A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort egiptean- pentru aniversarea...

Postat de: lili in Dulciuri

  Prima data facem foile ; batem albusurile spuma , adaugam zaharul si batem pana acesta se topeste. Amestecam faina cu alunele macinate si o adaugam la compozitia de albusuri. Punem...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: madi_marin in Torturi

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si zaharul. Galbenusurile le frecam cu ulei. Amestecam cele doua compozitii, punem cacaoa si...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Zaharul il punem pe foc sa se caramelizeza,dupa care turnam deodata apa calda ,aproape fiarta,lasam sa se racoreasca,amestecand din cand in cand pentru dizolvarea completa -se amesteca ...Citeste continuarea

Tort cheesecake cu zmeura

Postat de: cristinne in Torturi

Se face un blat crocant din biscuitii dati prin robot si untul topit. Se pune in interiorul formei de tort apasand. Se bag la cuptor 10 minute. Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra...Citeste continuarea

Tarta cu telemea si rosii

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri

Aluatul il decongelezi din vreme la temperatura camerei. Preincalzesti cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteci smantana cu ouale (foto 1), cu furculita zdrobesti branza si o adaugi in...Citeste continuarea

Tarta cu banane

Postat de: Furnicuti in Dulciuri

Din faina, unt si zahar framantam repede un aluat, adaugand putina apa rece, cat sa avem un aluat inchegat, care nu se lipeste de peretii vasului. Intindem aluatul cu sucitorul, pe o suprafata...Citeste continuarea

Tort de bezea cu fructe

Postat de: bitza in Torturi

Foi bezea: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul si se continuua mixarea pana ce acesta se topeste si obtinem o spuma densa si lucioasa. Se adauga...Citeste continuarea

Tort sah-Pentru o tripla...

Postat de: ionela2682 in Torturi

Blatul: -peste albusurile batute spuma adaugam zaharul,mixam pana se topeste complet -adaugam faina si omogenizam galbenusurile le frecam cu uleiul si le adaugam in compozitie...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: alice_ciobanu in Torturi

Tiramisu reţetă cu frisca Ciocolata o topiti pe baie de aburi. Frisca lichida se bate pana isi mentine forma. Mascarpone l-am frecat bine cu zaharul pudra si apoi l-am amestecat cu...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă adaptata

Postat de: Ina in Dulciuri

  Tiramisu reţetă adaptata Crema : Intr-un bol amestecam praful de crema de vanilie de la Dr. O'etker cu praful de frisca ,  laptele si zaharul. Mixam totul energic, pana obtinem...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie si bezea

Postat de: gaby_d in Prajituri

Se amesteca ingredientele uscate pentru crusta . Se adauga untul rece, cubulete. Se amesteca doua minute apoi se adauga putin cate putin apa rece , framantand intre timp cu mana,  pana...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa cu carne de porc

Postat de: ArianaBala in Porc

-taiem carnea in bucatele mici si o punem la prajit in ulei alaturi de cateii de usturoi taiati feliute, aprox. 5 min.; -dupa ce carnea se rumeneste frumos, o scoatem pe o farfurie si o tinem...Citeste continuarea

Tarta de vara cu crema de branza

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Incalzim cuptorul la 200C si tapetam cu hartie de copt o tava de tarta. Eu am vrut neaparat steluta! :P Blat: Amestecam sarea in faina, facem o gaura in mijloc si punem untul rece taiat...Citeste continuarea

Tortul bunicii

Postat de: Anamaria7 in Torturi

Incalzim cuptorul la 180C si tapetam o forma rotunda cu diametrul de cca 23cm. Blat: Mixam albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul si continuam pana devine ca bezeaua. Apoi...Citeste continuarea

Tort Scooby-Doo

Postat de: pusikmea in Torturi

Cu o zi inainte il facem pe Scoby-Doo. Topim ciocolata la cuptorul cu microunde sau la baine marine, o lasam putin sa se racoreasca, iar intre timp il desenam pe scoby-doo pe hartia de copt. Cu o...Citeste continuarea

Tarta cu zucchini

Postat de: adasev12 in Aperitive / Garnituri

Mai inatai am facut aluatul brise: am pus toate ingredientele foarte reci in robot si le-am amestecat bine, apoi am framatat putin aluatul pe masa. L-am pus in folie si-am dat la frigider o...Citeste continuarea

Tort stralucitor de visine

Postat de: Corina33 in Torturi

Se separa ouale si se bat albusurile cu un praf de sare. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pana se topeste, apoi se adauga si galbenusurile. Se cerne faina impreuna...Citeste continuarea

