A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Taietei de casa

Postat de: MIUTA in Paste

Eu folosesc de obicei la taieteii de casa doar galbenusurile.Ouale e preferabil sa fie de casa deoarece taieteii o sa aiba o culoare frumoasa.Albusurile ramase se folosesc la altceva,eu am facut...Citeste continuarea

Tort de vara cu fructe

Postat de: nico_nico in Torturi

Pentru blat se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si 5 linguri de zahar. Galbenusurile se bat bine cu mixerul impreuna cu celelalte 5 linguri zahar si cele 2 pliculete de...Citeste continuarea

Tort cu capsuni

Postat de: sufletista in Torturi

se tapeteaza tava cu hartie de copt. se da drumul la cuptor se separa ouale, apoi albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se bate bine pana devine o spuma lucioasa ca...Citeste continuarea

Tort capsunos

Postat de: monike in Torturi

Blatul: Am separat galbenusurile de albusuri.Galbenusul se freaca bine cu zaharul pana devine cremos si se deschide la culoare. Albusul se bate spuma tare cu un praf de sare si o lingura de...Citeste continuarea

Tarta cu urda si mazare

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Iubesc tartele astea. Se fac atat desimplu si-s asa de usor de combinat. Te joci cu ingredientele :)) Amesteci pentru inceput faina, malaiul si margarina. Framanti pana ce amestecul devine...Citeste continuarea

Tort Diplomat

Postat de: Cristina_Vivi in Torturi

am pus gelatina la inmuiat intr-un pahar cu zeama de la compotul de piersici. intre timp am separat ouale. Le-am pus intr-o cratita impreuna cu zaharul , faina, zaharul vanilat, cojile rase de la...Citeste continuarea

Tort Larissa

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul:  Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma , se adauga tot zaharul si esenta de rom/zeama de lamaie si se bat in continuare pana se intareste. Se pune uleiul si...Citeste continuarea

Tort Sirena

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Mixam galbenusurile cu zaharul vanilinat, apoi adaugam branza si omogenizam. Inmuiem rapid piscoturile in cafea, asezam un strat, acoperim cu un strat de crema,...Citeste continuarea

Tort cu branza si capsuni

Postat de: rodica_m in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma cu sare dupa care se adauga zaharul, se mixeaza pana la obtinerea bezelei, galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste bezea, se adauga faina si...Citeste continuarea

Triunghiuri cu mere si cu branza

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se lasa foile la dezghetat. Ungem fiecare foaie cu ulei dupa care le suprapunem, facem cate un set de trei foi. Le taiem pe lungime in trei fasii. In total vor iesi 12 portii. Merele se spala,...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si bezea

Postat de: miha in Torturi

Blat: Punem cacaoa intr-un vas si turnam apa clocotita, amestecand continuu. Amestecam pana dispar toate cocoloasele si obtinem o compozitie de consistenta uleiului. Lasam la racit....Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt si jeleu de...

Postat de: LUK in Torturi

 Blat:( impartim cantitatile date in 2) Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le amestecam cu uleiul si lichiorul Angeli.Batem spuma tare albusurile,adaugam apoi zaharul mixand...Citeste continuarea

Tort de cafea

Postat de: miremirc in Torturi

Pentru blat : Topim ciocolata pe baie de aburi si lasam deoparte. Galbenusurile le mixam cu zaharul pana devin spuma, adaugam lichiorul de cafea si ciocolata topita si racorita .Batem...Citeste continuarea

Tochitura de rinichi -varianta mea!

Postat de: ionela2682 in Porc

Ceapa se caleste in putin ulei,se vor adauga rinichii taiati cubulete,se tin pana se rumenesc putin -se adauga rosia data pe razatoare,se adauga usturoiul,sarea si piperul,cimbrul,se tine pana...Citeste continuarea

Trandafir din clatite

Postat de: mimmi in Dulciuri

Mixam ouale si adaugam alternativ faina si lapte pana devine o compozitie ca si o smantana. Adaugam 2-3 linguri colorant depinde cat de rosii vreti sa fie clatitele. Prajim clatitele pe ambele...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni - 100

