A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chec delicios cu visine

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se incinge cuptorul la 1180 grade si se aseaza gratarul la mijloc. Ungem cu ulei o tavita de chec sau dupa dorinta o tapetam cu hartie de copt. Amestecam ouale preferabil reci cu vanilia si...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu sos de otet balsamic

Postat de: luminita20_2006 in Porc

Intr-o tava se pune ulei, se aseaza cotletele de porc condimentate pe ambele parti cu sare , piper si condiment picant, se pun cateva frunze de rozmarin pe fiecare bucata, si cateva felii de...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu cirese

Postat de: luminita20_2006 in Prajituri

Albusurile de ou se bat bine, cand sunt legate se adauga cate un pic de zahar.Dupa ce se obtine o bezea se pune faina cate un pic, uleiul si aromele. Se toarna in tava , apoi se pun ciresele...Citeste continuarea

Costita cu cartofi si salata de...

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Punem cartofii la fiert , in apa cu sare.  Fasiile de costita se condimenteaza  dupa preferinte . Incalzim o lingura cu ulei in tigaia  Dry Cooker si frigem feliile de costita pe...Citeste continuarea

Compot de vişine

Postat de: carmenvlad in Sirop / Compot

Se aleg fructe sănătoase, se rup codiţele şi se lasă să stea în apă rece o jumătate de oră pentru a îndepărta viermii. Se spală apoi fructele bine şi se...Citeste continuarea

Cafea spumoasa

Postat de: mirela0911 in Cafea

Se dizolva cafeaua cu zaharul in 20ml apa fierbinte si se freaca pana isi schimba culoarea. Se pune in doua pahare acest amestec, se toarna apa rece cat sa se umple un sfert din pahar. ...Citeste continuarea

Ciorba de os

Postat de: Ina in Ciorbe

Legumele ( mai putin cartofii ) le-am dat pe razatoarea mare de la robot si le-am calit pe jumatate in 50 ml ulei si o cescuta cu apa, in care am pus sare  si putin cimbru. Am adaugat apoi...Citeste continuarea

Chec cu cacao

Postat de: David4 in Prajituri

Se unge cu margarina sau unt o forma lunga si ingusta (35/6 cm.) si se tapeteaza cu faina. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul tos, romul si...Citeste continuarea

Ciorba de potroace ( cu carne de...

Postat de: Sidy in Ciorbe

Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata. Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga. Adaugam legumele  peste carnea din...Citeste continuarea

Cuiburi de spaghete

Postat de: ianculubita in Spaghete

Pastele fierte in apa cu sare,scurse si clatite sub jet de apa rece,se pun cuiburi cu ajutorul a 2 furculite in tava unsa cu unt;deasupra cubulete de bacon si ardei iar peste acestia cate o felie...Citeste continuarea

Compot de visine

Postat de: antici_gabytza in Sirop / Compot

Spalam visinele si le curatam de codite in cazul in care au. Spalam vreo 14 borcane si le punem la scurs. Dupa ce s-au uscat bine punem in ele visine, dar lasam gura la borcan goala, ca sa poata...Citeste continuarea

Ciorba de rosii

Postat de: monike in Ciorbe

Ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul le dau prin robot si apoi le calesc un pic (pana ce ceapa devine sticloasa)si adaug orezul. Pun apa si fierb pana se patrund legumele. Rosiile le dau si pe...Citeste continuarea

Compot de vişine

Postat de: ionix in Sirop / Compot

Pentru prepararea unui compot de visine delicios incepem cu următoarele două etape: 1. Vişinele se spală bine şi se lasă la scurs, până se scurg bine de apă. 2. Borcanele şi...Citeste continuarea

Ciorba de curcan cu fasole galbena

Postat de: ArianaBala in Ciorbe

Punem carnea la fiert in apa rece cu putina sare. Fierbem la foc domol spumand din cand in cand, pana cand carnea incepe sa se desprinda de pe os (la mine a fiert aprox. 2 ore). Adaugam peste...Citeste continuarea

Chiftelute din cartofi cu orez

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

se spala cartofii si se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca putin, se curata de coaja si se zdrobesc cu furculita orezul il spalam si il fierbem in apa cu sare...Citeste continuarea

Cartofi copti cu sos de iaurt

Postat de: alinutza1983 in Aperitive / Garnituri

1. Laura a folosit la aceasta reteta folia de aluminiu, dar eu, de o buna bucata de vreme am renuntat la ea- mai ales ca am citit ca e posibil cancerigena! Asadar - fie cartofii in coaja ii...Citeste continuarea

Compot de visine

Postat de: rocsi_1612 in Sirop / Compot

Spalam borcanele bine cu apa fierbinte si le punem la scurs,cu gura in jos,pe un prosop curat. visinele le spalam bine si le indepartam coditele. punem in borcane visine,cat sa fie pana la...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu ciolan

