A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chiftelute de legume

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Legumele se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Ardeiul se toaca marunt.Cartofii se storc ,la fel si dovleceii.Se amesteca dovleceii cu cartofii,morcovii si ardeiul kapia.Se adauga...Citeste continuarea

Carne de porc cu paste conchiglie

Postat de: MIUTA in Paste

Se pune la calit in ulei ceapa tocata fin.Se adauga dupa cateva minute morcovul dat pe razoatorea mica si gogosarul taiat cubulete.Se lasa la calit 5 minute la foc mic.Se adauga lingura de pasta...Citeste continuarea

Chec in doua culori

Postat de: susu in Prajituri

Se amesteca intr-un bol mare ouale cu zaharul, untul topit si laptele. Adaugam apoi faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat. Punem ½ din compozitie in tava iar cealalta...Citeste continuarea

Chec cu visine si ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

se separa ouale se bat albusurile spuma cu un praf de sare galbenusurile se mixeaza cu uleiul si zaharul pana devin ca o crema faina se amesteca cu praful de copt, se adauga peste...Citeste continuarea

Chec cu lamaie

Postat de: susu in Prajituri

Albusurile care au fost tinute la temperature camerei se bat spuma cu un praf de sare dupa care se adauga treptat zaharul si se bate dupa fiecare transa. Adaugam zeama de lamaie si coaja...Citeste continuarea

Chec cu smantana

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se unge forma cu unt si se tapeteaza cu faina. Intr-un pahar se pun stafidele cu esenta de rom si se lasa 30 de minute sa se imbibe. Untul se topeste si se lasa sa fie fluid. In faina se adauga...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu ciocolata,...

Postat de: pusikmea in Prajituri

Am scos albusurile cu o ora inainte sa se decongeleze ( asta in cazul in care le aveti la congelator.) Mixam albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta cu smantana...

Postat de: Sidy in Bucatarasi celebri

Carnea taiata se opareste in apa clocotita  cam 7-8 minute apoi se scoate si se pune in apa rece cu boabe de piper si sare.Se da la fiert, se spumuieste.Dupa ce nu mai face spuma se adauga...Citeste continuarea

Chec cu cirese

Postat de: aziz in Prajituri

    Batem albusurile spuma apoi adaugam zaharul pana obtinem o bezea.faina se amesteca cu praful de copt si sarea.Incorporam faina in albusuri cu o paleta de jos in sus ,pentru a...Citeste continuarea

Chiftelute din dovlecel

Postat de: LUK in Mancaruri de legume

 Curatam dovlecelul de coaja,il dam pe razatoarea mica si il scurgem bine de apa.Intr-un bol il amestecam cu cascavalul ras,sare,piper,o lingurita de ou batut(restul de ou l-am folosit la...Citeste continuarea

Chec fluturas

Postat de: mihaelab in Dulciuri

Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare,cand a devenit tare amestecul  am inceput sa pun putin cate putin zaharul. Dupa ce zaharul a fost omogenizat bine am adaugat...Citeste continuarea

Chiftelute de carne si verdeata,...

Postat de: gaby_d in Mancaruri cu carne

Chiftele. Carnea se toaca prin masina. La fel si cartoful curatat, verdeata si usturoiul. Chifla se inmoaie in apa apoi se stoarce bine, bine. Se amesteca toate intr-un bol adaugand si...Citeste continuarea

Crumble de cirese

Postat de: lilik in Prajituri

Spalam ciresele si le lasam sa scurga apa in exces,apoi le scoatem samburii si le amestecam cu 2 linguri de zahar. Ungem un vas termorezistent cu unt si punem ciresele,sa acopere tot fundul...Citeste continuarea

Chiftelute marinate in sos de visine

Postat de: mimmi in Mancaruri cu carne

Amestecam carnea tocata,oul,pesmetul,condimentele,usturoiul pisat,paine inmuiata in paine si patrunjelul. Formam mingiute si le prajim in ulei. Pentru sos se pun 2 linguri de ulei intr-o...Citeste continuarea

Ciorba de loboda

Postat de: mihaelab in Ciorbe

Curatam ceapa,morcovul,cartofii,dovlecelul si ardeiul garas,le taiem si le punem in oala. Lasam sa fiarba.Cand sunt fierte legumele taiem si loboda si o punem in oala si tot acum punem si...Citeste continuarea

Cozonac cu rahat

Postat de: mena29 in Dulciuri

Cernem faina,batem ouale intregi cu zaharul si sarea. Incalzim laptele cu vanilia si coaja de lamaie. Dizolvam drojdia in cele 4-5 linguri de lapte caldut. Frecam margarina spuma....Citeste continuarea

Cozonac tigrat cu Finetti si stafide

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-framantam 2 aluaturi in acelasi mod ,iar in unul dintre ele vom adauga cacao pe care o dizolvam in lapte -in laptele caldut de va dizolva drojdia si zaharul,se dauga apoi aromele -se incepe...Citeste continuarea