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

BLAT Se separa ouale. Se mixeaza albusurile cu zaharul si zaharul vanilat si un praf de sare pana se intareste si devine lucioasa. Se adauga galbenusurile si se mixeaza in continuare....Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Crusta: -faina ,zaharul si sarea se mixeaza -adaugam pe rand cubulete de unt fff rece -se toarna prin tubul de alimentare al robotului pentru inceput 60 ml apa cu gheata se adauga pana la 120...Citeste continuarea

Tort fraged cu dulceata de capsune

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-se freaca untul cu zaharul pudra -se adauga galbenusurile unul cate unul,amoniacul stins,aromelesi la sfarsit faina -se framanta un aluat potrivit de tare,se lasa sa se odihneasca 30 minute...Citeste continuarea

Tort de biscuiti cu ciocolata si...

Postat de: dentistutza in Torturi

Intr-un vas dreptunghiular se aseaza primul strat de biscuiti. Se purcede la prepararea cremei.  Ciocolata se rupe bucati si se topeste fie la bain-marie fie la microunde. Apoi se...Citeste continuarea

Tortilla

Postat de: kamy in Aperitive / Garnituri

Cartofi se curata,se taie subtire ca ptr.cipsuri si se fierb(nu se prajesc)in mult ulei. Se pun intr-un castron incapator(acolo o sa adaugam si ouale batute) Dupa ce terminam cu cartofii(ii...Citeste continuarea

Tarta delicioasa cu capsuni

Postat de: pusikmea in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, apa, esenta de...Citeste continuarea

Tort la microunde

Postat de: andreea123 in Torturi

Se caramelizeaza intr-o craticioara 80g de zahar sau se poate carameliza la Microunde, dar se mai adauga 2 linguri de apa. Caramelul obtinut se varsa intr-un vas de yena (se intinde cam de un...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si flori de dovlecei

Postat de: lilik in Aperitive / Garnituri

Curatam usturoiul si il taiem cubulete apoi il punem cu putin ulei la calit iar cand incepe sa se rumeneasca punem dovleceii taiati cubulete. Lasam 5-10 minute,apoi punem florile de...Citeste continuarea

Tarta pufoasa cu cirese si...

Postat de: lilik in Prajituri

Spalam fructele,le scoatem samburii si taiem caisele in 4. Batem albusurile cu zaharul si praful de sare ca pentru bezele,apoi adaugam treptat untul topit si la sfarsit praful de copt,faina si...Citeste continuarea

Tarta cu struguri

Postat de: deea986 in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga zaharul in ploaie si zaharul vanilat. Separat galbenusurile se freaca cu uleiul, esenta de rom si coaja rasa de lamaie....Citeste continuarea

Tarta cu legume

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat, amestecam faina cu sare, untul taiat cubulete, adaugam oul si apa rece si facem o bila compacta ce trebuie acoperita cu folie si pusa in frigider minim 30 minute. Dupa cele 30 minute...Citeste continuarea

Tort Tamisa

Postat de: alice_ciobanu in Torturi

Pentru blat topiţi 125 gr ciocolată lapte cu 4 linguri de apă într-un bol aşezat deasupra unui vas cu apă fiebinte. Când ciocolata s-a topit trageţi de pe foc şi lăsaţi să...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie si capsuni

Postat de: Criss in Prajituri

Pentru blat: Ouale se separa, albusurile se bat spuma tare.  Galbenusurile se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat coaja de lamaie, uleiul si apa si se bat cu mixerul pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Tort de ciocolata si capsuni

Postat de: pusikmea in Torturi

Inainte de a ne apuca de blat topim ciocolata pentru frunze, dupa care spalam bine frunzele, le stergem cu un servetel, iar cu ajutorul unei pensule ungem partea cu nervurile mai pronuntate (...Citeste continuarea

Tort Emy

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni si crema de Ricotta

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Dulciuri

Pentru blat se amesteca toate ingredientele reci si se framanta rapid cu buricele degetelor (mainile le poti tine putin sub un jet de apa rece) pana devine un aluat de tarta omogen pe care il...Citeste continuarea

Tocanita cu pastai

Postat de: ianculubita in Mancaruri de post

In vasul cu ulei incins,se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt. Se adauga cutia cu rosii,dupa cateva minute cartofii curatati,spalati si taiati...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si ciuperci la...

