A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Desert prajitura Tosca

Postat de: Criss in Prajituri

Blat : Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga treptat zaharul si se bat in continuare pana cand zaharul se topeste si rezulta o bezea lucioasa si tare. Intr-un bol se amesteca ingredientele...Citeste continuarea

Desert tort Milka

Postat de: Alepaty in Torturi

Blat bezea :  Se bat albusurile spuma, pana se obtine o bezea tare, apoi treptat se adauga si zaharul. Dupa incorporarea zaharului se adauga otetul si nuca de cocos, amestecand usor. Se...Citeste continuarea

Desert prajitura Budapesta

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Foi : Intr-un castron punem faina cernuta, untura, zaharul, galbenusul, sarea si praful de copt si amestecam bine, apoi adaugam cacaua si smantana si framantam pana obtinem o coca omogena....Citeste continuarea

Desert cu biscuiti, nuca si rahat

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se rup biscuitii, iar rahatul se taie bucatele. Se pun intr-un castron. Formele de silicon se umezesc cu apa rece, apoi se lipesc de peretii lor pungute sau folie pentru a scoate desertul mai...Citeste continuarea

Desert cu mar si biscuiti

Postat de: Catalinaflorea in Mancare copii

Marul se curata de coaja si se da pe razatoare,biscuitii se macina la robot sau se dau tot pe razatoarea mica. Se amesteca ambele bine bine apoi se aseaza intr-un pahar in straturi completand...Citeste continuarea

Drob de pui

Postat de: ella87 in Pui

Calim putin ficatul,dupa il dam prin robot sa il maruntim,il amestecam cu carnea t.  Ceapa si verdeata se toaca la randul lor marunt. Se amesteca bine toate ingredientele (carnea,...Citeste continuarea

Drob de ciuperci

Postat de: Xandrinne in Mancaruri de legume

Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs. Am calit in ulei ceapa tocata marunt, usturoiul taiat marunt, ciupercile, ardeiul taiat...Citeste continuarea

Drob de miel in foi de placinta

Postat de: Monica1997 in Oaie

Am curatat si spalat organele, le-am taiat bucatele si le-am tinut 30 de minute in apa rece. Am pus carnea la fiert in 3 litri de apa si o lingura de sare . Cind apa a inceput sa fiarba, am...Citeste continuarea

Dulceata de capsuni reteta (putin...

Postat de: Catalinaflorea in Conserve

Dulceata de capsuni reteta Capsunile se curata de funze si se spala bine in mai multe ape. Daca sunt de marimi diferite, pe cele foarte mari le taiem in 2. Le asezam intr-o oala mare si...Citeste continuarea

Desert tort de biscuiti cu crema de...

Postat de: ralu_ca in Torturi

Crema : Intr-un vas am pus untul la temperatuta camerei frecat cu zaharul pudra, pana se obtine o crema fina. Am adaugat galbenusurile, pe rand, 4 linguri cacao, amestecand usor si la final...Citeste continuarea

Drob de pui in aluat de foietaj

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Pipotele si inimile se curata bine si se spala. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Ficatul se spala bine si se pune la fiert separat. Dupa ce au fiert se lasa la racit. Este de preferat ca...Citeste continuarea

Drob invelit in foi de placinta

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Mai intai punem la fiert ficatul, dupa ce a fiert il lasam sa se raceasca si-l taiem cubulete mici. Taiem ceapa marunt, apoi leurda si ardeiul capia taiat cubulete. Punem un tuci pe foc lasam...Citeste continuarea

Desert prajitura de post cu bulion...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Pentru aluat, diluam bulionul cu apa, iar zaharul il frecam cu uleiul si sarea, pana la fluidizarea acestora. Amestecam cele doua compozitii, apoi adaugam bicarbonatul stins in otet si incepem...Citeste continuarea

Drob de porc

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Spalam ficatul si il lasam o ora in apa rece. Rinichii ii taiem in doua si curatam pielita alba, apoi ii punem in apa rece cu otet vreo 30 minute, apoi ii spalam cu apa rece, bine. Inimile le...Citeste continuarea

Desert pasca fara aluat

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Incepem prin a mixa ouale cu zaharul si esenta de vanile, apoi adaugam branza si untu, lcare a fost tinut la temperatura camerei si omogenizam amestecul. Punem faina, putin cate putin si...Citeste continuarea

Doughnuts

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

Zaharul și  laptele  se pun intr-o cratița, la foc mic, și se amesteca pana cand zaharul se topește. Dizolvați drojdia in jumatate din cantitatea de lapte cald. Amestecați și...Citeste continuarea

Desert cozonac pufos cu finetti si...