Chec cu lamaie,mac si iaurt

Postat de: bitza in Dulciuri

Ouale se mixeaza cu zaharul,se adauga margarina partial topit si iaurtul. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia umeda. La sfarsit se incorporeaza macul,vanilia...Citeste continuarea

Crema caramel

Postat de: Bunica in Prajituri

    200 g. zahar se caramelizeaza peste care se adauga frisca lichida. Se ia de pe foc si se amesteca bine.    6 galbenusuri 200 ml. lapte 4 lingurite de amidon se amesteca...Citeste continuarea

Cheescake cu cirese

Postat de: aziz in Dulciuri

Pregatim stratul de biscuiti : macinam biscuitii ii amestecam cu nessquik-ul si untul topit apoi presam pe fundul tavii sau formei in care vom pune crema de branza;dam la frigider cat timp vom...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu gem si nuca de...

Postat de: Sidy in Prajituri

Drojdia faramitata cu o lingurita cu zahar si 50 ml lapte caldut se pune la cald pina creste bine de tot. Cernem faina intr-un bol mare ,punem drojdia, adaugam ouale( in pozele mele se vede...Citeste continuarea

Cuiburi pufoase cu nuca de cocos

Postat de: miha in Dulciuri

Aluat: Drojdia se amesteca cu 1 lingura de zahar, apoi dizolva in putin lapte caldut. Faina o punem intr-un castron, facem o adancitura la mijloc si turnam amestecul de drojdie....Citeste continuarea

Clafoutis cu caise

Postat de: lilik in Prajituri

Spalam caisele si le taiem in 2,le scoatem samburele si le punem intr-un castron. Punem deasupra 30 gr zahar,coaja rasa de lamaie si migdalele maruntite,amestecam si lasam asa 1 ora. Batem...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: LUK in Mancaruri de legume

  Curatati ciupercile de codite si de pielita.Taiati muschiul file bucatele mici.Puneti intr-un bol cascavalul ras,muschiul cubulete,smantana,mararul tocat marunt,sare dupa gust si...Citeste continuarea

Cocktail de cirese

Postat de: Dya in Cocktail

Sfaramam cuburile de gheata. Peste ele turnam siropul de cirese si apa minerala, amestecam pana la omogenizarea completa, si, ornam cu cirese si menta (eu am ramas fara :( ). Se serveste intr-o...Citeste continuarea

Ciorba moldoveneasca de pui

Postat de: miha in Ciorbe

Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se spumuieste de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar se strecoara, sa fie limpede....Citeste continuarea

Chiftele cu cascaval si rosii cherry

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Porc

Am amestecat bine toate ingredientele, am format chiftele ceva mai mari şi mai plate (am vrut eu, dar ele nu m-au ascultat :)) şi le-am prăjit în ulei, după care le-am lăsat să se...Citeste continuarea

Chec din albusuri

Postat de: ionela2682 in Prajituri

-Albusurile se bat spuma tare cu putina sare -se dauga zaharul,se continua mixarea pana ce este complet topit -adauga faina =>se omogenizeaza si se dauauga stafidele curatate si spalate...Citeste continuarea

Crap cu rosii

Postat de: ianculubita in Crap / Caras

Pestele spalat,il dau cu un praf de sare si-l mai las 10min,dupa care-l dau prin faina si-l prajesc;in alt vas,cu 1lingura de ulei rastorn cutia de rosii,adaug usturoiul zdrobit,vinul si las sa...Citeste continuarea

Chec alb cu cirese, invelit in...

Postat de: lia in Prajituri

Batem albusurile cu praful de sare si zaharul pana spuma e bine legata, adaugam untul si faina amestecata cu praful de copt si esenta de portocala. Omogeniza totul usor cu o paleta de jos in sus,...Citeste continuarea

Cupcakes

Postat de: Criss in Prajituri

Se bat ouale, se adauga zaharul, vanilia,  uleiul, laptele si in final faina amestecata cu praful de copt. Compozitia nu trebuie sa curga de pe palele mixerului, astfel incat daca e prea...Citeste continuarea

Chiftelute marinate

Postat de: mihaelab in Mancaruri cu carne

Ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul le-am calit,apoi am adaugat o lingura de bulion de ardei si sucul de rosii amestecand usor.Cand sosul a inceput sa fiarba am pus faina amestecand...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu ciocolata

Postat de: miha in Prajituri

Ideea cu laptele praf in compozitie am preluat-o de la Gabi . O idee excelenta as zice! ;) Untul moale la temperatura camerei se freaca spuma cu zaharul si esenta de rom. Incorporam faina...Citeste continuarea

Chec cu malai si nuci

Postat de: susu in Prajituri

Untul se mixeaza bine cu zaharul si sarea. Adaugam pe rand ouale si galbenusurile amestecand dupa fiecare. La noi nu se gaseste faina de malai fina specifica prajiturilor dar puteti rasni...Citeste continuarea

Carnaciori in foietaj

Postat de: miremirc in Aperitive / Garnituri

       Taiem aluatul in patratele egale, asezam bucatele de carnaciori pe el, rulam dupa cum dorim, ungem cu galbenus de ou si asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie...Citeste continuarea

Carnita de porc in punga Knorr cu...

