A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dovlecei umpluti la slow cooker...

Postat de: Bunica in Slow Cooker

Ceapa curățată, spălată, tocată marunt se amestecă împreună cu carnea tocată, orezul (spălat), sarea, piperul și pătrunjelul tocat mărunt (jumătate din el). Dovleceii...Citeste continuarea

Desert strudel cu mere

Postat de: eumimi in Prajituri

Mai intai lasam aluatul de foietaj la dezghetat. Dam merele pe razatoarea mare. Le puteti curata coaja sau le puteti lasa cu ea, cum doriti (eu le-am lasat cu coaja). Amestecam merele rase...Citeste continuarea

Desert cornulete fragede cu rahat

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un castron punem untura, zaharul, praful de copt, otetul si apa, omogenizam apoi adaugam faina cernuta. Framantam un aluat care se poate intinde cu usurinta, nu trebuie sa fie foarte tare....Citeste continuarea

Desert cu struguri

Postat de: licurici_lra in Dulciuri

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si se freaca bine, pana se albesc, apoi se adauga crema mascarpone. Se incorporeaza si albusurile batute...Citeste continuarea

Dulceata de ardei iute

Postat de: Ina in Dulceata / Gem

Curatam ardeii de cotoare, seminte si nervuri, ajutandu-ne obligatoriu de manusi. Procedam la fel cu gogosarii ( mai putin manusile :)) ). Dupa ce-i spalam in 2-3 ape reci maruntim ardeii si...Citeste continuarea

Desert cu crema de mascarpone cu...

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Incepem cu sosul ca sa il lasam sa se racoreasca. Visinele congelate le punem intr-o cratita cu fundul mai gros, punem si zaharul. Le transferam pe foc, focul sa fie potrivit. Lasam sa...Citeste continuarea

Dulceata de piersici

Postat de: reisnaor_2006 in Dulceata / Gem

      Am spalat piersicile foarte bine dupa ce le-am tinut 30 de minute in apa,am indepartat puful de pe ele cu ajutorul unui prosop mai aspru.Am taiat piersicile si am...Citeste continuarea

Diamante din foietaj cu branza si...

Postat de: Corina33 in Prajituri

Se amesteca branza cu zaharul si vanilia, daca va place mai dulce puneti mai mult zahar sau indulcitor, sau ce folositi.  Se taie foaia de aluat in patrate aproximativ egale, in functie de...Citeste continuarea

Desert tort cu crema de ciocolata...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Adaugam laptele, apoi nuca de cocos, faina si praful de copt. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Le incorporam cu paleta...Citeste continuarea

Dulceata de ardei iute si ardei capia

Postat de: Constelatialeu in Dulceata / Gem

Mai intai ne inarmam cu multa rabdare si cu niste manusi, de preferat de culoare rosie, apoi punem niste muzica cu Nicu Alifantis si putem sa ne apucam sa ''operam'' ardeii iuti. Le-am scos...Citeste continuarea

Desert placinta cu mere

Postat de: Ina in Dulciuri

Punem faina intr-un vas incapator, formand in centru o gropita in care presaram un praf de sare. Adaugam otetul si 2-3 linguri cu ulei.  Incepem sa adaugam apa rece, putin cate putin,...Citeste continuarea

Dulceata de prune cu green sugar

Postat de: gurita_ta2005 in Dulciuri

Prunele se spala bine,se scot samburii,se taie cuburi si se pune intr-o oala impreuna cu gelifiantul si se lasa pana a doua zi. Se pune apa si se fierbe la foc mic circa 15 minute sau pana...Citeste continuarea

Desert prajitura cu prune

Postat de: Ina in Prajituri

Spalam prunele si le desfacem, indepartand samburii. Asezam un strat consistent de jumatati de prune pe fundul unei tavi, apoi presaram uniform 6-7 linguri cu zahar si bucatele de unt. Dam...Citeste continuarea

Dovlecei butoias cu carne

Postat de: gospodariu in Mancaruri de legume

 Reteta e destul de simpla,se scobesc dovleceii si se umplu cu o compozitie de carne si orez ca pentru sarmale. Se spala dovlecei,se taie capacul,iar apoi cu ajutorul unei lingurite se...Citeste continuarea

Dulceata de prune

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulceata / Gem

Se pune apa la fiert intr-o cratita mare, iar intre timp se spala prunele. Cand apa da in clocote, se oparesc prunele, putine cate putine, tinandu-le cateva minute in apa fierbinte, apoi se scot...Citeste continuarea

Desert cu pepene

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Taiem pepenele cuburi. Punem gelatina la hidratat. Mixam bine  smantana, apoi adaugam zaharul pudra mixand in continuare. Adaugam si iaurtul amestecand usor. Incalzim gelatina pana ajunge...Citeste continuarea

Dovleac umplut cu legume

Postat de: mirela0911 in Mancaruri de post

Dovleacul mare se curata de coaja, se spala, se taie in doua pe lungime si cu ajutorul unei linguri se scobeste interiorul de samburi. Se presara apoi sare si se da deoparte.  Ceapa se...Citeste continuarea