Tort pentru mama

Postat de: sufletista in Torturi

Ouale impreuna cu zaharul se bat bine,pana devin ca o crema. Se pun pe baie de abur pana cand crema se ingroasa. Frisca se bate bine Gelatina se pune la inmuiat  cu 3 linguri de suc de...Citeste continuarea

Tarte cu fructe si dulceata

Postat de: adasev12 in Prajituri

Am intins pasta pe masa putin mai subtire de cat era initial, apoi cu ajutorul formelor am taiat tartele si le-am asezat in formele unse si tapetate cu faina. Le-am presat putin, sa ia forma...Citeste continuarea

Tartă cu ton şi roşii

Postat de: alice_ciobanu in Ton

Aşadar din ingredientele pentru aluat faceţi o bilă pe care o daţi la rece pentru o oră, după care o întindeţi bine cu sucitorul şi o puneţi in tava specială, tapetată cu unt şi...Citeste continuarea

Tarator

Postat de: Furnicuti in Supe

Curatam si tocam castravetii cubulete destul de mici. Pregatim un mujdei din usturoiul zdrobit, ulei de masline, otet sau zeama de lamaie si sare. Intr-un bol incapator turnam iaurtul,...Citeste continuarea

Tort " Vara fructelor"

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Batem la mixer ouale, zaharul, vanilia 5-6 minute, adaugam apoi mascarpone si mai mixam 1 minut, la sfarsit faina si praful de copt. Pregatim o tava ( eu am facut in forma de tort cu inel...Citeste continuarea

Tarta cu caise si crema "frangipane"

Postat de: lili2010 in Prajituri

  Garnisiti o forma de tarta cu aluatul de foietaj si intepati din loc in loc cu o furculita.Dati la frigider pentru a prepara continuarea. Intr-un castron amestecati ingredientele...Citeste continuarea

Tarta cu piept de pui si branza

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Toata familia iubeste tartele astea. Calde sau reci, cu carne sau cu legume, pot constitui o cina simplu de preparat sau un mic dejun consistent alaturi de un pahar cu iaurt. Intr-un...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu pancetta si...

Postat de: adasev12 in Mancaruri cu carne

Ceapa am taiat-o marunt si ardeiul la fel si le-am calit putin in ulei de  masline... Am adaugat apoi pancetta cubulete si am mai lasat 5 minute sa se patrunda, apoi am adaugat ciupercile...Citeste continuarea

Tarta cu fructe si bezea

Postat de: rodicamaria in Prajituri

Din faina,unt,100g zahar,galbenusuri,praful de copt si 1/2 pachet zahar vanilat se face un aluat fraged,din care se intinde o foaie in tava unsa(se intinde cu mana,este putin sfaramicios). Se da...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie si gem de...

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

Blat: ouale se bat cu sare pana isi dubleaza volumul, se adauga zaharul si vanilia mixam pana devine o crema. Dupa care adaugam untul topit, laptele, faina cu praful de copt,nuca de cocos,...Citeste continuarea

Tort de aniversare

Postat de: diaconta in Torturi

Blatu l cu albusul oparit este foarte pufos si nu trebuie insiropat,de aceea mi s-a parut potrivit pentru o combinatie de crema fina si multe fructe. Se separa ouale.Albusurile se bat cu un...Citeste continuarea

Tarta perfecta;)

Postat de: Corina33 in Aperitive / Garnituri

Se amesteca bine ingredientele pentru aluat, se acopera si se da la frigider ptr o ora. Dovlecelul se feliaza si se sareaza. Rosiile se feliaza si ele. Branza se amesteca cu smantana, oul si...Citeste continuarea

Tort cu mousse de fructe de padure

Postat de: Irina in Torturi

Am inceput cu prepararea mousse-ului. Fructele si zaharul le-am pus intr-o cratita la foc moale si le-am lasat pana au inceput sa fiarba.  Gelatina inmuiata in cateva linguri de apa am...Citeste continuarea

Tarta cu ceapa si dovlecei

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, oul si apa si un varf de cutit de sare. Dupa ce am obtinut un aluat omogen si elastic dam la frigider pt cel putin 30 minute. Intre timp...Citeste continuarea

Tort cu mousse de piersici

Postat de: rodica_m in Torturi

Blat: Se separa ouale. Albusurie se bat spuma cuputina sare si cu zaharul. Galbenusurile se bat cu uleiul.Incorporam galbenusurile in spuma de albusuri si amestecam usor de jos in sus....Citeste continuarea

Tort de inghetata in doua...

