Tort racoros cu fructe de padure
Postat de: lacrimioara in TorturiFructele de padure le punem la foc cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul. Punem gelatina la hidratat, luam fructele de pe foc si lasam un minut dupa care punem gelatina...Citeste continuarea
Tortellini cu legume si carne de vita
Postat de: ellamaria in TortelliniAm tocat ciupercile, ardeiul ,ceapa usturoiul si carnea, marunt de tot. Apoi am pus in tigaie putin ulei si le-am pus la rumenit. Intre timp am fiert tortellini ,am stins focul si le-am...Citeste continuarea
Tocanita de pipote si inimi de pui
Postat de: gurita_ta2005 in PuiSpalam pipotele si inimile cu apa calduta,daca sunt prea mari le mai taiem in functie de preferinte. Morcovul il dam pe razatoarea mica si usturoiul il taiem fin(eu am pus 2 bucatele)in...Citeste continuarea
Tarta cu ananas si mere
Postat de: ellamaria in PrajituriSe sparg oualele, se amesteca cu laptele , zahărul, uleiul, faina cat cuprinde pana se omogenizeaza. Se toarna dupa aceea intr-o tava, se pun fructele deasupra si se baga la cuptor ...Citeste continuarea
Tort Ganache-Tortul Andreei.
Postat de: ionela2682 in TorturiBlatul identic ca mod de preparare si ingrediente ca si cel de la http://www.bucataras.ro/retete/tort-cu-ciocolata-27538.html Blatul: -peste albusurile batute spuma adaugam zaharul,mixam...Citeste continuarea
Tarta cu lamaita si kiwi
Postat de: adasev12 in PrajituriSe amesteca faina cu praful de copt, zaharul si sarea , se adauga oul si untul si se framanta pana devine un aluat omogen. Se unge forma de tarta cu unt si se tapeteaza cu...Citeste continuarea
Tortellini cu prosciutto crudo si...
Postat de: adasev12 in TortelliniTortellini se fierb in apa sarata, bine, conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp se pregateste sosul : ceapa se taie marunt si se inmoaie in ulei , nu se prajeste doar se inmoaie...Citeste continuarea
Trandafiri din foietaj
Postat de: Julie in Aperitive / GarnituriAluatul se taie in fasii lungi si inguste de 3-4 cm. Se ung fasiile cu ou batut cu sare si piper, se aseaza la rand, jumatati de felii de parizer si se ruleaza dand forma trandafirilor. Se aseaza...Citeste continuarea
Turta dulce
Postat de: mitinita in PrajituriIntr-un bol se amesteca ingredientele uscate (faina,bicarbonatul de sodiu,sarea si condimentele). In alt bol se amesteca untul cu zaharul,apoi se adauga mierea si mai apoi ouale....Citeste continuarea
Tocanita de pui exotica
Postat de: sufletista in Mancaruri cu carneCarnea de pui condimentata o proportionam si o calim putin,o scoatem si o lasam deoparte.In uleiul care am calit carnea adaugam ceapa si o calim bine,adaugam pasta de...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata
Postat de: ionela2682 in TorturiBlatul: -peste albusurile batute spuma adaugam zaharul,mixam pana se topeste complet -adaugam faina si omogenizam -galbenusurile le frecam cu uleiul si le adaugam in compozitie...Citeste continuarea
Tort ciocolatos
Postat de: aziz in TorturiEste cel mai simplu cu putinta de preparat si anume intr-un castron se amesteca bine ingredientele uscate iar in alt castron ingedientele lichide.Apoi adaugam ingredientele lichide peste cele...Citeste continuarea
Tagliatelle cu ciuperci
Postat de: diaconta in PastePastele se fierb in apa cu putina sare cateva minute. Apoi se strecoara si se pun sub un jet de apa calda. Ciupercile se taie felii si se prajesc cu putin ulei.Se pune sare si piper.Le lasam...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală, aromata
Postat de: panacris in PrajituriTiramisu reţetă originală, aromata Se amestecă într-un vas gălbenuşurile cu zahărul. Se adaugă apoi brânza dulce (mascarpone) şi albuşurile bătute spumă şi se amestecă...Citeste continuarea
Tort cu crema dubla de ciocolata
Postat de: postavaru in TorturiBlat: Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam pana obtinem o spuma lucioasa. Mixam galbenusurile cu uleiul si vanilia apoi le adaugam peste albusuri....Citeste continuarea
Tiramisu reţetă adaptata
Postat de: Maria68 in DulciuriTiramisu reţetă adaptata Se bat 5 galbenusuri cu 50 g zahar pudra. Se amesteca branza de vaci cu mascarponele, dupa care le adaugam impreuna cu 4 cl lichior de migdale, la galbenusurile...Citeste continuarea
Tort ciocolatos cu zmeura..