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Pregatim maiaua din putin lapte caldut, drojdia si 1 lingura de faina. O lasam sa creasca 10 minute. Restul de lapte il incalzim putin impreuna cu zaharul. Intr-un bol cernem faina amestecata cu...Citeste continuarea

Desert pasta de zahar pentru decorat

Postat de: CulinaryRainbow in Dulciuri

În primul rând, este esențial ca zahărul să fie foarte fin. Eu am pregătit zahărul pudră acasă, nu doar pentru faptul că știu care este compoziția lui 100%, ci și pentru...Citeste continuarea

Desert cu prune uscate

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Incepem cu prunele uscate, le verificam sa nu aiba totusi din neatentie samburi, apoi le punem in blender. Fulgii de ovaz i-am rasnit in masina de cafea si am obtinut pudra, apoi am adaugat 5...Citeste continuarea

Desert spirale cu halva

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Pregatim pentru inceput maiaua: Intr-un vas se pun in jur de 150 ml apa calduta pe care o amestecam cu 1 lingurita de zahar, 1 lingura de faina si dizolvam drojdia, apoi lasam 15 minute sa...Citeste continuarea

Desert prajitura cu gem si nuca

Postat de: cristinutanicolita in Prajituri

Se amesteca apa cu zaharul, pana acesta din urma se topeste. Se adauga si restul ingredientelor si se omogenizeaza totul. Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da tava la cuptor cca 30...Citeste continuarea

Dejun"Buna dimineata"

Postat de: Catalinaflorea in Mancare copii

Banana si fulgii de ovaz se baga la robot si se amesteca bine pana devine o pasta;formati 6 fursecuri mici in tava pe o bucata de hartie de copt si bagati la cuptor pentru 5 minute pana se pot...Citeste continuarea

Desert tort de biscuiti de post

Postat de: gicuta69 in Torturi

Blat de biscuiti:  Biscuitii ii sfaramam in bucati potrivite. Topim ciocolata impreuna cu margarina la foc mic. Cacaua o amestecam cu zaharul, apoi turnam laptele rece peste ea si amestecam...Citeste continuarea

Drob de oaie cu vinete, in crusta...

Postat de: simona72 in Oaie

Lasati organele de oaie la dezghetat peste noapte. Se taie inima in jumatate, se curata inima si celelalte organe de pielite, grasime, zgarciuri, bucatile mai tari care intregesc organele. Se...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu naut si rosii

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Spalam dovleceii, ii curatam de coaja, ii taiem in doua pe lungime. Scobim miezul cu o lingurita, presaram sare in interior si ii punem cu gura in jos pe un tocator. Curatam ceapa, o tocam,...Citeste continuarea

Desert tort Timea

Postat de: timea in Torturi

Blat:  Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Cand albusurile sunt tari, adaugam zaharul alternand cu laptele si mai mixam cateva minute. Apoi adaugam treptat mixand dupa fiecare...Citeste continuarea

Dip (crema) de sfecla cu Blenderul...

Postat de: AlexTeacher in Sosuri

Spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie.apoi puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru 2 ore si jumatate. Scurgeti 80% din apa si mixati-o in blenderul Oster Reversible  cu...Citeste continuarea

Desert cu ciocolata si lapte condensat

Postat de: iuliana_florentina in Dulciuri

Prima data tocam marunt ciocolata. Intr-o craticioara la foc mic punem laptele condensat, ciocolata tocata, un praf de sare si amestecam continuu pana se omgenizeaza bine compozitia si...Citeste continuarea

Desert Sfintisori sau mucenici...

Postat de: ctlina in Dulciuri

Pregatim maiaua: facem un amestec din drojdie, 2-3 linguri de lapte, o lingura de zahar si 2 linguri de faina. Lasam sa-si dubleze  volumul. In castronul unde formam aluatul punem faina,...Citeste continuarea

Desert mucenici moldovenesti...

Postat de: rhapsody in Mancaruri de post

Aluat:  Maia: pui drojdia intr-un vas, o amesteci cu 1 lingurita zahar, o dizolvi cu 200 ml apa calda, ii adaugi 4 liguri faina si amesteci bine. Lasi la dospit 10 minute intr-un loc cald...Citeste continuarea

Deliciu la pahar cu fructe si bezea

Postat de: daniastefania in Prajituri

Pregatim blatul. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se deschid la culoare. Se adauga uleiul treptat, ca la maioneza mixand pe treapta cea mai joasa. Se adauga treptat laptele alternand...Citeste continuarea

Desert mucenici moldovenesti

Postat de: Irina in Dulciuri

Faina am pus-o in vasul robotului, am facut un locsor in ea unde am pus drojdia dizolvata in putin lapte caldut si 1 lingurita cu zahar. Am lasat-o la crescut 15 min. Am adaugat...Citeste continuarea

Desert mucenici muntenesti

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Mucenicii i-am pregatit cu o zi inainte, astfel: faina am amestecat-o cu praful de sare, apoi am adaugat treptat apa calduta. Am framantat aluatul pana a devenit usor de manevrat, apoi l-am intins...Citeste continuarea

Desert mucenici "ambitiosi"