Dulceata de smochine

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Spalam bine smochinele. Le taiem coditele si taiem fiecare smochina pe lungime in doua jumatati. Punem apa si zaharul intr-o oala mare. Le lasam la foc potrivit pana se transforma intr-un sirop....Citeste continuarea

Detoxifiant de patrunjel

Postat de: gurita_ta2005 in Bauturi

Patrunjelul se spala,se sterge cu un prosop de hartie si se toaca cat mai marunt. In robotul de bucatarie punem 1 cana de apa,mierea si patrunjelul tocat marunt. Lamaia o stoarcem bine si o...Citeste continuarea

Dulceata de cirese cu piper

Postat de: mihaelar63 in Dulciuri

Ciresele se curata de codite si se spala cu apa rece . Lasati timp de o jumatate de ora ciresele intr-un vas cu apa rece . Daca din intamplare au  ,, vizitatori'' in interior...Citeste continuarea

Dulceata de soc

Postat de: carmen in Dulceata / Gem

Am legat bine siropul de zahar (apa si zaharul) apoi am adaugat fructele. Am luat spuma. Fix ca la orice dulceata. Si mi-au iesit 2 borcanele mici, mici, mici.  Gustul este greu de descris in...Citeste continuarea

Dulceata de pepene galben cu...

Postat de: andaoana in Dulceata / Gem

Pepenele l-am curatat de coaja si l-am taiat in cubulete destul de mici . Piersicile le-am spalat cu periuta ,sa nu ramana nici urma de puf , si le-am taiat si pe ele in felii subtiri. Am pus...Citeste continuarea

Dulceata cu pepene galben,...

Postat de: andaoana in Slow Cooker

Fructele se spala, se curata si se taie cubulete (pepenele si piersicile) . Le-am asezat in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot ,am adaugat si afinele. Zaharul si zeama de lamaie le-am pus...Citeste continuarea

Dovlecei umpluti cu piept de pui si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Se pune o cratita cu apa la foc impreuna cu o lingurita de sare. Se indeparteaza moatele de la teci, se spala si se pun in apa clocotita. Se lasa acolo circa jumatate de minut, apoi se scot si...Citeste continuarea

Desert tort cu fructe de padure

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Se spala fructele de padure si se lasa sa se scurga. Branza mascarpone se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie.  Intr-un alt vas se mixeaza frisca, apoi peste ea se pune compozitia...Citeste continuarea

Dulceata de piersici

Postat de: Alepaty in Dulciuri

Am inceput prin a decojii piersicile si a le taia in 3,4 bucati. Am pus zaharul,le-am acoperit si le-am lasat peste noapte la frigider. Usoara prima parte :) Am pasat piersicile si le-am...Citeste continuarea

Desert Prajitura Televizor

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blat pandispan: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, zaharul vanilat si zaharul adaugat pe rand. Se adauga apa si se bat din nou spuma tare. Se pun galbenusurile pe...Citeste continuarea

Dresala cu legume noi si verdeata

Postat de: ela2015 in Supe/Ciorbe

Spălăm, curățăm și tăiem legumele după cum v-am sugerat la "ingrediente" sau după placul personal.  Într-o oală înaltă (de 4 litri) punem la...Citeste continuarea

Dulceata de capsuni reteta (la cuptor)

Postat de: amalia01 in Dulceata / Gem

Dulceata de capsuni reteta Capsunile le speli sub jet de apa rece , le lasi la scurs si le rupi coditele. Intr-o oala de 10 l asezi un strat de caspuni si unul de zahar.  Lasi totul...Citeste continuarea

Desert rapid

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Pregatim rapid aluatul de clatite, inghetata e de la magazin, nu m-am complicat eu sa o pregatesc....Intr-un castron punem ouale, adaugam sarea si uleiul si amestecam bine, apoi punem zaharul si...Citeste continuarea

Drob taranesc

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

Se fierbe ficatul de porc in apa cu putina sare, pentru aprox 40 de minute. Se lasa la racit, apoi se taie foarte marunt, va puteti ajuta de robotul de bucatarie. Intr-un vas mare se amesteca...Citeste continuarea

Dulceata din flori de salcam roz

Postat de: ancutsa in Dulceata / Gem

Florile de salcam se desprind de pe ciorchini, se spala cu apa rece (de cateva ori), apoi se pun pe un prosop curat de bucatarie si se rasfira pe el ca sa se usuce bine. A doua zi, se pun la...Citeste continuarea

Dovlecel la tigaie grill cu sos de...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Spalam dovleceii sub jet de apa rece, apoi ii taiem rondele de cel mult 1 cm grosime. Incingem tigaia de tip grill, apoi asezam rondelele de dovlecei, presaram dupa gust sare si piper macinat,...Citeste continuarea

Desert cheesecake cu cirese si...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Biscuitii ii maruntim in blender. Topim untul, il punem peste biscuiti si le amestecam. Adaugam si laptele, mai amestecam cat sa fie toate incorporate. Asezam un inel reglabil pe un...Citeste continuarea

Dulceata de agrise cu lavanda -...