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

  Pentru inceput am taiat feli dovlecelul si l-am sarat.Am pus vasul cu dovlecei la figider pentru cateva minute pana am pregatit restul ingredientelor. Am curatat ciupercile de...Citeste continuarea

Tarta cu frisca si capsuni

Postat de: ela in Prajituri

Se spala capsunile,se curata coditele,se taie in doua si se acopera cu 7linguri zahar si se lasa sa stea 1ora.Lasam cateva capsuni pentru ornat. Se freaca galbenusurile cu 6linguri de zahar...Citeste continuarea

Tort de inghetata

Postat de: miha in Torturi

Inghetata de ciocolata: Topim ciocolata la foc mic impreuna cu frisca lichida. Cand a ajuns la punctul de fierbere dam deoparte si omogenizam. dam la rece pentru cca 1 ora, cand compozitia...Citeste continuarea

Turte cu branza

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Se face maiaua din drojdie, putin lapte caldut, zahar si putina faina si se lasa la crescut 15-20 minute la caldura. Se pune faina, sarea, oul si laptele  si se framanta un aluat...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: sufletista in Prajituri

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o spuma lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste albusuri. Se...Citeste continuarea

Tarta cu capsune

Postat de: divainbucatarie in Dulciuri

Pregatim budinca de vanilie cu 300 ml lapte. Dupa ce o luam de pe foc adaugam untul, 2 linguri zahar si ciocolata topita si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Turnam crema peste blat....Citeste continuarea

Tzatzichi

Postat de: MotanLaOale in Salate

Iaurtul se pune la scurs in tifon in mai multe straturi (eu am un saculet din panza de in) cel putin 6-8 ore. Castravetii se curata de coaje si se rad pe razatoarea mica. Se presara cu sare si...Citeste continuarea

Trifle cu capsuni si afine

Postat de: Furnicuti in Dulciuri

Zdrobim biscutii in mana sau ii punem intr-o punga si trecem o sticla peste ei de cateva ori. Mascarponele il amestecam cu quarkul si zaharul pudra, iar capsunile le taiem pe jumatate....Citeste continuarea

Turte cu urda si marar

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Se face maiaua din drojdie, putin lapte caldut, zahar si putina faina si se lasa la crescut 15-20 minute la caldura. Se pune faina, sarea, oul si laptele  si se framanta un aluat potrivit....Citeste continuarea

Tort aniversar

Postat de: Brindusa in Torturi

PRIMA ZI  Crema bavareza de ciocolata: Bate galbenusurile cu zaharul, pana se fac ca o spuma Incalzeste laptele bine cu batonul de vanilie. Lasa-l sa se racoreasca...Citeste continuarea

Tort de clatite cu sirop caramel

Postat de: LicutaMarin in Torturi

Clatitele se fac din: 50 gr faina, un plic de vanilie, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt. Puneti 50 ml frisca nebatuta si caramelele intr-o cratita si fierbeti la foc mic 6-8 minute, pana se...Citeste continuarea

Tort de vanilie cu crema de...

Postat de: laylalala in Torturi

1.        Incinge cuptorul la 180°C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de  aprox.18 cm diametru. 2....Citeste continuarea

Tort Milch Schnitte- Tort pentru...

Postat de: alice_ciobanu in Torturi

Blatul: Se separă albuşurile şi se bat spumă tare. Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, apă, ulei, şi se bat bine cu mixerul. Peste acestea se toarnă apoi făina amestecată cu...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu blat

Postat de: Dulceatadetrandafiri in Prajituri

Tiramisu reţetă cu blat Sa o luam sistematic pentru ca, desi par multe ingrediente, nu este complicat de alcatuit aceasta prajitura si nu trebuie sa te descurajezi! Pentru blat...Citeste continuarea

Tocanita cu piept de pui

Postat de: Mihaela11_jo in Pui

Se caleste ceapa in uleiul de masline intr-o cratita de fiert subpresiune. Cand ceapa devine sticloasa se adauga boia de ardei si carnea de pui; se mai lasa 4-5 minute . Se adauga apa...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata alba si...

Postat de: laylalala in Torturi

1. Incalzeste cuptorul la 180 ° . Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de copt rotunda de 18 cm diametru. 2. Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si esenta de rom pana...Citeste continuarea

Tort Amandina

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, apa si galbenusurile pe care le-am frecat inainte cu uleiul,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]