Ciorba de rasol porc cu bors proaspat

de MOKUSKA in Ciorbe, 20 Iul 2014 | 22303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g rasol porc
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie de telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • bors proaspat dupa gust
  • 1 ou
  • sare dupa gust
  • leustean
  • cateva fire de fidea
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rasol porc cu bors proaspat:

Carnea se spala si se pune la fiert. Zarzavatul, ceapa, ardeiul se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se oparesc, se curata de coaja si se taie cubulete mici. Dupa ce am terminat de tocat zarzavatul, le punem la fiert peste carne, care a fiert deja 30 minute. Rosiile tocate rasturnam de asemenea in ciorba si lasam sa fiarba pana s-a fiert carnea. Borsul si sarea adaugam in ciorba inainte cu 15 minute sa inchidem focul, fideaua si ouale batute bine cu putina ciorba le adaugam inainte cu 3 minute sa luam ciorba de pe foc. 

Dupa ce am inchis focul adaugam si leusteanul tocat si lasam sub capac 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rasol porc cu bors proaspat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec cu legume