Postat de: Ksenya in Dulceata / Gem

Curatam agrisele de codite si de moti, spalam in 2-3 ape si le lasam la scurs. Adaugam zaharul peste ele, scuturam un pic si le maruntim la robot. Se obtine o pasta. Intr-o oala turnam apa...Citeste continuarea

Desert Roxy

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

       Din fiecare felie de paine, cu ajutorul unui pahar am decupat cate doua cercuri. Au iesit 24 de cercuri.Pe 12 cercuri am pus cate o lingurita de nutela si am...Citeste continuarea

Desert chec combinat

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai tapetam 2 tavi de cozonac cu hartie de copt, sa le avem pregatite cand compozitia este gata. Separam galbenusurile de albus. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, apoi adaugam...Citeste continuarea

Dulceata de visine

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulceata / Gem

Se spala visinele si li se scot samburii. Se pun intr-un vas mare impreuna cu zaharul si se lasa peste noapte la rece. A doua zi, se scot visinele, iar siropul se fierbe circa o ora. Dupa ce...Citeste continuarea

Dulceata de cirese

Postat de: gurita_ta2005 in Dulceata / Gem

Incepem prin spalarea cireselor si curatarea de samburi,daca aveti aparat de scos samburii ar fi ideal. Intr-o oala incapatoare se pun ciresele curatate,impreuna cu zaharul si sucul de...Citeste continuarea

Dovlecei prajiti

Postat de: ancutsa in Mancaruri de legume

Se taie dovleceii in rondele potrivit de groase. Pentru a prepara sosul batem bine 2 oua, adaugam treptat putina faina pentru a ingrosa. Daca doriti, adaugati si putina apa. Presarati putina...Citeste continuarea

Dulceata de cirese

Postat de: ancutsa in Dulceata / Gem

Se spala fructele, se scot samburii, se pun intr-un vas adanc, se acopera cu zahar in functie de cat de dulci sunt fructele dar si in functie de preferintele fiecaruia. Se lasa peste zi, iar seara...Citeste continuarea

Duo profiterol

Postat de: gospodariu in Dulciuri

Se pune la fiert apa cu uleiul si sarea,iar cand da in clocot se adauga faina amestecandu-se pana se incorporeaza. Se da la rece apoi adaugam ouale unul cate unul mixand la putere mare. Cu...Citeste continuarea

Deliciu de spirale la cuptor

Postat de: susu in Dulciuri

Punem 2 l de apa pe foc și când începe sa fiarbă adaugam 2 lgt de sare, 1/3 lgt ienibahar macinat, coriandru, foi de dafin si pastele. Amestecam mereu și lasam sa fiarba al dente...Citeste continuarea

Dulceata de piersici

Postat de: ancutsa in Dulceata / Gem

Se spala si se curata piersicile. Mi-au ramas aprox 1.5 kg piersici, care se taie in bucati mai mici. Eu am folosit 1 kg de zahar. Gustati-le inainte si adaugati zahar dupa cat le vreti de dulci....Citeste continuarea

Desert prajitura pufoasa cu piersici

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Piersicile se taie felii subtiri si se lasa sa se scurga. Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul, se...Citeste continuarea

Dhal cu dovleac si oua prajite cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se taie cateii de usturoi si chili felii.  Se incalzesc 2 linguri ulei de rapita, intr-o tigaie mare, la foc mediu si se adauga semintele de mustar, cele de cumin si frunzele de curry. Se...Citeste continuarea

Dovlecei aromati pe grill

Postat de: Anett in Mancaruri de legume

Taiem dovleceii felii, presaram cu sare, piper, ardei iute si coaja rasa de lamaie.  Adaugam ulei de masline si amestecam bine. Incingem o tigaie grill, focul trebuie sa fie la maxim....Citeste continuarea

Dulceata cu cirese de padure

Postat de: Constelatialeu in Dulceata / Gem

Mai intai spalam ciresele, coditele le punem deoparte si le uscam, au efecte terapeutice in diverse afectiuni. Cozile de cireşe sunt recunoscute drept unele dintre cele mai eficiente diuretice...Citeste continuarea

Dulceata de capsuni reteta aromata...

Postat de: Bucataras in Dulceata / Gem

Dulceata de capsuni reteta Mai intai trebuie sa speli foarte bine capsunile si sa le rupi coditele. Eu le-am pregatit deja! Pune intr-o oala incapatoare cate un strat de capsuni si...Citeste continuarea

Dulceata de caise

Postat de: ancutsa in Dulceata / Gem

Se spala caisele si se scot samburii, dupa care vor ramane aprox 800 g de caise. Acestea se taie apoi in bucati mai mici.   Se fierb apa cu zaharul, iar cand incepe sa se lege siropul,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]