Postat de: elena1988 in Mancaruri cu carne

Carnita o condimentam si o punem in punga knorr, intepam punga de cateva ori si bagam la cuptor, cartofii ii punem intr-o tava, punem uleiul si putina apa(50 ml) si ii dam la cuptor pana se...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu capsuni

Postat de: mihaelab in Prajituri

Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare, iar cand spuma a devenit tare am adaugat zaharul putin cate putin pana am terminat,apoi am pus si pliculetele de zahar vanilat. Faina am pus-o...Citeste continuarea

Clatite cu carne la cuptor

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Bacon-ul taiat fasiute se prajeste usor intr-o tigaie. Cand grasimea incepe sa se topeasca adaugam si pieptul de pui cubulete. Amestecam pana carnea incepe se se albeasca, moment in care adaugam...Citeste continuarea

Cozonac

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-in laptele caldut de va dizolva drojdia si zaharul,se dauga apoi aromele -se incepe adaugarea fainii framantand aluatul cu mana ..pana obtinem un aluat mai tare(nu va face-ti griji ,se va...Citeste continuarea

Cheesecake cu ingrediente pur...

Postat de: moi_miruna in Prajituri

Branza se pune in blender la viteza medie, se adauga smantana toata odata. Tot in blender, in timp ce se amesteca branza, se pun ouale pe rand, zaharul si coaja de lamaie.  Intr-o forma de...Citeste continuarea

Cartofi noi cu ceapa verde si marar

Postat de: Corina33 in Mancaruri de post

Cartofii se spala si se freaca bine cu un buretel de vase, apoi se taie in doua sau in patru, in functie de cat de mari sunt. Se condimenteza cu sare, piper si boia, se adauga si uleiul si se...Citeste continuarea

Cartofi cu bacon si ciuperci

Postat de: LicutaMarin in Mancaruri cu carne

1. Se curata cartofii, se taie cubulete si se fierb cu putina sare. Se scot si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. 2. Ciupercile se taie felii mari si se calesc cu uleiul de masline. Dupa...Citeste continuarea

Cartofi noi in crusta de mac si ou

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Spalam si curatam cartofii. Ii taiem felii nici prea groase nici prea subtiri. Facem un amestec din celelalte ingrediente. Dam cartofii prin amestecul rezultat. Punem cartofii intr-o...Citeste continuarea

Cozonac zebra cu nutella

Postat de: lia in Prajituri

  Framantam doua aluaturi unul alb si unul maro. Eu am pus jumatate din cantitate la framantat in masina de paine, in care am pus cacao, iar cealalta jumatate, cea alba, am framantat-o...Citeste continuarea

Chiftelute de vita

Postat de: mihaelab in Vita

Carne am pus-o intr-un lighenas iar peste ea am adaugat ouale,cimbrul,piperul,busuiocul,sarea,usturoiul zdrobit,cartofii(da-ti pe razatoarea cu ochiuri mici,dupa care i-am strans in pumni pt a se...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Am ales cartofii noi care au fos mai mici.Recunosc ca mi-a parut rau ca am turbat incercand sa-i curat de coaja.Pana la urma m-am desteptat,stiti vorba aia"mintea de pe urma" si am...Citeste continuarea

Colacei pentru Inaltare

Postat de: mamaieelena in Dulciuri

Intr-un lighean se cerne faina si separat intr-o cratita se pune laptele la incalzit, dar nu prea mult deoarece in el vom pune restul de ingrediente. Amestecam bine, apoi  punem treptat peste...Citeste continuarea

Chec

Postat de: Dya in Dulciuri

Albusurile le mixam impreuna cu zaharul pana cand se formeaza o spuma tare.  Adaugam apoi galbenusurile pasate cu cele 2 cesti de ulei, adaugam laptele si esentele, iar la sfarsit praful...Citeste continuarea

Chiftelute cu rosii

Postat de: sufletista in Pui

Se curata usturoiul se piseaza, morcovul se curata si se da prin razatoare, painea se inmoaie in apa si se scurge bine de apa. Se adauga si restul de ingrediente si se  amesteca, se lasa 30...Citeste continuarea

Cocktail de kiwi

Postat de: mimmi in Cocktail

Facem o limonada din sucul de la lamaie,apa si 3 linguri zahar. Intr-un blender pisam kiwi si menta,adaugam vinul,limonada si completam cu apa minerala pana se subtiaza. Indulcim cu 1-2...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]