A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort racoros cu fructe de padure

Postat de: lacrimioara in Torturi

Fructele de padure le punem la  foc cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul. Punem  gelatina la hidratat, luam fructele de pe foc si lasam un minut dupa care punem gelatina...Citeste continuarea

Tortellini cu legume si carne de vita

Postat de: ellamaria in Tortellini

Am tocat ciupercile, ardeiul ,ceapa usturoiul si carnea, marunt de tot. Apoi am pus in tigaie putin ulei si le-am pus la rumenit. Intre timp am fiert  tortellini ,am stins focul si le-am...Citeste continuarea

Tocanita de pipote si inimi de pui

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Spalam pipotele si inimile  cu apa calduta,daca sunt prea mari le mai taiem in functie de preferinte. Morcovul il dam pe razatoarea mica si usturoiul il taiem fin(eu am pus 2 bucatele)in...Citeste continuarea

Tarta cu ananas si mere

Postat de: ellamaria in Prajituri

Se sparg oualele, se amesteca cu laptele , zahărul, uleiul, faina  cat cuprinde pana se omogenizeaza. Se toarna dupa aceea intr-o tava, se pun fructele deasupra si se baga la cuptor ...Citeste continuarea

Tort Ganache-Tortul Andreei.

Postat de: ionela2682 in Torturi

Blatul identic ca mod de preparare si ingrediente ca si cel de la http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-ciocolata-27538.html Blatul: -peste albusurile batute spuma adaugam zaharul,mixam...Citeste continuarea

Tarta cu lamaita si kiwi

Postat de: adasev12 in Prajituri

Se amesteca faina cu praful de copt, zaharul si sarea , se adauga oul si untul si se framanta  pana devine un aluat omogen. Se unge forma de tarta  cu unt si se  tapeteaza cu...Citeste continuarea

Tortellini cu prosciutto crudo si...

Postat de: adasev12 in Tortellini

Tortellini se fierb in apa sarata, bine, conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp se pregateste sosul : ceapa se taie marunt si se inmoaie in ulei , nu se prajeste doar se inmoaie...Citeste continuarea

Trandafiri din foietaj

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Aluatul se taie in fasii lungi si inguste de 3-4 cm. Se ung fasiile cu ou batut cu sare si piper, se aseaza la rand, jumatati de felii de parizer si se ruleaza dand forma trandafirilor. Se aseaza...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: mitinita in Prajituri

  Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate (faina,bicarbonatul de sodiu,sarea si condimentele). In alt bol se amesteca untul cu zaharul,apoi se adauga mierea si mai apoi ouale....Citeste continuarea

Tocanita de pui exotica

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Carnea de pui condimentata o proportionam si o calim putin,o scoatem si o lasam deoparte.In uleiul care am calit carnea adaugam ceapa si o calim bine,adaugam pasta de...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata

Postat de: ionela2682 in Torturi

Blatul: -peste albusurile batute spuma adaugam zaharul,mixam pana se topeste complet -adaugam faina si omogenizam -galbenusurile le frecam cu uleiul si le adaugam in compozitie...Citeste continuarea

Tort ciocolatos

Postat de: aziz in Torturi

Este cel mai simplu cu putinta de preparat si anume intr-un castron se amesteca bine ingredientele uscate iar in alt castron ingedientele lichide.Apoi adaugam ingredientele lichide peste cele...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ciuperci

Postat de: diaconta in Paste

Pastele se fierb in apa cu putina sare cateva minute. Apoi se strecoara si se pun sub un jet de apa calda. Ciupercile se taie felii si se prajesc cu putin ulei.Se pune sare si piper.Le lasam...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, aromata

Postat de: panacris in Prajituri

Tiramisu reţetă originală, aromata Se amestecă într-un vas gălbenuşurile cu zahărul. Se adaugă apoi brânza dulce (mascarpone) şi albuşurile bătute spumă şi se amestecă...Citeste continuarea

Tort cu crema dubla de ciocolata

Postat de: postavaru in Torturi

Blat: Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o spuma lucioasa. Mixam galbenusurile cu uleiul si vanilia apoi le adaugam peste albusuri....Citeste continuarea

Tiramisu reţetă adaptata

Postat de: Maria68 in Dulciuri

Tiramisu reţetă adaptata Se bat 5 galbenusuri cu 50 g zahar pudra. Se amesteca branza de vaci cu mascarponele, dupa care le adaugam impreuna cu 4 cl lichior de migdale, la galbenusurile...Citeste continuarea

Tort ciocolatos cu zmeura..