Postat de: lilik in Ciorbe

Punem fasolea la inmoi de seara(sau o punem si o fierbem 20 de minute,apoi o scurgem si continuam pregatirea).A doua zi scurgem apa,o clatim si o punem in oala. Tocam marunt ceapa,morcovii...Citeste continuarea

Conserve din pesti mici

Postat de: MIUTA in Conserve

Pestele se curata si se spala foarte bine. Ceapa se curata,se spala si se taie solzisori. Se aseaza intr-o cratita pe fundul ei un rand de pesti un rand de ceapa solzisori. Se sareaza,se...Citeste continuarea

Cartofi gratinati cu sunca

Postat de: LUK in Mancaruri de legume

 Sunca presata se taie cuburi.Ceapa se curata,se spala,se taie marunt,se opareste apoi se indeparteaza apa. Castravetii murati se curata de coaja si se taie cuburi.Pasta de tomate se...Citeste continuarea

Compot de corcoduse

Postat de: sufletista in Sirop / Compot

se spala corcodusele se pune intr-o oala apa. Cand s-a incalzit apa se adauga corcodusele si  zaharul, zaharul vanilat si se lasa sa fiarba. trebuie sa se decojeasca pielita de pe...Citeste continuarea

Ciorba la ceaun

Postat de: sufletista in Ciorbe

Prima data se pregateste focul, se aseaza cheresteul si ceaunul. Se curata legumele. Se da prin razatoare morcovul, restul le taiem. Se caleste ceapa tocata in ulei, se adauga morcovul se...Citeste continuarea

Cherry pie

Postat de: Oana in Prajituri

Se spala ciresele si se se scot samburii, se presara peste ele 4 linguri de zahar si se pun la frigider. Se amesteca ingredientele pentru aluat, se formeaza o bila, apoi se intinde intr-o tava...Citeste continuarea

Cranberries Bread

Postat de: Oana in Piine

Aluatul se prepara la masina de paine, la programul de framantat si dospit, fara coacere. Se pun ingredientele in ordinea de mai sus in cuva masinii de paine, mai putin merisoarele, se seteaza...Citeste continuarea

Cartofi noi aromati cu branza rasa

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curata, se spala, se taie felii mai groase si se aseaza intr-un vas de iena. Untul se taie fasii subtiri si se pune peste cartofi, se condimenteaza, apoi se amesteca bine cu mana,...Citeste continuarea

Ciorba de Loboda

Postat de: ArianaBala in Ciorbe

Curatam ceapa si o punem la calit in putin ulei. Intre timp pregatim si restul legumelor.  Cand ceapa devine stravezie, adaugam apa si restul de legume (in afara de loboda si rosii ) si le...Citeste continuarea

Clatite cu carne

Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carne

Preparam clatitele. Batem bine ouale cu sarea. Adaugam treptat, alternand, faina amestecata cu praf de copt si apa minerala . Trebuie sa obtinem o compozitie de consistenta unei smantani...Citeste continuarea

Ciuperci cu maioneza

Postat de: mihaelab in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le curatam,le spalam bine si le punem la fiert. Intre timp preparam maioneza,eu nu folosesc maioneza din comert ca nu-mi place asa ca prefer sa fac. Cand ciupercile sunt fierte le...Citeste continuarea

Chiftelute de pui cu tarhon si...

Postat de: camelia75 in Pui

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare si piper.Daca compozitia vi se pare foarte moale adaugati 2-3 linguri de pesmet.Ne umezim...Citeste continuarea

Cum se prepara visinata

Postat de: mimmi in Bauturi

Cum se prepara visinata. Se aleg visine bine coapte,se curata,se spala,se scurg si se pun intr-o damigeana.( sticla de plastic) Se toarna zaharul si se leaga sticla la gura cu un tifon...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu oua

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ouale se bat ca pentru omleta dupa care se adauga smantana, faina, branza si piperul mixand bine bine. Se adauga si parizerul tocat marunt, maslinele taiate, o parte din ardeiul tocat si...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi noi cu loboda

Postat de: rocsi_1612 in Ciorbe

Intai si intai pregatim toate legumele . cartofii ii spalam ,ii radem si ii taiem cuburi mai maricele. morcovul il curatam si il taiem bucatele mici. ardeiul rosu si galben si taiem...Citeste continuarea

Cartofi noi copti si sparanghel cu...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala bine, cu coaja, cam 3-4 de persoana. Se sterg cu un servet de hartie si se infasoara individual in folie de aluminiu. Se aseaza intr-o tava si se pun la cuptor. Intre timp, se...Citeste continuarea

