A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pui cu mamaliguta

Postat de: botcrina in Pui

Curatam morcovul si ceapa, le spalam apoi le taiem cubulete. Spalam carnea si o taiem in doua sau in trei, depinde de marimea pulpelor. Incingem uleiul intr-o cratita, sotam legumele,...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca, ciocolata si...

Postat de: comanligia in Prajituri

La inceput separam albusurile de galbenusuri pe care le batem spuma cu putina sare, cu un mixer.Galbenusurile se freaca cu praful de copt intr-un bol separat. Peste albusurile spuma adaugam...Citeste continuarea

Pizza cu salam

Postat de: cristinutanicolita in Pizza

Aluat: Intr-un castron punem faina cernuta si o amestecam cu drojdia si sarea. Adaugam apa calduta treptat si omogenizam totul bine;la sfarsit adaugam uleiul si mai framantam 5 min. Acoperim...Citeste continuarea

Placinta cu mascarpone si ciocolata

Postat de: andaoana in Prajituri

Incepem prin a topi untul si il lasam la racit . Branza dulce impreuna cu mascarponele cu mierea si cu ouale le amestecam bine pana cand obtinem o compozitie omogena . Ciocolata o razuim sau...Citeste continuarea

Pasta de naut cu avocado si lipii

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Mod de preparare pasta de naut : Curatam avocado si il stropim foarte bine cu zeama de lamaie (zeama de la o jumate de lamaie), il punem intr-un blender . Adaugam boabele de naut , ceapa...Citeste continuarea

Placinta cu legume mexicane si ton

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Am citit pe pachetul de pesmet ca contine si drojdie, asa ca nu am adaugat in aluat decat putin praf de copt, asa cat sa ma asigur ca se va coace. Decongelam aluatul la temperatura camerei....Citeste continuarea

Pulpa de iepure de vanat in vin alb

Postat de: Sylvia in Iepure

Carnea de iepure de vanat are cu totul alta structura, culoare, fermitate decat iepurele de crescatorie, este o carne care trebuie tratata termic mult timp la foc mediu, mijotata pe indelete ca sa...Citeste continuarea

Pui umplut la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

        Pentru inceput se pregateşte puiul, se curata, se spala şi se scurge de apa. Dupa ce s-a scurs bine, se unge şi in interior şi in exterior cu...Citeste continuarea

Pariziene cu Mere si Gem de Prune

Postat de: Valyvalentyna in Dulciuri

Punem faina intr un castron si facem un cuib in mijloc in care punem sarea, zaharul si drojdia, peste care am pus si laptele cald, am facut o maia pe care am lasat-o 10 min sa creasca. Apoi am...Citeste continuarea

Poloneze si Colacei Polonezi

Postat de: Valyvalentyna in Dulciuri

Punem faina intr un vas mai mare si in mijlocul faini facem o gropita in care punem cubuletul de drojdie cu 2-3 linguri de lapte caldut si lasam 10 min, intre timp topim zaharul ramas in restul de...Citeste continuarea

Prajitura Sah cu nuca de cocos

Postat de: andaoana in Prajituri

Este foarte important sa folositi doua tavi de aceiasi dimensiune . Daca nu aveti doua tavi la fel atunci blaturile le faceti pe rand si se coc in aceiasi tava . Eu am folosit o tava de tort cu...Citeste continuarea

Placinta cu ciuperci

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Mai intai pregatim aluatul : se amesteca faina cu sarea intr-un bol incapator. Drojdia o amestecam cu zaharul intr-o canita pana se lichefiaza, apoi adaugam cateva linguri de apa si o turnam...Citeste continuarea

Pizza cu carne de vita, mazare si...

Postat de: katty in Pizza

Dizolvam drojdia in putina apa calduta impreuna cu sarea si zaharul.cernem faina intr-un castron ,facem o adancitura la mijloc in care turnam drojdia si uleiul de masline.Turnam cate putina apa...Citeste continuarea

Placinta cu carne si mozzarella

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Mai intai taiem ceapa si prazul marunt,il amestecam cu carnea tocata,punem sare si piper dupa gust si calim cca 10 min,cat sa se inmoaie ceapa,prazul si carnea sa-si schimbe culoarea. rasturnam...Citeste continuarea

Pulpe de pui dezosate cu cartofi si...