Postat de: lilik in Torturi

Pregatim prima data blatul: separam ouale si batem albusurile cu zaharul si praful de sare ca pt bezele,apoi adaugam galbenusurile frecate cu ulei si la sfarsit faina si cacao. Compozitia...Citeste continuarea

Trunchi de copac

Postat de: sufletista in Prajituri

CREMA -toate ingredientele in afara de ciocolata si zeama de portocala, le punem intr-un vas si le punem pe foc, sa fiarba la foc mic, cca 10 minute. Luam vasul de pe foc si adaugam ciocolata,...Citeste continuarea

Trunchi de copac

Postat de: ianculubita in Prajituri

Galbenusurile frecate cu zahar pana-si dubleaza volumul, adaugi zaharul vanilat razatura de la citrice, untul si amesteci totul pana devine o crema consistenta; Adaugi faina amestecata cu amidon,...Citeste continuarea

Tort "Printesa Deea"

Postat de: alice_ciobanu in Torturi

Astfel ca de cu seara, dupa ce am adormit pe Miruna , am trecut repejor la platane (cratiti, oale, mixer) si am facut blatul de pandispan. Simplu cat ai zice "peste"... sau hapciu!...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si fructe de padure

Postat de: alldaycooking in Torturi

Ciocolata neagra si ciocolata cu lapte le-am rupt bucatele si le-am pus impreuna cu laptele si untul la topit in cuptorul cu microunde (2 minute la putere maxima). Am omogenizat crema de...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Criss in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Galbenusurile se amesteca cu zaharul, pe baie de aburi pana se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca in frigider. Mascarpone se bate cu mixerul si se adauga...Citeste continuarea

Tortellini cu carne si parmigiano...

Postat de: comanligia in Tortellini

Tortellini se fierb 5-7 minute in 3l de apa. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, apoi se pune o portie in farfurie, se adauga putina crema room lichida si se presara parmigiano reggiano rasa. Se...Citeste continuarea

Tort Diplomat, cu multa dragoste...

Postat de: ela in Torturi

Punem fructele la scurs intr-o sita,dupa ce le-am taiat cubulete. Batem frisca cu intaritorul de frisca si zaharul pudra,apoi adaugam esenta de vanilie si iaurtul si mai mixam putin....Citeste continuarea

Tarta cu tofee si banane

Postat de: Oana in Torturi

Pentru blat, se sfarama biscuitii la robot pana se obtine un pesmet fin, apoi se amesteca cu zaharul, untul si ciocolata topite. Se pune mixul intr-o forma de tort detasabila si se preseaza bine...Citeste continuarea

Tocanita cu amestec mexican

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Curatam ceapa si o tocam marunt. Morcovul il radem de coaja,il spalam si il taiem cubulete. Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem felii mai groase,pe lung. Rosia o curatam de...Citeste continuarea

Tort Ying si Yang

Postat de: cristinne in Torturi

Blat: se separa ouale. Se bat albusurile spuma cu zaharul; Se adauga cate un galbenus pe rand mixand in continuare; se adauga un praf de sare si la final si plicul de Creme-ole impreuna cu...Citeste continuarea

Tort Somloi

Postat de: LUK in Torturi

Blat cu vanilie: Amestecam faina cu praful de copt.Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma cu un praf de sare si apa rece.Dupa ce sunt tari adaugam treptat zaharul  si...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: brunetica in Dulciuri

  Tiramisu reţetă originală Separam albusurile de galbenusuri, galbenusurile le batem spuma cu mixerul si adaugam 5 linguri de zahar, 2 linguri de coniac , mascarponele si o...Citeste continuarea

Tortellini de casa cu varza si sos...

Postat de: Brindusa in Mancaruri de post

Mai intai se pregateste coca de paste, Se framanta faina cu apa, pana ce se formeaza o coca satinata si elastica. Daca coca e prea uscata, adauga putina apa. Acopera coca cu o folie de plastic...Citeste continuarea

Tarta de carne si bucati de pui!

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Ceapa verde se curata si se taie marunt si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se lasa cca. 10 minute la foc mediu. Se ia de pe foc, se adauga fasiile de pui, ouale si...Citeste continuarea

Trunchi Grenadier cu legume!