Postat de: lilik in TorturiPregatim prima data blatul: separam ouale si batem albusurile cu zaharul si praful de sare ca pt bezele,apoi adaugam galbenusurile frecate cu ulei si la sfarsit faina si cacao. Compozitia...Citeste continuarea
Trunchi de copac
Postat de: sufletista in PrajituriCREMA -toate ingredientele in afara de ciocolata si zeama de portocala, le punem intr-un vas si le punem pe foc, sa fiarba la foc mic, cca 10 minute. Luam vasul de pe foc si adaugam ciocolata,...Citeste continuarea
Trunchi de copac
Postat de: ianculubita in PrajituriGalbenusurile frecate cu zahar pana-si dubleaza volumul, adaugi zaharul vanilat razatura de la citrice, untul si amesteci totul pana devine o crema consistenta; Adaugi faina amestecata cu amidon,...Citeste continuarea
Tort "Printesa Deea"
Postat de: alice_ciobanu in TorturiAstfel ca de cu seara, dupa ce am adormit pe Miruna , am trecut repejor la platane (cratiti, oale, mixer) si am facut blatul de pandispan. Simplu cat ai zice "peste"... sau hapciu!...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata si fructe de padure
Postat de: alldaycooking in TorturiCiocolata neagra si ciocolata cu lapte le-am rupt bucatele si le-am pus impreuna cu laptele si untul la topit in cuptorul cu microunde (2 minute la putere maxima). Am omogenizat crema de...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: Criss in PrajituriTiramisu reţetă originală Galbenusurile se amesteca cu zaharul, pe baie de aburi pana se topeste zaharul. Se lasa sa se raceasca in frigider. Mascarpone se bate cu mixerul si se adauga...Citeste continuarea
Tortellini cu carne si parmigiano...
Postat de: comanligia in TortelliniTortellini se fierb 5-7 minute in 3l de apa. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, apoi se pune o portie in farfurie, se adauga putina crema room lichida si se presara parmigiano reggiano rasa. Se...Citeste continuarea
Tort Diplomat, cu multa dragoste...
Postat de: ela in TorturiPunem fructele la scurs intr-o sita,dupa ce le-am taiat cubulete. Batem frisca cu intaritorul de frisca si zaharul pudra,apoi adaugam esenta de vanilie si iaurtul si mai mixam putin....Citeste continuarea
Tarta cu tofee si banane
Postat de: Oana in TorturiPentru blat, se sfarama biscuitii la robot pana se obtine un pesmet fin, apoi se amesteca cu zaharul, untul si ciocolata topite. Se pune mixul intr-o forma de tort detasabila si se preseaza bine...Citeste continuarea
Tocanita cu amestec mexican
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de postCuratam ceapa si o tocam marunt. Morcovul il radem de coaja,il spalam si il taiem cubulete. Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem felii mai groase,pe lung. Rosia o curatam de...Citeste continuarea
Tort Ying si Yang
Postat de: cristinne in TorturiBlat: se separa ouale. Se bat albusurile spuma cu zaharul; Se adauga cate un galbenus pe rand mixand in continuare; se adauga un praf de sare si la final si plicul de Creme-ole impreuna cu...Citeste continuarea
Tort Somloi
Postat de: LUK in TorturiBlat cu vanilie: Amestecam faina cu praful de copt.Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma cu un praf de sare si apa rece.Dupa ce sunt tari adaugam treptat zaharul si...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: brunetica in DulciuriTiramisu reţetă originală Separam albusurile de galbenusuri, galbenusurile le batem spuma cu mixerul si adaugam 5 linguri de zahar, 2 linguri de coniac , mascarponele si o...Citeste continuarea
Tortellini de casa cu varza si sos...
Postat de: Brindusa in Mancaruri de postMai intai se pregateste coca de paste, Se framanta faina cu apa, pana ce se formeaza o coca satinata si elastica. Daca coca e prea uscata, adauga putina apa. Acopera coca cu o folie de plastic...Citeste continuarea
Tarta de carne si bucati de pui!
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriCeapa verde se curata si se taie marunt si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se lasa cca. 10 minute la foc mediu. Se ia de pe foc, se adauga fasiile de pui, ouale si...Citeste continuarea
Trunchi Grenadier cu legume!