Postat de: bitza in Dulciuri

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul. Se incorporeaza si galbenusul. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se cern peste...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: mimmi in Mancaruri de legume

Calim ceapa tocata marunt in putin ulei, dupa care adaugam ciupercile curate si taiate. Le calim pana se inmoaie ciupercile, adaugam apa, condimente dupa gust si lasam sa fiarba. Dupa ce s-au...Citeste continuarea

Tort de post

Postat de: sufletista in Dulciuri

Blat -se amesteca toate ingredientele bine se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune jumatate din compozitie,se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea repetam si cu compozitia...Citeste continuarea

Ton sicilian

Postat de: ANCA in Ton

Intr-o tigaie mare, se pun la inabusit ceapa si usturoiul in ulei de masline, la foc mediu, pana se inmoaie ceapa. Se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, vinul si ardeiul iute tocat. Cand...Citeste continuarea

Tochitura din Bihor

Postat de: Sidy in Mancaruri cu carne

Carnea de porc se taie bucatele. Ficateii se curata si se taie in doua Carnatul prajit se taie felii. Usturoiul se curata si se piseaza. Intr-o cratita topim untura, adaugam uleiul si...Citeste continuarea

Tocanita de iepure vânat

Postat de: Julie in Mancaruri cu carne

Carnea se desprinde de pe oase si se taie in bucati mai mici. Se amesteca vinul cu apa, se adauga usturoiul, boabele de piper, foaia de dafin maruntita, ceapa taiata in patru si bucatile de...Citeste continuarea

Tarta cu visine si crema frangipane

Postat de: Julie in Prajituri

Migdalele se coc usor in cuptor, apoi se rasnesc sub forma de pudra. Se amesteca bine untul cu zaharul si pudra de migdale. Se adauga apoi oul si se omogenizeaza. Crema se lasa la frigider timp de...Citeste continuarea

Tarta cu rubarba

Postat de: Julie in Prajituri

Aluat: Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si untul, se adauga faina si apoi laptele. Aluatul obtinut se pune in folie alimentara si se las ala rece pentru 30 minute. Umplutura:...Citeste continuarea

Tarta cu dude negre

Postat de: Julie in Prajituri

Blat: Se mixeaza untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga faina si se framanta pana aluatul seamana cu niste firimituri mai mari. Se adauga apoi, laptele. Aluatul se strange usor cu...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si ardei copti

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Blatul : Amestecam toate ingredientele intr-un castron, pana obtinem un aluat ca o plastelina, pe care il imbracam in folie de plastic si dam la frigider 30 minute.(eu am avut deja facut...Citeste continuarea

Tarta cu branza si zmeura

Postat de: pusikmea in Prajituri

Batem ouale cu un praf de sare panan isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, uleiul, faina, praful de copt, zaharul vanilat si omogenizam bine compozitia. turnam compozitia...Citeste continuarea

Tort de ciocolata pt toti bucatarasii

Postat de: mihaelab in Torturi

Separam albusurile si le batem spuma,apoi punem putin cate putin zaharul mixand bine. Cand zaharul s-a topit putem pune galbenusurile amestecate cu uleiul, mixam in continuare. Faina o amestecam...Citeste continuarea

Taitei de casa

Postat de: mihaelab in Paste

Punem galbenusele intr-un castronel,sarea si faina cat cuprinde.Amestecam totul pana devine un aluat nelipicios. Aluatul il luam si-l intindem pe masa de lucru punand faina pe masa,intindem...Citeste continuarea

Tocana de hribi

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Am calit ceapa in ulei. Am pus o lingura cu boia si am adaugat hribii curatati,spalati si taiati. Am condimentat cu sare si piper si am lasat sa fiarba in sucul lasat de ciuperci. Dupa 30...Citeste continuarea

Tarta cu cirese si cacao

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Prajituri

Ciresele le speli si le lasi zvantat mai intai intr-o sita, apoi pe servete de hartie; le golesti de samburi (foto 1). Intr-un bol cerni faina, cacaoa si adaugi jumatate din cantitatea de...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci champignon

Postat de: mirela0911 in Mancaruri de legume

Se curata si se spala ciupercile. Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune la calit in ulei si pasta de ardei. Dupa ce s-a inmuiat putin ceapa, se adauga ciupercile taiate feliute. Se lasa 5...Citeste continuarea

Tort Bianca

Postat de: adasev12 in Torturi

Am facut un blat de tort obisnuit, am impartit compozitia in doua,  iar intr-o parte am adaugat si nessquick, pt iesi maro. Am turnat in tava tapetata cu unt si faina cate doua linguri...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza

Postat de: sufletista in Torturi

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt Se separa albusurile de galbenus. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa ca...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]