Croissante pentru dimineata

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Croissantele sunt cumparate de la brutarie :) Se taie pe jumatate, nu de tot, seung in interior pe o parte cu putin unt si se umplu cu felii de mozzarela sau branza, sunca de curcan si se...Citeste continuarea

Carne de ied cu suc de rosii

Postat de: Daniela_ in Mancaruri cu carne

Se spala carnea, se pune la fiert. Intre timp se pregateste ceapa taiata marunt, ardeiul, cartofii taiati cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, se prajeste ceapa cu ardeiul in ulei ( daca aveti...Citeste continuarea

Clatite gratinate

Postat de: diaconta in Aperitive / Garnituri

Se fac clatite din ingredientele mentionate.Nu am pus cantitati pentru ca sunt in functie de cate clatite doriti sa faceti.Eu am facut 4 clatite uriase,pe care le-am copt in tigaia de gratar....Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu ciolan

Postat de: postavaru in Ciorbe

Spalam bine ciolanul si il punem la fiert impreuna cu fasolea. Pentru ca nu a fost veche nu a trebuit lasata la inmuiat. Dupa ce da un clocot schimbam apa si lasam apoi pe foc pana fasolea e...Citeste continuarea

Cherry Pie

Postat de: ANCA in Prajituri

Aluat : Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat, care se intinde cu mana intr-o tava rotunda sau vas yenna, inclusiv pe pereti (eu am un vas yenna cu diametrul de 25 cm, dar...Citeste continuarea

Compot de visine

Postat de: mihaelab in Sirop / Compot

Visinile le rupem coditele si le spalam . In borcane de 800 g punem visine trei sferturi,zahar un pahar si completam cu apa. Punem capacele  apoi le punem intr-o oala cu apa sa fiarba...Citeste continuarea

Crema de lapte condensat - Dulce de...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Aroma de caramel, textura fina, consistenta potrivita pentru orice desert, aceasta crema caramel,din lapte condesat cucereste pana si prin culoarea atat de apetisanta si calda....Citeste continuarea

Ciorba cu pastai

Postat de: Dya in Ciorbe

Curatam pastaile - le rupem coditele si eventual ata, daca nu sunt fragede. Curatam si spalam restul legumelor si le taiem cubulete. Ceapa tocata o punem la calit in putin ulei. Cand devine...Citeste continuarea

Cartofi cu salvie la cuptor

Postat de: alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri

Cartofii i-am curăţat, spalat şi tăiat în bucăţi mari, în patru, cam aşa ceva ..:P . I-am pus la fiert într-o oală cu apă şi puţină sare şi i-am fiert foarte...Citeste continuarea

Castraveti murati rapid

Postat de: LUK in Muraturi

  Castravetii se spala foarte bine si se cresteaza la capete.Se pune apa cu sare la fiert.Se aseaza castravetii in borcan si se pun deasupra coaja de paine si cateii de usturoi.se toarna...Citeste continuarea

Ciorba cu legume de vara

Postat de: mirela0911 in Ciorbe

Se spala bine pieptul de pui, se curata de piele si se pune la fiert intr-o craticioara. Morcovii, patrunjelul (radacina), telina si ceapa se curata, spala si se taie cubulete. Se pun la calit...Citeste continuarea

Ciorba din piept de pui

Postat de: mihaelab in Ciorbe

Pieptul il spalam bine, ii dam pielea jos, apoi il dezosam si il taiem cubulete. Cubuletele le punem in oala si le lasam sa fiarba cateva clocote, apoi aruncam apa, spalam bucatelele de carne...Citeste continuarea

Chec cu lamaie si mac

Postat de: divainbucatarie in Prajituri

Pentru inceput frecam galbenusurile cu 100 g zahar. Adaugam uleiul si macul. Amestecam putin pana se omogenizeaza. Separat mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugand treptat si restul...Citeste continuarea

Compot de cirese

Postat de: lilik in Sirop / Compot

Pregatim prima data siropul de zahar: punem apa cu zaharul la fiert si lasam sa fiarba 5 minute circa pana se topeste zaharul,apoi dam deoparte si lasam pana este complet rece. Intre timp...Citeste continuarea

Chec simplu

Postat de: miremirc in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc si se topeste zaharul, adaugam apoi uleiul cate o lingura pe rand, zeama stoarsa de la lamaie, coaja rasa, iar la final incorporam faina....Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: ionela2682 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le-am curatat de pielita iar piciorusele le-am taiat marunt ,am adaugat cascaval si branza de vaca date pe razatoarea mica iar cu aceasta compozitie ( sarata si piperata) am umplut...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei

Postat de: madi_marin in Aperitive / Garnituri

Dovleceii si cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi se storc de tot sucul intr-un prosop. Intr-un castron se pun legumele rase, ceapa si mararul tocate marunt, faina, telemeaua si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]