Postat de: panacris in PestePestele se lasa la dezghetat, se "maseaza" cu ulei de masline, sare si piper si se pune la prajit in tigaia minune "Doubleta" pentru cca. 10 minute. Intre timp se curata ceapa,...Citeste continuarea
Tort cu o fetita rugandu-se
Postat de: cec in Torturiintr-un bol am amestecat faina, amidonul, cacaua si praful de copt intr-un alt bol am batut albusurile cu un praf de sare am adaugat 50g zahar si am batut spuma in alt lighean am frecat...Citeste continuarea
Tort de nuci
Postat de: rodicamaria in TorturiBlat : albusurile se bat bine, apoi putin cate putin se adauga 250 g zahar si apoi 250 g nuci macinate. Se da la copt in tava unsa cu unt si tapetata cu faina (pana se coace ar fi bine sa o...Citeste continuarea
Tort masinuta
Postat de: Silvioara in TorturiBlatul se prepara ca la pandispan. Se bat spuma tare albusurile, se adauga treptat zaharul si se bate in continuare. Galbenusurile se presara cu un praf de sare si se amesteca usor cu uleiul si...Citeste continuarea
Tort Amandina
Postat de: Julie in TorturiBlat: (diametru tava - 29 cm) Se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apa, uleiul, esenta, iar la final, faina amestecata cu praful de copt si cacaoa. Aluatul obtinut se...Citeste continuarea
Tort de clatite (2)
Postat de: sufletista in DulciuriFacem clatitele dupa reteta proprie, le lasam sa se raceasca bine Galbenusurile le mixam cu zaharul pana devin cremoase, adaugam laptele, faina si punem pe foc pana se ingroasa. Cand a inceput...Citeste continuarea
Trandafiri aromati cu nuca
Postat de: adasev12 in DulciuriMai intai se incalzeste putin laptele si se dizolva in el drojdia si apoi cele 4 linguri de zahar. Intr-un vas inalt se cerne faina si se face in mijloc o gaurica, unde se toarna maiaua. Se...Citeste continuarea
Tort cu crema caramel
Postat de: LUK in TorturiSeparati albusurile de galbenusuri.Topiti ciocolata impreuna cu untul si laptele la foc mic.Luati de pe foc si amestecati-o cu cacao.Cand s-a mai racit putin amestecati-o cu galbenusurile....Citeste continuarea
Tort de mandarine pentru Andreea
Postat de: corina241 in TorturiPregatim blaturile in acelasi fel pentru fiecare:blatul de rulada,blatul alb si cel de cacao,astfel: Separam albusurile si le batem spuma tare,adaugam zaharul treptat mixand pana obtinem o...Citeste continuarea
Tort cu crema de branza (2)
Postat de: sufletista in TorturiBlatul -albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam galbenusurile si zaharul si mixam pana devine ca o crema. Adaugam faina (care o cernem) praful de copt si esenta de rom. Amestecam...Citeste continuarea
Tort masinuta
Postat de: pusikmea in TorturiSeparam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul in ploaie, apoi galbenusurile unul cate unul, faina si omogenizam compozitia.Turnam...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata si lapte condensat
Postat de: postavaru in TorturiBlat: Mixam bine galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie pana se albesc. Separat amestecam faina, praful de copt, cacaoa si grisul macinat apoi le incorporam in crema de galbenusuri....Citeste continuarea
Tort de post
Postat de: alieli in TorturiBlaturi: se pune faina, zaharul, praful de copt, cacao, zahar vanilinat apoi se adauga apa si uleiul si se omeogenizeaza compozitia. La final se pune nuca, iar pentru blatul 2 gemul. Blatul 1...Citeste continuarea
Toba la sticla
Postat de: ianculubita in Mezel de casaToate ingredientele spalate bine, capul taiat, le pun in oale separate pentru ca sunt multe si trebuie sa fiarba lejer; in fiecare oala pun cate o mana de sare, 4-5 frunze de dafin, 3 linguri de...Citeste continuarea
Tort cu nuci, ciocolata si caramel
Postat de: bitza in TorturiBlat negru: Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga untul topit si laptele. Faina, nuca, cacaua si praful de copt se amesteca si se adauga in compozitia...Citeste continuarea
Taitei cu varza
Postat de: lia in Mancaruri de postPunem taiteii la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care ii lasam la scurs. Varza o taiem fideluta. Punem uleiul intr-o tigaie incapatoare si cand este incins, adaugam varza....Citeste continuarea
Tarta aperitiv cu sunca si ardei
Postat de: miremirc in Aperitive / GarnituriAmestecam intr-un castron faina cu drojdia uscata, cu sarea si piperul, apoi adaugam ardeiul , sunca si cascavalul taiate bucatele mici, untul topit, smantana si oul si omogenizam...Citeste continuarea
Tarta cu ton si mozzarella
Postat de: miremirc in Aperitive / GarnituriPe masa de lucru presaram faina; aluatul de foietaj il lasam la dezghetat, apoi il intindem pe masa cu faina si decupam cu 2 inele de inox (d= 6 cm si d= 8 cm) cosulete ca in imaginea din...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci Pleurotus cu...
Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de postVanata si ceapa se curata si se taie cuburi . O rosie se spala si se taie marunt . Pleurotusul se taie fideluta . In uleiul incins se caleste usor ceapa , vanata , pleurotisul...Citeste continuarea