Postat de: panacris in Peste

Pestele se lasa la dezghetat, se "maseaza" cu ulei de masline, sare si piper si se pune la prajit in tigaia minune "Doubleta" pentru cca. 10 minute. Intre timp se curata ceapa,...Citeste continuarea

Tort cu o fetita rugandu-se

Postat de: cec in Torturi

intr-un bol am amestecat faina, amidonul, cacaua si praful de copt intr-un alt bol am batut albusurile cu un praf de sare am adaugat 50g zahar si am batut spuma in alt lighean am frecat...Citeste continuarea

Tort de nuci

Postat de: rodicamaria in Torturi

Blat : albusurile se bat bine, apoi putin cate putin se adauga 250 g zahar si apoi 250 g nuci macinate. Se da la copt in tava unsa cu unt si tapetata cu faina (pana se coace ar fi bine sa o...Citeste continuarea

Tort masinuta

Postat de: Silvioara in Torturi

Blatul se prepara ca la pandispan. Se bat spuma tare albusurile, se adauga treptat zaharul si se bate in continuare. Galbenusurile se presara cu un praf de sare si se amesteca usor cu uleiul si...Citeste continuarea

Tort Amandina

Postat de: Julie in Torturi

Blat: (diametru tava - 29 cm) Se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apa, uleiul, esenta, iar la final, faina amestecata cu praful de copt si cacaoa. Aluatul obtinut se...Citeste continuarea

Tort de clatite (2)

Postat de: sufletista in Dulciuri

Facem clatitele dupa reteta proprie, le lasam sa se raceasca bine Galbenusurile le mixam cu zaharul pana devin cremoase, adaugam laptele, faina si punem pe foc pana se ingroasa. Cand a inceput...Citeste continuarea

Trandafiri aromati cu nuca

Postat de: adasev12 in Dulciuri

Mai intai se incalzeste putin laptele si se dizolva in el drojdia si apoi cele 4 linguri de zahar. Intr-un vas  inalt se cerne faina si se face in mijloc o gaurica, unde se toarna maiaua. Se...Citeste continuarea

Tort cu crema caramel

Postat de: LUK in Torturi

Separati albusurile de galbenusuri.Topiti ciocolata impreuna cu untul si laptele la foc mic.Luati de pe foc si amestecati-o cu cacao.Cand s-a mai racit putin amestecati-o cu galbenusurile....Citeste continuarea

Tort de mandarine pentru Andreea

Postat de: corina241 in Torturi

Pregatim blaturile in acelasi fel pentru fiecare:blatul de rulada,blatul alb si cel de cacao,astfel: Separam albusurile si le batem spuma tare,adaugam zaharul treptat mixand pana obtinem o...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza (2)

Postat de: sufletista in Torturi

Blatul -albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam galbenusurile si zaharul si mixam pana devine ca o crema. Adaugam faina (care o cernem) praful de copt si esenta de rom. Amestecam...Citeste continuarea

Tort masinuta

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul in ploaie, apoi galbenusurile unul cate unul, faina si omogenizam compozitia.Turnam...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si lapte condensat

Postat de: postavaru in Torturi

Blat: Mixam bine galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie pana se albesc. Separat amestecam faina, praful de copt, cacaoa si grisul macinat apoi le incorporam in crema de galbenusuri....Citeste continuarea

Tort de post

Postat de: alieli in Torturi

Blaturi: se pune faina, zaharul, praful de copt, cacao, zahar vanilinat apoi se adauga apa si uleiul si se omeogenizeaza compozitia. La final se pune nuca, iar pentru blatul 2 gemul. Blatul 1...Citeste continuarea

Toba la sticla

Postat de: ianculubita in Mezel de casa

Toate ingredientele spalate bine, capul taiat, le pun in oale separate pentru ca sunt multe si trebuie sa fiarba lejer; in fiecare oala pun cate o mana de sare, 4-5 frunze de dafin, 3 linguri de...Citeste continuarea

Tort cu nuci, ciocolata si caramel

Postat de: bitza in Torturi

Blat negru: Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga untul topit si laptele. Faina, nuca, cacaua si praful de copt se amesteca si se adauga in compozitia...Citeste continuarea

Taitei cu varza

Postat de: lia in Mancaruri de post

Punem taiteii la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care ii lasam la scurs. Varza o taiem fideluta. Punem uleiul intr-o tigaie incapatoare si cand este incins, adaugam varza....Citeste continuarea

Tarta aperitiv cu sunca si ardei

Postat de: miremirc in Aperitive / Garnituri

  Amestecam intr-un castron faina cu drojdia uscata, cu sarea si piperul, apoi adaugam ardeiul , sunca si cascavalul taiate bucatele mici, untul topit, smantana si oul si omogenizam...Citeste continuarea

Tarta cu ton si mozzarella

Postat de: miremirc in Aperitive / Garnituri

 Pe masa de lucru presaram faina; aluatul de foietaj il lasam la dezghetat, apoi il intindem pe masa cu faina si decupam cu 2 inele de inox (d= 6 cm si d= 8 cm) cosulete ca in imaginea din...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci Pleurotus cu...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

Vanata si ceapa se curata si se taie cuburi .  O rosie  se spala si se taie marunt . Pleurotusul se taie fideluta . In uleiul incins se caleste usor ceapa , vanata , pleurotisul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]