Postat de: Monica1997 in Dulciuri

Margarina şi uleiul se pun într-un ibric să se topească, apoi se lasă câteva minute să se răcească la temperatura camerei. Separat se pregateste maiaua din drojdie, zahăr, o...Citeste continuarea

Desert prajitura rapida cu visine

Postat de: Ksenya in Prajituri

Dam drumul la cuptor la temperatura de 180 grade. Visinele curatate de samburi si decongelate le lasam la scurs intr-o sita. Batem bine albusurile cu zaharul, adaugam treptat galbenusurile,...Citeste continuarea

Drob de soia

Postat de: Camy_gby in Aperitive / Garnituri

 Soia se pune la fiert in apa cu sare( sau puteti pune in apa ierburile aromatice preferate) Orezul se spala si se pune si el la fiert. Cepele se curata, se spala, se toaca marunt si se...Citeste continuarea

Drob de post/vegetarian

Postat de: GatesteUsor in Mancaruri de legume

Cartofii se fierb in coaja pana cand sunt bine fierti. Apoi se raceasc si se curata. Se fierbe orezul bob intreg: la o masura de orez se pun doua masuri de apa la fiert. Se pune orezul in apa...Citeste continuarea

Desert prajitura cu nuca si caramel

Postat de: Teo in Prajituri

Blatul: S e bat albusurile cu sarea, apoi se adauga zaharul in 2-3 reprize. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, usor, ca la maioneza. Le amestecam cu albusurile, fara sa mai batem, adaugam pe...Citeste continuarea

Desert prajitura cu crema de ness,...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Blat:  Pune intr-un bol albusurile si mixeaza-le spuma impreuna cu un varf cutit sare. Adauga treptat zaharul si mixeaza pana e diluat complet, compozitia formeaza tepi la atingere si se...Citeste continuarea

Desert prajitura cu ciocolata si...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Prajitura cere timp pentru preparare, asa ca va trebui sa va inarmati cu rabdare! Blat:  Topim untul, stingem focul si punem ciocolata rupta in bucati, amestecam bine si lasam la racit....Citeste continuarea

Desert prajitura Sah-Mat

Postat de: merisor67 in Prajituri

Blat : Separam albusurile de galbenusuri si presaram peste fiecare cate un praf de sare. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie si mixam energic pana obtinem o...Citeste continuarea

Desert clatite banatene la cuptor...

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Cum se prepara Desert clatite banatene la cuptor ca la Ana Lugojana Pentru clatite am facut aluat clasic din 3 oua, 3 linguri zahar, 600 ml lapte, 300 ml apa minerala, esente, un praf de...Citeste continuarea

Desert prajitura trei culori

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Se freaca untul, zaharul tos, 3 galbenusuri+1 ou intreg, praful de copt, coaja de lamaie si faina si se obtine un aluat fraged. Se imparte aluatul in doua parti. Intr-o jumatate se incorporeaza...Citeste continuarea

Desert brownies Nutella

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Negresa se prepara extraordinar de simplu: Incalzim nutella intr-un vas pe foc mic pana o infierbantam usor si o aducem la stadiul fluid. Avem grija sa nu o dam in clocot sub nicio forma! O...Citeste continuarea

Desert eclere

Postat de: privatelaura in Prajituri

Aluat: Intr-un vas punem la fiert apa cu sare. Adaugam untul si lasam sa fiarba un pic. Luam de pe foc si adaugam cu atentie toata faina si incepem sa amestecam energic ca sa se opareasca toata...Citeste continuarea

Desert la pahar

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Laptele si cafeaua punem la fiert cu zaharul, cand incepe sa fiarba adaugam ouale batute, faina, amestecam continuu pana se ingroasa ca o budinca. Luam de pe foc si adaugam ciocolata pana se...Citeste continuarea

Desert rulada de biscuiti cu nuca...

Postat de: merisor67 in Prajituri

Foaia cu biscuiti:  Punem intr-un vas, pe foc, laptele amestecat cu cacaua si putina sare. Adaugam si untul taiat bucatele. Lasam vasul pe foc pana cand se topeste untul si se...Citeste continuarea

Dressing de mustar

Postat de: reisnaor_2006 in Pt. carne

Intr-un bol stoarcem lamaia, adaugam smantana, mustarul, uleiul, sarea si piperul si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Putem folosi sosul ptr carne la gratar sau tava. Pofta buna. Citeste continuarea

Desert nuci umplute

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Coji : Se mixeaza ouale cu zaharul, apoi se adauga uleiul, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Trebuie sa iasa un aluat moale, dar nelipicios. Lasam la odihnit 30 minute, apoi formam...Citeste continuarea

Degetele de pui si spaghete cu sos

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Mai intai am pregatit sosul pentru spaghete.Intr-o craticioara am pus pasta de tomate,am adaugat zahar,sare si piper dupa gust ( fiecare pune cat crede de cuvinta),am dat in 2 clocote ,apoi am...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]