Postat de: Andra22 in Pui

Pentru inceput dezosam pulpele de pui apoi le condimentam bine si le bagam la frigider pana pregatim cartofii pe care dupa ce ii curatam ii taiem felii putin mai groase si ii condimentam si pe...Citeste continuarea

Pulpe de pui umplute

Postat de: gabitsa in Pui

Pulpele dezosate se bat un pic cu batatorul de carne . Orezul se pune la fiert iar cand este fiert se lasa la racit apoi se amesteca cu  kaizerul ,ardelul taiat cubulete, carnea tocata...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: Kathy in Dulciuri

Merele se spala, se curata, se dau pe razatoarea mare si se dau la foc potrivit impreuna cu zaharul si scortisoara. Dupa ce au fiert se lasa la racit. Intr-un vas mai mare se pun ingredientele...Citeste continuarea

Pulpa de porc coapta in foi de...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Pulpa de porc se spala si se zvanta . Usturoiul se curata si se taie jumatati. Pulpa se inteapa din loc in loc si se introduce cate o bucata de usturoi . Slaninuta se feliaza . Untura...Citeste continuarea

Penne integrale cu legume

Postat de: Oana in Penne

Intr-o oala incapatoare punem apa cu sare la fiert. Cand apa clocoteste rasturnam pastele si le lasam sa fiarba (9 min scria pe pachetul meu Barilla). Intre timp pregatim legumele. Taiem ceapa...Citeste continuarea

Pulpite de pui cu galuste bavareze...

Postat de: merisor67 in Pui

Spalam pulpele de pui, le scurgem bine si le condimentam cu sare, piper si boia de ardei.  Intr-o tigaie incapatoare punem untura si uleiul la incins si prajim pulpele, intorcandu-le pe...Citeste continuarea

Paine floare

Postat de: violeta30 in Piine

Se pune faina in castron (mai maricel), untul, uleiul si sarea. Amestecam drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi facem o gropita in faina si varsam amestecul cu drojdia. Amestecam cu o...Citeste continuarea

Pizza cu bacon si salam

Postat de: papabundetot in Pizza

Am inceput cu blatul,fiind cu drojdie trebuia lasat la dospit,asa ca intr-un castron am pus 4 cani de faina alba,sare,zahar,drojdia,uleiul,apa,oregano si cimbrisor uscate,am amestecat in prima...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt

Postat de: mon in Dulciuri

Punem intr-un vas iaurtul,zaharul,grisul, aromele si 8 oua batute si amestecam bine.Ungem o tava cu unt topit apoi punem 4 foi de placinte in asa fel incat sa acopere si marginile tavii . Ungem...Citeste continuarea

Prajitura inteligenta

Postat de: violeta30 in Dulciuri

Mai intai topim untul si fierbem laptele, apoi le lasam la racit. Se separa ouale. Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile cu zaharul si un praf de sare pana se topeste zaharul, iar apoi se...Citeste continuarea

Pizza cu de toate

Postat de: reisnaor_2006 in Pizza

Drojdia o dizolvam in 200 ml de apa si se toarna peste faina si se framanta cu celelalte ingrediente pana se obtine o coca omogena. Se lasa la dospit o jumatate de ora. Se intinde o foaie...Citeste continuarea

Prajitura in dungi

Postat de: mon in Dulciuri

Pentru  foi procedam asa: galbenusul ,zaharul si smantana le mixam bine apoi adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si macul macinat.Albusul il batem spuma apoi il incorporam in...Citeste continuarea

Pulpe de pui impachetate la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

Pulpele le punem intr-o cratita la fiert cu putina sare.Separat pana fierb pulpele pregatim cate 2 felii de bacon si una de cascaval ptr. fiecare pulpa.Ceapa o curatam si o taiem felii...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata si...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand zaharul mixand bine dupa fiecare pana ce acesta se topeste. Se adauga apa, apoi galbenusurile pe rand, mixand dupa...Citeste continuarea

Piure de mazare,morcov si sfecla...

Postat de: annemarry in Mancaruri cu carne

Se fierb bine legumele separat cu putina sare, apoi se fac piure la blender. Piureul de mazare se da apoi printr-o sita sa eliminam cojile. Ficatul se trage in unt pana se rumeneste putin si...Citeste continuarea

Prajitura cu ananas

Postat de: Bunica in Prajituri

Blatu: Ouale se spara galenusurile de albusuri. Albusurile se mixeaza cu zaharul ,pana stau pe teluri. Pune galbenusurile unu cate unu mixand continu. Scoate telurile si pune faina...Citeste continuarea

Pasta alla Portofino cu prosciutto

Postat de: mihaelar63 in Paste

Pastele se fierb in multa apa cu sare[ respectand timpul de fierbere indicat ],se scurg . Prosciutto se taie marunt si se caleste in tigaie de teflon . Partile  grase vor elibera...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce, lamaie...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Mixam frisca intr-un vas mare de mixer si o scoatem apoi intr-un bol. Tot in vasul de mixer punem branza dulce, smantana, laptele condensat, vanilia si amestecam bine pana se omogenizeaza toate...Citeste continuarea

Pulpă de miel gătită în vasul...

Postat de: panacris in Oaie

În primul rând, vasul roman se scufundă în apă rece, pentru cca. 30 de minute. În acest timp pulpa de miel, se înțeapă din loc în loc. De data asta nu am...Citeste continuarea

Prajitura cu mere, mure si afine

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Intr-un vas am mixat ouale cu zaharul pana devine amestec cremos, apoi am agaugat uleiul si esenta de rom. Bicarbonatul, praful de copt si faina le-am pus in compozitie amestecand cu lingura....Citeste continuarea

Paste Carbonara

Postat de: raisha in Spaghete

Intr-o tigaie se prajeste usor pastrama sau kaizerul. Separat intr-o craticioara batem ouale si adaugam smantana din belsug amestecand usor si incorporam si parmezanul. Aceasta compozitie o...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt si marmelada de...

