postat de: Constelatialeu in DulciuriMai intai topim margarina impreuna cu ciocolata si-o lasam sa se raceasca cat timp frecam galbenusurile cu zaharul. Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare. Faina o amestecam cu...Citeste continuarea
Bulete din carne de pui
Postat de: Zamfira in Aperitive / GarnituriOmogenizăm carnea cu oul, ceapa tocată mărunt, cartoful crud ras şi stors de zeamă, cibru, sare şi piper, după gust. Formăm bulete iar în mijloc introducem o bucăţică de...Citeste continuarea
Briose cu ciocolata
Postat de: mihasara in DulciuriAmestecam faina cu zaharul si cu praful de copt. Intr-un bol amestecam laptele cu uleiul si cu oul si le rasturnam peste ingredientele uscate. Amestecam bine si...Citeste continuarea
Biscuiti cu ciocolata
Postat de: mihasara in DulciuriFrecam untul/margarina spuma. Adaugam restul...Citeste continuarea
Burger cu curcan
Postat de: raluca95 in CurcanDesi timpul de gatire e mai lung, asamblarea e foarte rapida. Incepem prin a pregati carnea pe care o punem intr-o tava cu o lingurita de vegeta de gaina, piper, jumatate de pahar de vin, jumatate...Citeste continuarea
Biscuiti rustici umpluti cu mere
Postat de: Ksenya in DulciuriSe face un aluat din faina proaspat cernuta, se adauga zaharul, zaharul vanilat si praful de copt, apoi oul bătut și la final untul rece taiat în bucăți mici. Se...Citeste continuarea
Briose cu visine
Postat de: cristinutanicolita in DulciuriOuăle le mixam cu un praf de sare și zaharul pana își dubleaza volumul. Adăugăm uleiul treptat, iaurtul, faina, praful de copt și coaja de portocala. Punem hârtia pt...Citeste continuarea
Biscuiti cu cacao
Postat de: andaoana in PrajituriIntr-un castron frecam untul impreuna cu praful de sare si cu zaharul pana cand obtinem o crema pufoasa si nu se simte zaharul. Adaugam ouale unul cate unul omogenizand dupa fiecare. Punem cacao,...Citeste continuarea
Budinca de gris cu caramel, reteta...
Postat de: Alepaty in PrajituriCum se prepara Budinca de gris cu caramel, reteta delicioasa pentru un desert senzational: Se fierbe in clocot laptele cu 10 linguri de zahar si coaja de lamaie. Se adauga grisul in...Citeste continuarea
Batoane de cocos -vegan
Postat de: andaoana in DulciuriUntul de cocos si cel de cacao se intareste in borcanelul in care se pastreaza , asa ca pentru a le putea folosi trebuie sa le incalzim . Punem borcanele intr-un vas cu apa calda ,le putem pune...Citeste continuarea
Budinca din ovaz cu miere si banane
Postat de: Satisfyyourcravings in Mancare copiiSe incalzeste laptele. Cand incepe sa fiarba, se reduce focul la mic, se adauga ovazul si sare si se lasa sa fiarba pana se ingroasa, 5-6 minute, amestecand frecvent. Se opreste focul, se...Citeste continuarea
Bostan copt aromat
Postat de: cristeena20 in Dulciuri- Bostanul se taie in felii nu groase, sa se patrunda mai usor la cuptor. Lasam coaja la baza. - Pregatim siropul din vin de porto in care punem miere si putina scortisoara pudra. - Ungem...Citeste continuarea
Briose cu banane
Postat de: mirela0911 in PrajituriFaina se amesteca cu bicarbonatul. Ouale se bat bine cu praful de sare si zaharul, pana ce acesta din urma se topeste. Laptele si uleiul se amesteca si se toarna in fir subtire peste oua. Se...Citeste continuarea
Biscuiti "les moques"
Postat de: comanligia in DulciuriSe pegatesc ingredientele si se cantaresc. Se pregateste mai intai crema frangipane: Cu mainile intr-un castron se inmoaie untul. Se pune 10 secunde pe aragaz fara se se topeasca prea tare....Citeste continuarea