Postat de: andreea91 in Dulciuri

Intr-un bol am batut spuma  ouale cu zaharul pana ce acesta si-a dublat volumul. Adaug iaurtul si mixez, uleiul treptat mixand mereu iar pe urma,  esenta, rasatura de portocalasi...Citeste continuarea

Pizza - asa cum o fac eu - home...

Postat de: carmen in Pizza

Trantesc fix 1 kila de faina in castron si fac o gaura in mijloc unde arunc cu dragoste 3 lingurite de zahar tos si faram un cub de drojdie de 50 grame Budafok. Habar nu am avut ca asa o cheama....Citeste continuarea

Prajitura cu Pere si Ciocolata...

Postat de: Ina75 in Prajituri

Pregatim un bol in care punem faina, zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul, scortisoara, praful de cacao si un varf de lingurita cu sare si amestecam bine toate ingredientele uscate. Taiem...Citeste continuarea

Piept de porc cu soric crocant

Postat de: simona72 in Porc

Se face o saramura din 2 linguri sare, 2 linguri zahar, 2 linguri marinata macelarului si apa cat sa treaca peste bucata de carne, aproximativ 1 litru. Se amesteca pana se dizolva sarea si...Citeste continuarea

Painici impletite, pufoase, cu lapte

Postat de: comanligia in Piine

Am facut maiaua,am amestecat drojdia cu lingurita de zahar si putin lapte si am frecat pana sa incorporat toata drojdia.Doamna Laura Laurentiu a folosit un alt procedeu si anume:a pus tot laptele...Citeste continuarea

Pulpa de curcan glazurata cu sos de...

Postat de: margo in Curcan

Carnea se fierbe aproximativ 30 min. in apa cu sare si 2 morcovi. Se scoate din apa, se codimenteaza bine cu sare si piper. Se unge cu miere, se pune intr-o cratita, se toarna vinul alb si se da...Citeste continuarea

Prajitura cu branza ricotta,frisca...

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Pentru ornat aveam nevoie de 250 g frisca pe care o amestecam cu 3 linguri de iaurt de fructe (mango,piersici,caise...) Mango se coace foarte bine daca il tineti doua zile inchis intr-o punga...Citeste continuarea

Pastrav cu Bacon (Reteta Video...

Postat de: Ina75 in Pastrav

Incalzim cuptorul. Aranjam 6 felii de bacon una langa alta, usor suprapuse. Punem deasupra baconului un pastrav. Condimentam pestele cu sare si piper macinat in interior si pe exterior....Citeste continuarea

Prajitura cu visine si migdale

Postat de: adellyna in Prajituri

Blat Tocam migdalele Separam ouale Batem albusurile spuma Intr-un vas adaugam zaharul, apa, pudra de cacao si lasam la foc mic pana devin un sirop. Lasam sa se raceasca si incorporam...Citeste continuarea

Paste cu spanac , legume si leurda

Postat de: mihaelar63 in Paste

Pastele se fierb in apa clocotita si sarata respectand instructiunile de pe pachet . Intr-o tigaie mare incapatoare se pune untul si legumele congelate . Se respecta timpul de preparare indicat...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de lamaie

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Prajitura asta merita din plin sa va faceti timp pentru ea! Intai de toate mi-am pregatit ingredientele pentru blat: Am separat ouale, am mixat albusurile intr-un bol cu un praf de sare, apoi...Citeste continuarea

Prăjitura Îngerilor / Angel Cake

Postat de: elucubratiiculinare in Dulciuri

Încingem cuptorul de 180 grade C. Ungem cu unt o formă rotundă cu gaură în mijloc și o tapetăm cu făină. Separăm ouăle. Albușul se separă mai bine de gălbenuș când...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si gem

Postat de: margo in Prajituri

Albusurile se separa de galbenusuri.Din galbenusuri,jumatate din cantitatea de zahar,ulei,samatana,faina,praf de copt,coaja de portocala se face un aluat potrivit de moale.Acesta se intinde intr-o...Citeste continuarea

Prajitura fara coacere cu nutella

Postat de: deea2686 in Dulciuri

Dam biscuitii,napolitanele si ciocolata pe razatoarea mica.Amestecam cu nucile sfarimate apoi lasam compozitia deoparte.Batem frisca apoi amestecam cu nutella.Intr-o tava rotunda cu peretii...Citeste continuarea

Paste colorate facute in...

Postat de: simona72 in Paste

Si de data asta sa nu credeti ca m-am obosit in a framanta aluatul. Masina de paine este foarte buna pentru a face paste...Am pus faina, sarea, ouale putin batute si colorantul din sfecla in...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]